Gnoxis'in Güneşi İkizler, ASC'si yay, Ay'ı oğlak burcunda.
Haritada Nora, merkür'le, Mescalin Uranüs'le, temsil ediliyor. Merkür, ikili ilişkilerin, iletişimin, edebiyat vs ve zekayı temsil eden gezegendir. Uranüs, teknolojiyi, aykırı düşünceleri, ilerlemeyi ve aklı temsil eder.
İkizlerin gezegeni merkür'dür, kova'nın gezegeni ise Uranüs. Merkür 8.evde haritada, 8.ev ölüm, sex, dönüşüm, miras, bilinmeyenin ve gizemin evidir.Sezgisel zeka verir Nora'ya bu konum. Gnoxis konusunda, sezgileriyle hareket eder ve güçlü sezgileri var. Ayrıca, üyeler Nora'yı çok sexi buluyorlardır, 8.evde olduğu için=)) Manyetik bir etki gücü var, kişiler üstünde. Uranüs yani Mescalin 3. evde. 3.ev eğitim evidir. Uranüs 4.evle kavuşum içinde yani aileyi temsil eden ev. Sitenin kurucusu olan Mescalin için çok anlamlı bir pozisyon bu. Ateş elementinden biri daha var, kuruculardan aslan_yay_koç ateş elementine sahip burçlardır. Sitede her ikiside, akrep_yengeç_balık yani su gruplarıyla iyi anlaşırlar. Ateş elementine sahip burçlarla sorunlar görünüyor.
Gnoxis'in, Mars'ı aslan burcunda. Transit mars, 10 mayıs'ta aslan burcuna girdi. Bu dönem içinde bazı sorunlar yaşanacağını düşünüyorum. Ani öfke ve sinirden kaçınmak gerekir. Özellikle 20 mayıs'ta akrep burcundaki dolunay, 11.evdeki jüpiteri etkileyecek. 11.ev arkadaşlar evidir. Bu yüzden, anlık öfkeye dikkat diyorum. Haritada jüpiter retro durumda Gnoxis'in, jüpiter 9 mayıs'ta oğlak burcunda geri hareketine başladı. Gnoxis'in ay burcu da oğlak olduğu için, iyimserliğin normalin üstüne çıktığı yıl bu yıl. Ruhi, dini, gizemli ve mistik şeylere merak konusunda, gnoxis'in, haritasında jüpiterin retro olması çok manalı...
Soru gelirse cevaplarım, şimdilik bu kadar...
Konu IXION tarafından (12-05-2008 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|