JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 19-11-2007, 16:38   #1
-YASAKLI-

TheMafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 TheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Thumbs up Nick değişimi

Nickimi değiştirebilirmiyiz ?

Değiştirebilirsek

Nizam-ül Mülk

olabilirmi
TheMafia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2007, 17:58   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 94 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

bende beklemekteyim ama sanırım site tam oturmadıgı ve yeni seyler eklenecegi için biraz bekleyecegiz..

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 13:46   #3
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

evet bende artık pskopat türü veya sadizmi çağrıştıran bir nick alacam... böylece önüme gelene rahatça bu konu berbat bu konu işe yaramaz diyebileceğim...
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 15:53   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 94 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

Alıntı:
izuchiring´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bende artık pskopat türü veya sadizmi çağrıştıran bir nick alacam... böylece önüme gelene rahatça bu konu berbat bu konu işe yaramaz diyebileceğim...
psikopatlıktan degilde sence bunun nedeni burda cogunuzdan eski oldugum olabilirmi?? saygınlık topic acmakla olmuyor. bunu kavramanız için baya bi süre gecmesi gerek. ayrıca konu saçma geldiyse ve bunu özgür bir ortamda söylediysem bundan kimsenin rahatsız olmaması gerekir.. ben senin yorumlarına atıfta bulunup bana "burda önemli amcaları var" dediginde kalkıpta bunun üstüne bir kelime söyledigimi hatırlamıyorum..

bakın arkadaşlar bircok kez uyardım bu son olsun: kelimelerinizi şahıslara göre seçmeyin, kelimelerinizi öncelikle saygı çerçevesi içinde sonra da karşınızdakinin insan oldugunu ve onunda bir sabrı siniri olduğunu göz önünde bulundurarak seçin.. şurda konuşmayaya calısıyorum eskisi kadar cünkü cogunuzda aynı hata var ki tanımadan samimi olmaya kanka canım cicim gibi kelimeler kullanmaya başladınız. karşımıyım buna tabiki hayır: ama sonucundada neler oldugunu ben gördüm.. sizin için güllük gülistanlık gelebilir hersey cünkü belli sorumluluklar altında degilsiniz sadece eglence için burdasınız bunu yaparkende biraz dikkatli olun..
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 15:59   #5

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Ne güzel atışıyorsunuz siz öyle.. konu ordan oraya çekmeye müsait gibi mi gözüktü size?

Nora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 16:07   #6
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 TheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Aslında nick deişimi işteklerini bu başlık altından alabilirsiniz belki sabit konu

Konuyu saptırmasak tam süper olcak
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 16:15   #7

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

İkide bir nick değişimini hoş bulmuyorum sitede... burası forum çünkü nick kalıcı birşeydir sitede üye olurken iyi karar vermek çok daha iyi bir çözüm...

Alt 22-11-2007, 16:19   #8
-YASAKLI-

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İkide bir nick değişimini hoş bulmuyorum sitede... burası forum çünkü nick kalıcı birşeydir sitede üye olurken iyi karar vermek çok daha iyi bir çözüm...
Tek bitane deişme hakkı olsa

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 16:35   #9

Ona mescalin karar verir...
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 17:28   #10
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

nick degistirirsem cadı olcam ben
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama