JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 05-04-2008, 01:09   #1
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light
Thumbs up neden her açtığım konunun benzeri var diyip duruyor birileri

anlayamıyom 2 gündür buraya girmeye başladım ama hiç misafir perver degiller
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 01:14   #2

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

detaylı arama ve araştırma yapmadığın ve her açtığın konunun gerçekten bir benzeri olduğu içindir !

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:16   #3

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Henüz forumda bulunan konuları tam inceleme fırsatı bulamadığından benzer konular açıyor olabilirsin.. Gnoxis'in ortamı iyidir yakında kaynaşırsın merak etme

Alt 05-04-2008, 01:16   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

sanırım yoruldum ve vazgeçtim artık pes

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 01:18   #5

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 83 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

kon acmadan once arama butonunu kullan bence ben onu yapmama ragmen benimde benzer konular actıgım oluyor konu bakımından baya genis

Alt 05-04-2008, 01:19   #6

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

@serenadaschizophrana
fazla söze ne hacet...

@aleimsema
hoşgeldin...konuları açmadan önce yukarda ara düğmesine tıklayıp bir bakarsan aratırsan aynı konular var mı diye iyi olur
diyordum ki denmiş zaten ayrıca bu kadar çabuk pes etmeyiniz...insanız sonuçta.hata olur,giderilir.
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 05-04-2008, 01:20   #7
-YASAKLI-

sırf konular değil bir soğukluk ve ön yargı var açtığım konuları nasıl silebilirim arkadaşlar hiç bilgim yok bu konuda artık forumda olmak istemiyorum

Alt 05-04-2008, 01:23   #8

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

ben biraz daha kal derim en azından bugün yazdığın o güzel şiir hatrına.

Korusun çoğulluklarınızı

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 01:25   #9
-YASAKLI-

teşekkür eerim ben edebiyat öğretmenliği okuyorum hep dil bilgisi yazıma dikkat etmekten bunaldım sadece özğürlüğümü dile getirmektir benim için kullanılmayan sesli harfler neyse
Sponsored links

Alt 05-04-2008, 01:26   #10

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

aleimsema, bu kadar kolay vazgececegini düşünmemiştim.. forumu detaylı incelemen gerektigini söylemiştim sana ama görüyorumki dinlememişsin..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:27   #11

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

memnun oldum ögretmenim hosgeldin......actıgın konular için merak etme gereği yapılır...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:33   #12
-YASAKLI-

bana ortam çok iyi bir çok şey ilgini çeker de demiştin ama insanların bu kadar ön yargılı olduklarını ve hiç misafir perver olmadıklarını sölememştin
--------------------
bana ortamın çok iiyi olduğunu çok şeyden faydalanabileceğimide sölemiştin ama hiç misafir perver olmadıklarını sölememiştin

Konu aleimsema tarafından (05-04-2008 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 01:38   #13

konuyu uzatmaya gerek yok. biz kendimiz dahil yani yönetim kadrosundan olan arkadaşlar bile benzer ya da aynı konular açtığımızda birbirimizi uyarıyoruz. bence fazla alınganlık etmene gerek yok burası demokratik bir şekidle yönetilen bir site ve ortamı da gayet güzeldir

Korusun çoğulluklarınızı

Alt 05-04-2008, 01:38   #14

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

yeni üyelere karsı bi önyargı o
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:39   #15

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

bak bu kadar kişi kalmanı istio hem neden önyargılı olalımki tamam belki arada bikaç çıkıntı olablir ama boşver devam et .
kalıyorsun değilmi
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 05-04-2008, 01:39   #16
-YASAKLI-

Alıntı:
serenadaschizophrana´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
konuyu uzatmaya gerek yok. biz kendimiz dahil yani yönetim kadrosundan olan arkadaşlar bile benzer ya da aynı konular açtığımızda birbirimizi uyarıyoruz. bence fazla alınganlık etmene gerek yok burası demokratik bir şekidle yönetilen bir site ve ortamı da gayet güzeldir

en altta yazdığın söz cidden çok güzel ben olduğum gibi biriyim ve gördüğün gibi hayranlik değil ancak laf yiyorum neyse

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 01:40   #17

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

@aleimsema
ama haksızlık ediyorsun burdakilere...bir kaç üyeden belki onlar da istemeden(moralleri bozuktur o anda ya bir ton işi gücü vardır..bilirsin hepimizin öyle ters olduğu anlar olur.) ters bir tepki aldın diye hepimize önyargılı davranma...ki bilmiyorum ama devamlı önyargılı ve misafirperver olmamakla suçluyorsun bizi.
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:45   #18
-YASAKLI-

kimseyi benimle ilgili bir şeyle meşkul etmem siteden çıkmıycam ama bidaha foruma gelmem ben ağzımın payını aldım size ii sohbetler hoşçakalın
Sponsored links

Alt 05-04-2008, 01:53   #19
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

ama sende çok çabuk pes ediyosun. ama bi açıdan da doğru diyosun, çünkü bazı arkadaşlarımız da bi önyargı, bi tavır var ama bu kadar da çabuk pes etmek olmamalı. evet yanlış yapabilirsin, hataların olabilir ama insan hata yapan bir canlıdır ve bu hatalar yüzünden doğruyu bulur.

senin yerinde olsam kalırım ama sen bilirsin. ne demiş şair " sana gitme demiyeceğim, ama gene de sen bilirsin"
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 05-04-2008, 01:56   #20
-YASAKLI-

birunsatan kolay pes etmem hayatta ama burası daha farklı çocukken oyundan kovulduğunda geri dönebilirmiydin ben dönemezdim boşver gitsin
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar