O da bişey mi bn profilim kısmına tıklayınca böyle bi üye yok gibisinden bişey diyo bana sonra bi de bakmışım siteden düşmüşüm üstüne üstelik.Nora bak çok ayıp oluyo ne demek istiyosan açık konuş
o da ne ki ben şimdi bile bu konuya cevap yazıncaya kadar kaç kere yeniden giriş yapmaya çalıştım üstelik profilimde resimlereime giremiorum cruel ne yapcaz olum ya
Yeni başlık açmayayım dedim:
1- Arkadaş listemin ikinci sayfası bir türlü açılmıyor. Listeme bakmam gereken her sefer ya birini atmak, ya da birini almak zorunda kalıyorum. (şaka.)
2- Mesajlarımdaki renk seçeneği çalışmıyor. Hepiniz gibi sevimsiz, kişiliksiz bir açık gri kullanmak zorundayım. Korkunç...
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.
arkadas lıstesının ıkıncı sayfası acılmıyor ve bazen uye lıstesınde de yer almıyor.. adaptasyonum muthıs..degısık yöntemler ıcat edıyorum uyeye ulasmak ıcın..
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P
Sistem değişikliği yaptığımız için mevcut hatalar ile şuan için ilgilenmiyorum, zaten arkadaş yönetimi vs hepsi değişecek.
Şuan gördüğünüz gibi sistemi test ediyoruz, yaklaşık olarak 24 saat bu şekilde kalacak ve test tamamlandığında gnoxis eski görünüm ve fonksiyonları ile tekrar geri dönecek.
Yeni sistem entegrasyon ve tasarımı bitene kadar zaman zaman bu şekilde test sistemi ile karşılaşabilirsiniz. Sistem tamamlandığında size ayrıca duyuracağız..