JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 23-01-2008, 04:55   #1

BIREG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 BIREG yakında ünlü olacak gibi
Wink 4000. üye Geldi..

Selam arkadaşlar..

ben sitenin 4 bininci üyesiyim, bunu kutlamak istiyenlere duyrulur
BIREG isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 05:40   #2

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

İnanamıyorum 4000 mi oldunuz intihar edicem

BIREG..... hoşgeldin..ne zamandır seni bekliyorduk sen bizim için özel olmalısın çünkü 4000 gnoxis in kutsal sayısıdır, sen bizim için seçilmiş kişisin. Senden çok özel şeyler bekliyoruz...hoşgeldin hoşgeldin tekrar

Nora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 05:49   #3

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Hoşgeldin, bende 1. üyesiyim ama bir faydasını görmedim. Admin olmak dışında

Rivayet edilen 4000 üye sensen, seçilmiş kişi olabilirsin. Bunu zaman gösterecek..

Alt 23-01-2008, 06:00   #4

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 87 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Anlamalıydık zaten: BIREG'in tersi GERIB, eski Olimasyancada "o ne?" anlamına gelir. "O ne" ise tabii NEO'nun anagramıdır.

SCARRED'ın anagramı Red Cars ise eski Roma lejyonlarında, özellikle Kuzey Afrika'da uyku hastalığından ölenlerin yatırıldığı cenaze arabalarına verilen addır. Bu da benim Yunan ve Roma mitolojisindeki uyku ve düş tanrısı olduğumdan başka ne gösterebilir?

Kısacası merhaba Neo, ben Morpheus. Takıl bana hayatını yaşa - ama önce o kırmızı haplar biticek, arkandan ağlar.

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 08:19   #5

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

hg e ne de olsa 1 miz hepımız , hepımız 4000. için

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 08:57   #6

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamalıydık zaten: BIREG'in tersi GERIB, eski Olimasyancada "o ne?" anlamına gelir. "O ne" ise tabii NEO'nun anagramıdır.

SCARRED'ın anagramı Red Cars ise eski Roma lejyonlarında, özellikle Kuzey Afrika'da uyku hastalığından ölenlerin yatırıldığı cenaze arabalarına verilen addır. Bu da benim Yunan ve Roma mitolojisindeki uyku ve düş tanrısı olduğumdan başka ne gösterebilir?

Kısacası merhaba Neo, ben Morpheus. Takıl bana hayatını yaşa - ama önce o kırmızı haplar biticek, arkandan ağlar.

hoşgeldin BIREG ayrıca yukarıda göründüğü gibi SCAREED'ın içindeki espiritüel kişilik ile de bizi tanıştıran üye oldun senden çok fazla şeyler beklemekteyiz yüzümüzü kara çıkartma
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 09:11   #7

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 64 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

Demek şu meşur 4000. üye sensin! Ben yavaştan hazırlansam iyi olacak!

saygı ve sevgilerimle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 09:34   #8

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

çok sevindim ya sonunda kurtuluş yolu gözüktü mescalini devireceğiz

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 11:33   #9

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

scarred bilimsel acıklama yapmasa bu kadar önemli oldugunu anlamazdım......hey sen 4000 unutma iyilerin yanında hep kötüler vardır ben kötü olanım dikkat et kendine...gözüm üstünde...:whistling :

Alt 23-01-2008, 11:36   #10

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Deejay henüz daha yolun başında

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bu yorumun uzerıne ne diye bılırımki

Seçenekler Arama