JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 03-02-2008, 22:40   #1

Karma gücü: 2 bloodmoney ne işi var bunun burada
habersım olmada benı bazı bolumlerden engellemısler hiçde bişey yapmadım

bırsey yaptığı sanmadan engellemısler benı kım neden engelledıyse bari sebebini yazsın
bloodmoney isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-02-2008, 22:55   #2

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Hangi bölümler onlar? Herhangi bir bölümden engellendiğini sanmıyorum çünkü öyle bir uygulamamız yok..

Alt 03-02-2008, 23:28   #3

göz rengini deiştiren büyü ile ilgil bölüm
Sponsored links

Alt 03-02-2008, 23:32   #4

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Öyle bir bölüm yok konu taşınmış-silinmiş veya içerisinde bulunan içeriği saptıran mesajların temizlenmesi için bakıma alınmış olabilir. Büyü yerine lensi öneririm

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-02-2008, 23:44   #5

bloodmoney, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

sole bı msj
--------------------
bu sekıl bır msj geliyor

Konu bloodmoney tarafından (03-02-2008 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 03-02-2008, 23:48   #6

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

bende giremiyorum ve bundan da cok memnunum...lens daha iyi...eger o bölüme dahil olmak istiyorsan yeteri kadar bilgi ve tecrübenin olması gerekmekte...bunuda forumlarda gösterebilirsin...

nasıl mı olucak senin konu acma yetkin var...konularda yazdıgın yazılarda senin bilgi derecen ölcülür ve "maji ve uygulamaları" bölümüne dahil olursun...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-02-2008, 13:23   #7

konu acacaz bilgi erecemiz ölçülecek süperr ya
--------------------
ne güzel forum bea yasasın gnoxis hepiniz süpersiniz

Konu bloodmoney tarafından (04-02-2008 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 04-02-2008, 13:25   #8

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

unutmayalım ki maji yapmayı bilmeyenler bazı bilgilere ulasırsa kötü seyler olabilir bu yuzden böyle bir uygulama var...

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-02-2008, 15:23   #9

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Vay be moderator farkı iste nasil da yardimsever

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-02-2008, 15:40   #10

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
unutmayalım ki maji yapmayı bilmeyenler bazı bilgilere ulasırsa kötü seyler olabilir bu yuzden böyle bir uygulama var...
Yine de siz yapmayı bilenden korkun asıl!

Bu arada başlığa dikiz:
Alıntı:
bloodmoney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
habersım olmada benı bazı bolumlerden engellemısler hiçde bişey yapmadım
Başlığın dilbilgisine ve imlasına dikkat edileceeek.
Başlık KISA ama açıklayıcı olacaaak.
Başlığın her kelimesi büyük harfle başlayacaak.
Vb vb vb...

Alt 04-02-2008, 15:42   #11

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine de siz yapmayı bilenden korkun asıl!
scarr evet bilmekteyiim...keske eski ibranice bilseydim...scarr zatii beni korkutan bi kac kişi var gnoxiste hiç bulasmıyorum...bak kendi bölümümde takılıom...

Alt 05-02-2008, 22:54   #12

maji mi sembol mu havas mı emın olun benden iyi yapanını bulamazsınız benım cevrem bu işlerle mesgul ve ben bu işin eğitimini alıyorum 40 yıllık bı ustadan siz sadece bunları okursunuz gecersınız ben bızzzat herseyı uygulamalı olarak yasıyorum bılmıyorum ne kelıme bazı seyleri soylemek mı lazım
--------------------
siz biz büyücüyüz biz buralara gireriz dıyorsunuzda büyünün ana dilleri olan osmanlıca arapça farsça bunları kacınız okumasını yazmasını biliyor....? sorarım sıze

Konu bloodmoney tarafından (05-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-02-2008, 23:34   #13

Alıntı:
bloodmoney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
maji mi sembol mu havas mı emın olun benden iyi yapanını bulamazsınız benım cevrem bu işlerle mesgul ve ben bu işin eğitimini alıyorum 40 yıllık bı ustadan siz sadece bunları okursunuz gecersınız ben bızzzat herseyı uygulamalı olarak yasıyorum bılmıyorum ne kelıme bazı seyleri soylemek mı lazım
--------------------
siz biz büyücüyüz biz buralara gireriz dıyorsunuzda büyünün ana dilleri olan osmanlıca arapça farsça bunları kacınız okumasını yazmasını biliyor....? sorarım sıze
ve hala cinlerle irtibat kuramadın...

Alt 06-02-2008, 15:18   #14

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Astroloji bölümünde, Gnoxis'in burcuyla ilgili yorum yapmıştım dün gece,marsın ikizlerde transitte olduğunu yazmıştım. Bugün baktım konu taşınmış ve engellenmişim, ilginç...
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama