arkadaşlar forumda yeni değişikliklermi oldu yoksa benim mi haberim yok bilmiyorum ama bilgisi olan bi cvp verirse sevinirim hem uzman yazım yok hemde imzam yok neler oluyor???
__________________ "dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından!!!"
Sağol ortakım düşünmen yeter! Mescalin çok iyi düşünmüşsünüz..Prof yazmasından çok fazla rahatsızdım ben Çok ciddi duruyordu..Tamam olana kadar bekleyelim bölümleri...
Evet arkadaşlar sitede bazı değişiklikler yapıyoruz kısa sürede tamamlanacaktır çalışmalar..
1) İmzalar artık kısa yazılmış teşekkürler, eline sağlık vs gibi mesajlarda çıkmıyor. Bu sizin sayfayı açış hızınızı baya arttırcaktır. Aynı zamanda bir sayfada uzunda yazsanız sadece bir defa imzanız gösterilir..
2) Uzman, prof vs gibi üye rütbelerini yanlış anlaşıldığı gerekçesi ile kaldırdık yerine daha eğlenceli ve gothic rütbeler düşünüyoruz. Önerilere açığız..
3) Müzik bölümünde olduğu gibi birkaç bölümde daha yanlış yönlendirmeler oluyor en kısa sürede bunlarda düzeltilecek..