serbest kursu gıbı bı adla tartısmalar ıcın bı bolum olusturulabılır mı ?
konu devamında fıkır paylasımı ,tartısma oluyor zaten dıyebıklırsınız ama dıger konular ya da konu baslıgı altındakı mesajlar arasında kayboluyor...
sımdıden tşk ler.....
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P
Benim de bi ara böyle bi isteğim vardı, münazara bölümü açalım demiştim.. Ama o zamanlar zaten sitede tartışma oldukça bol bizim münazara münakaşaya dönüşür demişlerdi
Forum genel olarak bir tartışma ortamı zaten, tam olarak serbest kürsü adı altında açılacak bölümde ne gibi konular tartışılacağını anlayamadım. Gündem hakkında ise gündem bölümü, sinema edebiyat vs için ise ilgili bölümler var.
Bahsettiğiniz forumun içeriğini yanlış anlamış olabilirim biraz daha açarsanız iyi olur..
tartışma bölümü açılmasını şiddetle bende destekliyorum. mesela bugün
açtığım konunun aramızda tartışılmasını istiyordum. konular için açılmış bölümler birtürlü sıcak tartışmalar yaratmıyor. üzerine konular binincede daha etkisi geçmeden kaybolabiliyor. demek istediğim bu tür konular bir başlıkta toplanırsa zaman ne kadar geçerse geçsin hala tazeliğini koruyabilmeli. hem tartıştığımızda fikirlerimiz hakkındaki doğru veya yanlışı daha güzel kavrıyoruz.
bende [tartışalım] bölümünün açılmasını destekliyorum.
tartışma bölümü açılmasını şiddetle bende destekliyorum. mesela bugün
açtığım konunun aramızda tartışılmasını istiyordum. konular için açılmış bölümler birtürlü sıcak tartışmalar yaratmıyor. üzerine konular binincede daha etkisi geçmeden kaybolabiliyor. demek istediğim bu tür konular bir başlıkta toplanırsa zaman ne kadar geçerse geçsin hala tazeliğini koruyabilmeli. hem tartıştığımızda fikirlerimiz hakkındaki doğru veya yanlışı daha güzel kavrıyoruz.
bende [tartışalım] bölümünün açılmasını destekliyorum.
bu konuda bende arkadaşlarımı destekliyorum . [tartışalım ] bölümü her tür tartışma konuları için bir platform oluşturur. ve popülariteyi artırır kanaatindetim.