JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 29-08-2007, 18:50   #1
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of
Red face Sitenin Amacına Uygun Paylaşımların Artması İçin Bir Öneri

Zaman zaman gündeme gelen bir konu bu.Sitede geyik bölümü çok aktifken paranormal vs. konularda paylaşımlar çok çok az.Evet genelde sitenin eğilimi bu yönde.Ancak geyik bölümlerinin kaldırılması halinde sitenin ziyaretçi sayısında hızlı bir düşüş olacağı da açık.Ayrıca hepimiz geyik bölümü sayesinde sitede oldukça uzun zaman geçiriyoruz.Ama bir şekilde paranormal paylaşımların teşvik edilmesi gerekiyor.Bence karma sistemi sadece sitenin amacına uygun olan paranormal,alternatif terapiler,maji vb. bölümlerde aktif olur,diğer bölümlerden kaldırılırsa çok olumlu sonuçlar alınabilir ne diyorsunuz bu hususta?
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 18:52   #2
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

desteklemiyorum bu konuyu birçok kişiyi ben genel konularda tanıyorum kişilerde kendi fikirlerini gene lkonulardsa daha iy iifade ediyorlar be nkaldırılmasına karşıyım ama zaten çok fazla uğramıycam geyiğede genel konulara da artık keniniz bilirsiniz
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2007, 18:53   #3

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

evet düşünlebilir böyle bir uygulama.. Gerçi diğer bölümlerin parapsikoloji bölümlerinde konu açılmasını engellediğini çok sanmıyorum, daha çok bir doygunluk söz konusu gibi bu konularda.

Alt 29-08-2007, 18:56   #4

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bence doygunluktan ziyade yavaş gelişim var...bir insanın paranormal konularda kendini geliştirip bilgisini aktarması zaman alan birşeydir...ama geyik kısmında karma olayında rime katılıyorum

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 19:00   #5
star67
Guest

geyik konusunda karma olayına bende katılıyorum rimonun

Alt 29-08-2007, 19:05   #6

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

haklısın rimmon,bu uygulama sitenin bilgi seviyesini ister istemez biraz daha yükseltir

Alt 29-08-2007, 19:08   #7

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

ama şöyle bi yan etki yaratabilir..bilen bilmeyen karma almak için saçmasaçma bilgiler ekleyebilir bilgi seviyesini yükseltelim derken cehalet artmasın? modlara büyük rol düşücek
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2007, 19:10   #8

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

rimmona bı konuda destekledıgımı solemeliyim eet su son gunlerde ben de kendımı geyıge kaptırdım!geyıgın kapatılması sonrası dıger bolumlere rabetın artacagı kanısındayım!uye kaybının olacagını da pek dusnmuyorum ıısn gercegı!

tsk!
saygı ve sevgılerımle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2007, 19:12   #9

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Alıntı:
SpawN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
rimmona bı konuda destekledıgımı solemeliyim eet su son gunlerde ben de kendımı geyıge kaptırdım!geyıgın kapatılması sonrası dıger bolumlere rabetın artacagı kanısındayım!uye kaybının olacagını da pek dusnmuyorum ıısn gercegı!

tsk!
saygı ve sevgılerımle!!!
rimmon geyik kapatılsın demiyor ki
nickmickyok isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2007, 19:16   #10

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Paranormal konularla uğraşan kişiler için iyi olacak bir uygulama..
Böylece paranormal konularda yüzünü bile görmediğim kişilerin Karimzlarına bakınca 400-500sayılarını görmemiş olurum
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama