Alıntı:
izuchiring´isimli üyeden Alıntı
evet bende artık pskopat türü veya sadizmi çağrıştıran bir nick alacam... böylece önüme gelene rahatça bu konu berbat bu konu işe yaramaz diyebileceğim... |
psikopatlıktan degilde sence bunun nedeni burda cogunuzdan eski oldugum olabilirmi?? saygınlık topic acmakla olmuyor. bunu kavramanız için baya bi süre gecmesi gerek. ayrıca konu saçma geldiyse ve bunu özgür bir ortamda söylediysem bundan kimsenin rahatsız olmaması gerekir.. ben senin yorumlarına atıfta bulunup bana "burda önemli amcaları var" dediginde kalkıpta bunun üstüne bir kelime söyledigimi hatırlamıyorum..
bakın arkadaşlar bircok kez uyardım bu son olsun: kelimelerinizi şahıslara göre seçmeyin, kelimelerinizi öncelikle saygı çerçevesi içinde sonra da karşınızdakinin insan oldugunu ve onunda bir sabrı siniri olduğunu göz önünde bulundurarak seçin.. şurda konuşmayaya calısıyorum eskisi kadar cünkü cogunuzda aynı hata var ki tanımadan samimi olmaya kanka canım cicim gibi kelimeler kullanmaya başladınız. karşımıyım buna tabiki hayır: ama sonucundada neler oldugunu ben gördüm.. sizin için güllük gülistanlık gelebilir hersey cünkü belli sorumluluklar altında degilsiniz sadece eglence için burdasınız bunu yaparkende biraz dikkatli olun..