biliyorum biliyorum.. yanlis foruma aciyorum.. ama esas burayi okuyan insanlara ithafen actigim icin toplistte alta da inse gorsunler istedim..
hem.. hep mi istek.. hep mi oneri.. hep mi sikayet..

.. tesekkur bolumu actiniz da oraya baslik acmadik mi..

.. hm aslinda bir tesekkur basligi oneriyor gibi oldum bi an..
uzatmayip sadede gelsem herkes icin daha iyi olacak sanirim.. zaten ebeveynlere son bir calim atip actim bilgisayari..

.. bi de laf isitmiym durduk yere.. gerek sizden gerek evdekilerden..

..
oyle cok satafatli bi tanisma hikayem yok gnoxisle.. bambaska bi forumdan, alakam olmayan birine, tamamen meraktan bisey sordum.. o da bana gnoxisin linkini atti.. once yuh dedim.. insan bi kendi cevap verir daha detayli bilgi icin linke bak der.. (hakkaten sadece link vardi ya..

) ama sonra (artik hanginizse) en cok ona tesekkur ettim ilk olarak..
burada o kadar farkli baslikta o kadar farkli ve ilginc bilgi doldum ki.. herhangi bir ortamda insanlar agzimin icine bakar oldular.. daha bi neselenmisim.. daha bi tatlanmis sohbetim..

.. oyle diyorlar valla.. o yuzden bu forumda herhangi bir baslik acan herkese tesekkurler..
ve bu forumda sifirdan baslayip en hakiki dost seviyesine ulastigim o kadar cok insan var ki.. onlara da sonsuz tesekkurler.. bugun yeni bir insanla tanisirken konusacak birseyler ararken eskisi kadar sıkıntı cekmiyorum sizlerin sayenizde..

..
sevenlerime eslik ettikleri, sevmeyenlerime de cektikleri icin tesekkurler..

..
ve bu forumun kurulmasinda, tasariminda ve bu denli guzel ve duzenli isleyisinde emegi olan kisiler.. zaten bu basligi esas sizlerin okumaniz icin actigimi en basinda soylemistim..

..
hazir aklimdayken yazmak istedim.. yarin birgun firsat olmaz yazamam bisey olur.. icimde kalmasin..

.. hem baska tesekkuru gelen varsa.. buyursun buradan yaksin..

..