JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 01-09-2007, 02:38   #1

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute
Tartısma

serbest kursu gıbı bı adla tartısmalar ıcın bı bolum olusturulabılır mı ?
konu devamında fıkır paylasımı ,tartısma oluyor zaten dıyebıklırsınız ama dıger konular ya da konu baslıgı altındakı mesajlar arasında kayboluyor...

sımdıden tşk ler.....

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-09-2007, 02:53   #2
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Destekliyorum kata
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-09-2007, 17:54   #3

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

bencede...ayrı bir bölüm olusturularak konu ile ilgili tartışmalar orda devam etse iyi olabilir.site yönetimi ne der acaba?

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-09-2007, 18:01   #4

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Benim de bi ara böyle bi isteğim vardı, münazara bölümü açalım demiştim.. Ama o zamanlar zaten sitede tartışma oldukça bol bizim münazara münakaşaya dönüşür demişlerdi
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2007, 03:45   #5

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Forum genel olarak bir tartışma ortamı zaten, tam olarak serbest kürsü adı altında açılacak bölümde ne gibi konular tartışılacağını anlayamadım. Gündem hakkında ise gündem bölümü, sinema edebiyat vs için ise ilgili bölümler var.

Bahsettiğiniz forumun içeriğini yanlış anlamış olabilirim biraz daha açarsanız iyi olur..

Alt 09-09-2007, 03:53   #6
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Sanatın ne olduğu diye bir başlık açmıştım mescalin sanıyorum kata o başlıktakine benzer "tartışma"ların olacağı bi bölüm istiyor
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-09-2007, 05:34   #7

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de bi ara böyle bi isteğim vardı, münazara bölümü açalım demiştim..
evet güzel olur aslında

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2007, 13:31   #8

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanatın ne olduğu diye bir başlık açmıştım mescalin sanıyorum kata o başlıktakine benzer "tartışma"ların olacağı bi bölüm istiyor
tam olarak rimmon un actıgı konu gıbı...cıkarımları kendımızın yapabılecegı..en azından edebıyat bolmune bır alt baslık olarak...tşk ler

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-10-2007, 16:51   #9
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

tartışma bölümü açılmasını şiddetle bende destekliyorum. mesela bugün
açtığım konunun aramızda tartışılmasını istiyordum. konular için açılmış bölümler birtürlü sıcak tartışmalar yaratmıyor. üzerine konular binincede daha etkisi geçmeden kaybolabiliyor. demek istediğim bu tür konular bir başlıkta toplanırsa zaman ne kadar geçerse geçsin hala tazeliğini koruyabilmeli. hem tartıştığımızda fikirlerimiz hakkındaki doğru veya yanlışı daha güzel kavrıyoruz.
bende [tartışalım] bölümünün açılmasını destekliyorum.
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-10-2007, 18:47   #10

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

katılıyorum arkadaşlar valla artk yazmaya çekinir oldum...

Alt 02-10-2007, 21:41   #11
-YASAKLI-

yougaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 yougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
izuchiring´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tartışma bölümü açılmasını şiddetle bende destekliyorum. mesela bugün
açtığım konunun aramızda tartışılmasını istiyordum. konular için açılmış bölümler birtürlü sıcak tartışmalar yaratmıyor. üzerine konular binincede daha etkisi geçmeden kaybolabiliyor. demek istediğim bu tür konular bir başlıkta toplanırsa zaman ne kadar geçerse geçsin hala tazeliğini koruyabilmeli. hem tartıştığımızda fikirlerimiz hakkındaki doğru veya yanlışı daha güzel kavrıyoruz.
bende [tartışalım] bölümünün açılmasını destekliyorum.
bu konuda bende arkadaşlarımı destekliyorum . [tartışalım ] bölümü her tür tartışma konuları için bir platform oluşturur. ve popülariteyi artırır kanaatindetim.
yougaar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama