JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 26-05-2008, 00:08   #1

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli
Gnoxis'in kurulma amacı nedir?

Bütün sorularıma yanıt buldum. Teşekkürler.

Konu angeleyess tarafından (26-05-2008 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir..
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-05-2008, 00:13   #2

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Özgürlüğün kısıtlanmadığı tek bir yer soylermisin? ki bu asıl konu değil forumda fikirler rahatca soylenebiliyor ki sınırları aşmadan ki bu sınırlarr forum kurallarında acıkca belirtilmiş olup buna uymayanlar normal olarak uyarılıyor ki uyarı yapılmadan kimsenin atıldıgını gormüs değilim ben...Gerekli açıklamayı sana yetkili kişiler de yapacaktır...

Alt 26-05-2008, 00:27   #3

Karma gücü: 4 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

İlk olarak forum kuralları nerde göremedim. Kullanım koşullarında da [Ctrl+F ]'e basarak arama yaptırdım ve o kelimeler bulunamadı.

Ne yapmamız, hangi kurallara uymamız gerektiğini önceden bilelim örneğin "İslami bir dua teriim vs. kullanmak veya kullanarak formda mesaj atmak yasaktır " tarzında bir yazı varsa lütfen söyleyin ben de okuyum.

Alt 26-05-2008, 00:44   #4

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Forum Kurallarımız.. site kullanımı ile ilgili herşey bu konuyu açtığın bölümün altındaki bölümdedir.

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-05-2008, 00:47   #5

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 87 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Düşünce özgürlüğünün kısıtlandığından şikayet ediyorsun, ama düşünceleri kimse sınırlayamaz. Tabii ki derdimiz bu değil, hatta inanmasan da tam tersi - çünkü tekamülün şartlarından birini ihlal etme derdimiz yok tabii. Tamamıyla kişisel görüşüm, insanların düşüncelerinin ufkunu açmak yerine kolayı seçip dogmacılığa sığındıkları yönündedir. Gnoxis'te bu sınırlamalar olmadan yazışmaya çalışıyoruz.

Ancak, insanların (özellikle sanal ortamda, klavyenin arkasına sığınarak) yazdıkları yüzünden bu sitede çok kavga çıktı. Bazı elemeler yapıldı, ve kurunun yanında bazen ne yazık ki yaş da yandı. Kısacası, şu eski "masada konuşulmayacak iki konu din ve politikadır" ilkesi uygulanmaya başlarken bir yandan da Doğu'nun ve Batı'nın ilimlerini içeren başlıklar ayırıldı. Lahuti kuruldu, ve Doğu ezoterizmi ile ilgili insanlar bu konuları orada tartışmaya teşvik edildi. Çünkü ne yazık ki Gnoxis, Doğu ve Batı'nın sentezi değil çatışma ve kapışma noktası olan zavallı ülkemiz misali gereksiz sürtüşmeler, kavgalar yaşadı.

Bu sitede kimse İslam'a karşı değil ve olamaz. Hatta zamanında yönetim kurulunun hepsinin bir yandan Satanist, bir yandan Musevi bilinirken bir yandan da mürtecilikle suçlandığı oldu. Ama herkese yaranmaya çalışan kimseye yaranamıyor, bu yüzden de yönetim kurulu olarak Batı kaynaklı ilimlere daha yakın duruyor ve İslami ilimlerle ilgilenenleri Lahuti'ye yönlendiriyoruz.

Son söz - teşbihte hata olmaz: Atatürk vaktiyle kendisine "siz bir diktatör müsünüz?" diye soran bir gence "çocuğum, ben bir diktatör olsam bana bu soruyu sorabilir miydin?" yanıtını vermişti.

Alt 26-05-2008, 00:50   #6

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Gnoxis'te İslami ve doğu ezoterizmi ile ilgili yazıların kısıtlanma sebebi daha önce bu konuları da içeriğinde bulunduran Gnoxis in ikiye bölünerek iki site haline gelmesidir.

İslami ve doğu ezoterizmi konuları yine bizden bölünen lahuti.com sitesinde tartışılmaktadır ve o sitede de paganizm vb konuları tartışılmamaktadır.

Bunun sebebi ise geçtiğimiz yıllarda doğu ezoterizmi ile ilgilenenler ve batı ezoterizmi ile ilgilenenler arasında sürekli problem yaşanmasıydı, biz de çözümü böyle bulduk. Şuan bu iki grup karşı karşıya gelmeden forumları kullanabilmekte. Dilerseniz bu iki siteyi ayrı ayrı takip edebilirsiniz.

* scarredin mesajı yeni gördüm, olayı iyi özetlemiş

Alt 26-05-2008, 08:52   #7

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

Angeleyes mescalin'in sana soyledigi bilgiyi bende sana vermistim Dogu Ilimleri icin Lahutinin kuruldugunu.
Ustelik Gnoxis kadar ozgurce dusuncelerini paylasabilecegin baska site bilmiyorum.
Bir cok konu"da asiriya kacmadan fikirlerini paylasabilirsin burada, ama forum kurallarina uyamayan bir Mod bile olsa gereken uyariyi alir hatta gerekiyorsa forumdan uzaklastirilir. Bunun orenkleri gecmiste vardir.

Onun icin birbirmize saygi ile yaklasalim...

Alt 26-05-2008, 12:19   #8

Gerçekten bazı şeyler çok komik oldu lütfen kızmayın ama kendime gülüyorum şimdi... İşin şakası bir tarafa da ben bu siteye girdiğimde bu sitenin bu nedenle ikiye ayrıldığını bilseydim keşke yani o kadar şaşırmazdım neden bu kadar tepki alıyorum diye ben nasıl bu siteden atılmadım dedim şimdi anlamıyorum şimdi baktım lahutiye ben de lahuti neyse diyorum bu arada yeni gelen üyelerin de siteye girişlerinde haberleri olsa daha iyi olur.

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-05-2008, 21:07   #9
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

ben bu siteye gelir gelmez lahutiden de haberim olmuştu ama açıkcası çok ilgimi çektiğini söyleyemeyeceğim.nasıl haberim olduğuna gelince,forumlardaki bazı arkadaşların mesajlarından okudum öğrendim ve gidip oraya da üye oldum ama aylardır da girip bakmıyorum,gerek görmüyorum diyebilirm.doğu ilimleri bana pek açıcı gelmiyor anlaşılan...kişisel tercihimdir...
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-05-2008, 00:52   #10

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 30 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Arkadaş aldı cevaplarını belki ama,
Sadece birşey söylemek istiyorum...
Doğu ilimi diye sınıflandırdıgınız İslami önerileri,bilgileri v.s site olarak içerikte bulundurmak istemiyorsunuz bunu bir tercih olarak algılayabilirim,buraya kadar sorun yok.Bu İslami bilgileri içeren yeni konular açılmasına da müsade etmiyorsunuz peki...
Ama;bir kişi bir üye, bir konuda yardım istediginde her üye kendi doğrusundan yola çıkarak bir takım önerileri sunabiliyor değil mi?
Biri çıkıp (herhangi bir kimseden bahsetmiyorum...)
Bir mum yak üç kere üstünden atla sonra söndür tekrar yak dolunay gecesi bununla uyu v.s dese "saygı" duyuyorsunuz,
Lakin; biri çıkıp "kendince doğru olan" önerisini diyelim ki İslami bir duadır bu?
Bunu öneren bir mesaj attıgında uyarı veriyorsunuz ve düşünceler bu sitede serbesttir diyorsunuz.? Şahsi fikrim çelişkili açıklamalar bunlar...
Neden birinin inandığı iyileştirici gücünün etkisinden emin oldugu bir öneriyi bu kadar büyütüyorsunuz?
İslami içerikli konulardan hoşlnmıyorsunuz O.k bu beni ilgilendirmiyor.
Bu sayede ben çooooook şey öğreniyorum İslam hakkında o ayrı...
Ne demek istediğimi anlamak ve yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Özetle demek istedigim şu ; bırakın eğer hiçbir çekinceniz yoksa işi dallandırıp budaklandırmayan ve sadece kendi inandığı "çareyi" "öneren" kişilerin gözüne forum kurallarını dayamayın...

Saygılar Venus..

Bu bilgiyi aramakla bulamazsın.
Ama ne var ki bulanlar, yalnızca aramış olanlardır
Bil ve SUS
dark_venus isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama