JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 03-10-2007, 19:41   #1

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute
Not defteri & Şiir

bu ıkı bölümde de gerek uyelerın kendı yazınlarına actıgı konular gerekse konu sayısının artması ıle hangı konunun litareture kayıtlı oldugunu fark etmek zorlastıbu ayrılabılır mı?

tşk ler sımdıden

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2007, 00:47   #2

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

gel de çıkın bakalım işin içinden
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2007, 10:42   #3

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

düzyazı makale tarzı şeyleri not defterinde şiirleri şiir bölümünde toplamaya çalışıyorum. Yerine uygun olmayan bir konu gördüğünüzde bildir putonuyla bildirebilir ya da özel mesajla uyarabilirsiniz. Bayağı bir yardımınız dokunmuş olur bana o zaman. Farklı fikirleriniz varsa onu da konuşalım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2007, 11:19   #4

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

kast ettıgım bu degıldı ama önemını de yıtırdı zaten yıne de tşk ederım
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2007, 13:34   #5

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

masallar "iyiliğin gücü tüm kötülükleri yendi" diye bitmesin, gargamel şirinlere yenik düşmesin.. emeklemeden yürüsün istiyorum tüm çocuklar.. hak etmeyen ama yüceltilenler artık ezilsin istiyorum.. kimsenin bulmadığı yerleri keşfetmek istiyorum.. atların ayakları kırıldığ ı zaman öldürülmesinler istiyorum.. tabiat ana artık hiç gözyaşı dökmesin istiyorum.. içimden geldiği gibi gülmek istiyorum.. acılarımı paylaşabilmek istiyorum.. taşımak ağır geldiği zaman birine acılarımı emanet edebilmek istiyorum.. Kristof Kolomb'luk yapmak istiyorum. amerika'yı ben keşfediyim ilk. ama beyazlar siyahlara düşman olmasın.. pişmanlık duygusunu genlerimizden tamamen silmek, "keşke" sözcüğünü lugattan kaldırmak istiyorum.. supermanlere, örümcek adamlara ihtiyaç duyulmasın istiyorum.. düşlerimde bile kendim olmak, düşümde düş görmek istiyorum... özür dilemek ayıp bişeymiş gibi algılanmasın, zaten özür dilemeye hiç gerek kalmasın istiyorum.. her gecenin bi sabahı olmasın artık istiyorum.. öyle bir yer istiyorum ki; insanlar uyandıklarında hala hayatta olduklarını farkedip, gunaydın demeden önce birbirlerini öpsünler istiyorum..
sanırım çok şey istiyorum.....!

Ladym den...

Sevdiğim
Söylüyor
Bensiz olamayacağını

Bu yüzden
Kendime dikkat ediyorum
Yolda yürürken önüme bakıyorum
Ve korkuyorum her yağmur damlasından
Sanki beni ezecekmiş gibi.
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama