JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 21-06-2008, 05:01   #1

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli
Thumbs down -Nick Değişiklikleri-

Baktım ama böyle bir başlık göremedim,nick değişikliği isteyen arkadaşlar için açtım bu başlığı.

Açılışı ben yapayım.Nickimi cactus olarak değiştirir misiniz?

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 05:09   #2

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 83 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

böyle bir başlık vardı ama kaldırılmış olmalı mescalin'e pm atarak bunu isteyebilirisin başlık açman gereksiz

Alt 21-06-2008, 05:12   #3

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

bir kere konu açmış adam. dövelim bence

Alt 21-06-2008, 05:23   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

bence öldürelim gitsin. en temizi...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 13:01   #5

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

öldürmek yetmez işkence ye ne dersiniz...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-06-2008, 14:47   #6
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

sizin bi de neşter olayınız vardı sahi

gel boogee geeeeeeeel
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-06-2008, 16:13   #7

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Hey gidi Gnoxis...İlk üye olduğum zamanlardaki gnoxisi özledim birden...

Alt 21-06-2008, 21:21   #8

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
darkred_cactus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Baktım ama böyle bir başlık göremedim,nick değişikliği isteyen arkadaşlar için açtım bu başlığı.

Açılışı ben yapayım.Nickimi cactus olarak değiştirir misiniz?

konu ve sorunuz ile alakalı bir cevap vermem gerekirse ; mescalin bir kaç hafta önce nickinden memnun olmayan üyeler için bir duyuru yaptı ve zaten pek çok arkadaşımız nickini değiştirdi. uygulamayı sonlandırdı diye biliyorum ama bu konudaki tek ve en iyi muhattap mescalin' dir. kendisine pm ile ulaşabilirsiniz.

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama