JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 12-04-2008, 22:13   #1

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all
Gnoxis'in Yıldız haritası

Gnoxis'in yıldız haritasını çıkartmak istiyorum. Yöneticilerden, sitenin kurulduğu tarih ve saati öğrenmem mümkünmüdür ?
Profillerde üye olunan tarih var fakat saat belirtilmemiş, kendi gnoxis haritamı çıkardım ama saati tahmini oldu mecburen.
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 05:15   #2

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

http://www.astrozoom.com/sonuc_ing.p...bmit&x=49&y=14

Alt 28-04-2008, 12:01   #3

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
IXION´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gnoxis'in yıldız haritasını çıkartmak istiyorum. Yöneticilerden, sitenin kurulduğu tarih ve saati öğrenmem mümkünmüdür ?
Profillerde üye olunan tarih var fakat saat belirtilmemiş, kendi gnoxis haritamı çıkardım ama saati tahmini oldu mecburen.
naşkolsun IXION , ve var benim yıldız haritamı çıkarsan?sitenin yıldızı çok parlıyooo zaten
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-05-2008, 00:13   #4

Gnoxis'in Güneşi İkizler, ASC'si yay, Ay'ı oğlak burcunda.
Haritada Nora, merkür'le, Mescalin Uranüs'le, temsil ediliyor. Merkür, ikili ilişkilerin, iletişimin, edebiyat vs ve zekayı temsil eden gezegendir. Uranüs, teknolojiyi, aykırı düşünceleri, ilerlemeyi ve aklı temsil eder.

İkizlerin gezegeni merkür'dür, kova'nın gezegeni ise Uranüs. Merkür 8.evde haritada, 8.ev ölüm, sex, dönüşüm, miras, bilinmeyenin ve gizemin evidir.Sezgisel zeka verir Nora'ya bu konum. Gnoxis konusunda, sezgileriyle hareket eder ve güçlü sezgileri var. Ayrıca, üyeler Nora'yı çok sexi buluyorlardır, 8.evde olduğu için=)) Manyetik bir etki gücü var, kişiler üstünde. Uranüs yani Mescalin 3. evde. 3.ev eğitim evidir. Uranüs 4.evle kavuşum içinde yani aileyi temsil eden ev. Sitenin kurucusu olan Mescalin için çok anlamlı bir pozisyon bu. Ateş elementinden biri daha var, kuruculardan aslan_yay_koç ateş elementine sahip burçlardır. Sitede her ikiside, akrep_yengeç_balık yani su gruplarıyla iyi anlaşırlar. Ateş elementine sahip burçlarla sorunlar görünüyor.
Gnoxis'in, Mars'ı aslan burcunda. Transit mars, 10 mayıs'ta aslan burcuna girdi. Bu dönem içinde bazı sorunlar yaşanacağını düşünüyorum. Ani öfke ve sinirden kaçınmak gerekir. Özellikle 20 mayıs'ta akrep burcundaki dolunay, 11.evdeki jüpiteri etkileyecek. 11.ev arkadaşlar evidir. Bu yüzden, anlık öfkeye dikkat diyorum. Haritada jüpiter retro durumda Gnoxis'in, jüpiter 9 mayıs'ta oğlak burcunda geri hareketine başladı. Gnoxis'in ay burcu da oğlak olduğu için, iyimserliğin normalin üstüne çıktığı yıl bu yıl. Ruhi, dini, gizemli ve mistik şeylere merak konusunda, gnoxis'in, haritasında jüpiterin retro olması çok manalı...
Soru gelirse cevaplarım, şimdilik bu kadar...

Konu IXION tarafından (12-05-2008 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-05-2008, 02:19   #5

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Sitenin gidişatıyla ilgili başka ipucu var mı? hep sorun gözükmüyordur umarım

Alt 12-05-2008, 02:25   #6

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

ben hep diyorum burası kapancak yemek tarifi sitesi olcak

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama