JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 25-12-2007, 03:10   #1

dejavu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 dejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerli
Atatürkçü Düşünce Klübünün Forumdaki konumu

Atatürkçü Düşünce Klubunun Tarihi kişiler ve olaylar başlığı altında olması beni rahatsız ediyor.Yani unutlmuş bir kenara atılmış bir imge imajı oluşması.

Bu kulubun Yaşam Ana başlığı altında alınmasının daha sağlıklı olacağı inancı içerisindeyim Atatürkün her zaman yaşamın içinde olduğu imajı oluşacaktır ve bu güzel bir jest olur bence.

dejavu01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-12-2007, 03:18   #2

beyazkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 beyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud ofbeyazkin has much to be proud of

haklı bir tespit!
saygılar
beyazkin isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-12-2007, 03:33   #3

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

aslında bunu bende cok istiyorum.. yeni arayüz gelmeden önce gayet güzel bir yerdeydik keske yine aynı yerimizi alabilsek..

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-12-2007, 03:37   #4

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

Güzel fikir...Günümüzü göz önünde bulundurursak en çok paylaşım gerektiren bölümlerden ADK, o paylaşımlara olduğundan daha fazla ihtiyacımız var

Teşekkürler...

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-12-2007, 07:21   #5

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Keşke ADK açıldığı zamanki ilgi ve alakayı görmeye devam etse... beni de bu üzüyor açıkçası. Bulunduğu yer konusuna gelince elbette taşınabilir daha uygun bir yer olduğunu düşünüyorsanız.İlgi alakanıza teşekkür ederiz..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-12-2007, 12:06   #6

Karma gücü: 92 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

ilk acıldıgı zaman nedense kapalı olan sistem bazılarımızı rahatsız etmiştiki ilgide sahte gelmişti bana ozaman yanılgıya düştük..eleştri aldık bol bol hepimizin Ata'sı bizdenmi saklıyorsunuz gibilerinden ama ben pek o kişilerin aktif bir sekilde oldugunu görmedim.. acıkcasıda onlardan pek birşeyde beklemiyordum ama gercekten kendilerini veripte emek harcayanlar oldu onlarada sonsuz sekilde teşekkür ediyorum.. amacımız tekrardan klubü aktif hale getirmek bunun için çalışmalarımız olcaktır..
Sponsored links

Alt 25-12-2007, 15:17   #7

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Genelde bölümleri ilgiye göre yerleştiriyoruz. ADK'ya olan ilgi artarsa tabiki daha önceden de olduğu gibi daha göz önünde bir yere çekilecektir.

Alt 25-12-2007, 15:51   #8

dejavu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 dejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerlidejavu01 kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
mescalin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Genelde bölümleri ilgiye göre yerleştiriyoruz. ADK'ya olan ilgi artarsa tabiki daha önceden de olduğu gibi daha göz önünde bir yere çekilecektir.
Bakın ben Atatürk'çü olmama vede uzun sayılabilecek bir süredir üye olmama rağmen ilk defa dün gece gördüm.Bence verim almak istiyorsanız Yaşam bölümüne taşımalısınız yani verimli olması yine sizin elinizde.Bu şekilde ilgi olduktan sonra taşımanında bir anlamı kalmaz zaten değil mi?
dejavu01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-12-2007, 15:58   #9

ilginin karşılıgını az önce aldım ben.. cok mutluyum..
Sponsored links

Alt 25-12-2007, 17:35   #10

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Bölümü yaşama aldım bakalım gelişmeleri hep beraber göreceğiz..
mescalin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama