JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 14-10-2007, 22:01   #1

Ace of Spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Ace of Spades yakında ünlü olacak gibiAce of Spades yakında ünlü olacak gibi
karma verirken..

"daha 30 mesajin var neyine sikayette bulunuyon" demeyin .. sikayet degil tavsiye..

karma verirken arama yaparken baya cebellesildigini farkettim .. iki harf yazınca pıt içeri kaçıyo..

karma verme veya arama butonuna sağ tıklayıp yeni pencerede aç diynce hareketsiz sabit mis gibi bi sayfa açılıyo.. sonra isterseniz destan yazın ..

aradım ama daha önce tavsiye edildi mi bulamadım.. umarım yoktur..
Ace of Spades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2007, 22:02   #2

manticore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 manticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to behold

büyüksün........

Alt 14-10-2007, 22:17   #3
Resureksiyon
Guest

ben karma vermek nedemek bilmiyorum yani ne anlamı oluyor bende 1 yazıyor nedemek bu? 1kişi şikayetçi mi benden yani

Alt 14-10-2007, 22:36   #4

blessed trinity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 blessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond repute

Ben bu lafına sana bi karma weririm Dier kişilerin hakkındaki yorumları oluo karman ne kadar çoksa o kadar ii yane
avatarın altındaki teraziden oluo

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2007, 22:38   #5

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

acıkcası kendi adıma konusayım ya sınırda olanlara karma veriyorum yada paylaşımlarını cok begendiklerime..

Sevdiğim
Söylüyor
Bensiz olamayacağını

Bu yüzden
Kendime dikkat ediyorum
Yolda yürürken önüme bakıyorum
Ve korkuyorum her yağmur damlasından
Sanki beni ezecekmiş gibi.
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2007, 22:42   #6
Resureksiyon
Guest

hııııııı oyleyse bana karma vermeyin hiç istemiyorum ısrar etmeyin aaa

Alt 14-10-2007, 22:44   #7

blessed trinity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 blessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond repute

Alıntı:
Resureksiyon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hııııııı oyleyse bana karma vermeyin hiç istemiyorum ısrar etmeyin aaa
blessed trinity isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2007, 22:49   #8
Resureksiyon
Guest

bana kim karma vermış nerden bılıcem? ayyy birden karma yağmuruna tutuldum sağolun varolun çiçekler odama amanın havaya girdim tehehe

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-11-2007, 09:15   #9

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
blessed trinity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu lafına sana bi karma weririm Dier kişilerin hakkındaki yorumları oluo karman ne kadar çoksa o kadar ii yane
avatarın altındaki teraziden oluo
ben o teraziyi terazi burcu sanmıştım :

allah allah sitede ne kadar aynı burçtan insan var diyordum bir haftadır bravo bana
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2007, 13:08   #10

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Alıntı:
ladyofdestruction´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben o teraziyi terazi burcu sanmıştım :

allah allah sitede ne kadar aynı burçtan insan var diyordum bir haftadır bravo bana

yorumsuz

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama