Öyle bir bölüm yok konu taşınmış-silinmiş veya içerisinde bulunan içeriği saptıran mesajların temizlenmesi için bakıma alınmış olabilir. Büyü yerine lensi öneririm
bende giremiyorum ve bundan da cok memnunum...lens daha iyi...eger o bölüme dahil olmak istiyorsan yeteri kadar bilgi ve tecrübenin olması gerekmekte...bunuda forumlarda gösterebilirsin...
nasıl mı olucak senin konu acma yetkin var...konularda yazdıgın yazılarda senin bilgi derecen ölcülür ve "maji ve uygulamaları" bölümüne dahil olursun...
scarr evet bilmekteyiim...keske eski ibranice bilseydim...scarr zatii beni korkutan bi kac kişi var gnoxiste hiç bulasmıyorum...bak kendi bölümümde takılıom...
maji mi sembol mu havas mı emın olun benden iyi yapanını bulamazsınız benım cevrem bu işlerle mesgul ve ben bu işin eğitimini alıyorum 40 yıllık bı ustadan siz sadece bunları okursunuz gecersınız ben bızzzat herseyı uygulamalı olarak yasıyorum bılmıyorum ne kelıme bazı seyleri soylemek mı lazım
--------------------
siz biz büyücüyüz biz buralara gireriz dıyorsunuzda büyünün ana dilleri olan osmanlıca arapça farsça bunları kacınız okumasını yazmasını biliyor....? sorarım sıze
Konu bloodmoney tarafından (05-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
maji mi sembol mu havas mı emın olun benden iyi yapanını bulamazsınız benım cevrem bu işlerle mesgul ve ben bu işin eğitimini alıyorum 40 yıllık bı ustadan siz sadece bunları okursunuz gecersınız ben bızzzat herseyı uygulamalı olarak yasıyorum bılmıyorum ne kelıme bazı seyleri soylemek mı lazım
--------------------
siz biz büyücüyüz biz buralara gireriz dıyorsunuzda büyünün ana dilleri olan osmanlıca arapça farsça bunları kacınız okumasını yazmasını biliyor....? sorarım sıze
Astroloji bölümünde, Gnoxis'in burcuyla ilgili yorum yapmıştım dün gece,marsın ikizlerde transitte olduğunu yazmıştım. Bugün baktım konu taşınmış ve engellenmişim, ilginç...