Ya kusura bakmayın,yazabileceğim en uygun yerin burası olduğunu düşündüm...
İstanbul içerisinde atheme bulabileceğimiz bir yer var mı? Bunu soracaktım,arkadaşımın dediğine göre iki tarafı keskin bıçaklar yasaklanmış olabilirmişşş ve 2. el de alınamaz atheme :T yardım!!
Evet ben bi yerde okumuştum bu forumda ama hatırlamıorum yada yanlış hatırlıyorum.Hatta bu başlık altında bu tarz malzemeleri doğal mumları,taşları,tütsüleri aldığımız yerleri yazarsak yeni başlayanlar için (şahsiyen ben ) bi kolaylık olmuş olur.
evet,Trabzon da aktar bol,malzeme sıkıntısı çekmiyorum ama taş-kadeh-atheme gibi şeyleri bulmak zor :T İstanbulda bulabileceğimiz yerleri paylaşırsanız 15 tatilde alcam,lütfen yardım edin...
kadıköy'de akmar pasajının alt katında bulabilirsin. Küçük bir dükkan içinde taş satışı yapan yerler var. Her türü bulunmuyor. Atheme satışı yaptıklarını görmedim ama belki ellerinde vardır. Olmazsa kendinde yapabilirsin. Sadece kaynaklatmak için demirciye götürmen gerekir
Konu Locked tarafından (13-01-2008 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir..
laik bi ülkeyiz din ve devlet işleri ayrı deyip duruyolar ama insanlar dinini yaşayamıyor!üniversitelere başörtüsüyle girene dayak atıyolar,kiliseye yaklaşmaya korkuyo insanlar hristiyan olduğu halde,oruç tutmayınca herkes ayaklanıyor!kardeşim din ve vicdan özgürlüğümüz yok mu bizim!şimdi de atheme yaptırcam,neden?Londra da falan bunların satıldığı yerler olduğunubiliyoruz,neden bizde yok?koca ülkede hiç mi yok yha...hayret ediyorum...
shit! hiç olmazsa numunelik bitane olsun yha!istanbula kalkıp gidecem teeeeeee nereden malzeme bulmaya,orada da yok! bn bööle işin **************************************** *******(+18)
o numunelik dediğin yerler illaki açılmıştır ancak, iş yapamayıp kapanmıştır. Kaç kişi Wiccanla uğraşıyor Trabzonda, köylerde büyü yapan kocakarı tabir edilen büyücülerin (hangi akla hizmet kimisine hoca deniyorsa) malzemeleri genelde aktarda bulunabilecek şeylerdir. Malzemesi bulunabilecek olanları yaparsın sende. Bende sana tavsiye işin ehli olmayanlardan bilgi almadan bu işlere kalkışma başına iş alırsın. Spiritüel güçler oyuncak değildir unutma.
merak etme,bu konuda o hiçbir bilgisi olmayan kocakarılardan çok daha fazla,hatta x 100000000000000000000000.... kat daha fazla bilgi birikimi olan birisinden çok şey öğrendim... (;