masallar "iyiliğin gücü tüm kötülükleri yendi" diye bitmesin, gargamel şirinlere yenik düşmesin.. emeklemeden yürüsün istiyorum tüm çocuklar.. hak etmeyen ama yüceltilenler artık ezilsin istiyorum.. kimsenin bulmadığı yerleri keşfetmek istiyorum.. atların ayakları kırıldığ ı zaman öldürülmesinler istiyorum.. tabiat ana artık hiç gözyaşı dökmesin istiyorum.. içimden geldiği gibi gülmek istiyorum.. acılarımı paylaşabilmek istiyorum.. taşımak ağır geldiği zaman birine acılarımı emanet edebilmek istiyorum.. Kristof Kolomb'luk yapmak istiyorum. amerika'yı ben keşfediyim ilk. ama beyazlar siyahlara düşman olmasın.. pişmanlık duygusunu genlerimizden tamamen silmek, "keşke" sözcüğünü lugattan kaldırmak istiyorum.. supermanlere, örümcek adamlara ihtiyaç duyulmasın istiyorum.. düşlerimde bile kendim olmak, düşümde düş görmek istiyorum... özür dilemek ayıp bişeymiş gibi algılanmasın, zaten özür dilemeye hiç gerek kalmasın istiyorum.. her gecenin bi sabahı olmasın artık istiyorum.. öyle bir yer istiyorum ki; insanlar uyandıklarında hala hayatta olduklarını farkedip, gunaydın demeden önce birbirlerini öpsünler istiyorum..
sanırım çok şey istiyorum.....!
Ladym den...
Bu yüzden
Kendime dikkat ediyorum
Yolda yürürken önüme bakıyorum
Ve korkuyorum her yağmur damlasından
Sanki beni ezecekmiş gibi. |