JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 09-09-2007, 18:49   #1

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light
imzama ne oldu????

arkadaşlar forumda yeni değişikliklermi oldu yoksa benim mi haberim yok bilmiyorum ama bilgisi olan bi cvp verirse sevinirim hem uzman yazım yok hemde imzam yok neler oluyor???

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2007, 18:52   #2

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 70 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Bende rap biyografi bölümünü açmaya çalışıyorum ama rock/metal bölümü çıkıyor

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2007, 18:54   #3

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

benim imzam geldide uzman yazım yok neler oluyo ya anlamadım...
tugcemgul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2007, 18:55   #4

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

imzalar yer kaplamasın dıye ve forumu yormaması acısından sagdece bır kez gosterılıyor!uzman ve dığer yazılara ne oldu bılmıyorum!

ortakım senın cınde bı sey dıyemıyecem tek bıldıgım bu ımza!

saygı ve sevgılerımle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2007, 18:57   #5

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

kalksın mı kalkmasın mı derken kalktı sanırım

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2007, 19:04   #6

Karma gücü: 70 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Sağol ortakım düşünmen yeter! Mescalin çok iyi düşünmüşsünüz..Prof yazmasından çok fazla rahatsızdım ben Çok ciddi duruyordu..Tamam olana kadar bekleyelim bölümleri...

Alt 09-09-2007, 19:05   #7

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Evet arkadaşlar sitede bazı değişiklikler yapıyoruz kısa sürede tamamlanacaktır çalışmalar..

1) İmzalar artık kısa yazılmış teşekkürler, eline sağlık vs gibi mesajlarda çıkmıyor. Bu sizin sayfayı açış hızınızı baya arttırcaktır. Aynı zamanda bir sayfada uzunda yazsanız sadece bir defa imzanız gösterilir..

2) Uzman, prof vs gibi üye rütbelerini yanlış anlaşıldığı gerekçesi ile kaldırdık yerine daha eğlenceli ve gothic rütbeler düşünüyoruz. Önerilere açığız..

3) Müzik bölümünde olduğu gibi birkaç bölümde daha yanlış yönlendirmeler oluyor en kısa sürede bunlarda düzeltilecek..

Alt 09-09-2007, 20:52   #8
AnunnaKi
Guest

ruh emici gündüz yürüyen gibi şeyler olsa güzel olur rütbelerde

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-09-2007, 16:23   #9

dygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 dygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
slm

yaa aslına bakarsan ben d yeni üü oldm ve sende bana yardım edersen sevnrmconfused:
dygu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-09-2007, 16:28   #10

Dygu ... Forum kullanımın anlatıldığı bölümden yaralanabilirsin bu konuda...Sitenin alt kısımlarında ...

Seçenekler Arama