Sitenin Amacına Uygun Paylaşımların Artması İçin Bir Öneri
Zaman zaman gündeme gelen bir konu bu.Sitede geyik bölümü çok aktifken paranormal vs. konularda paylaşımlar çok çok az.Evet genelde sitenin eğilimi bu yönde.Ancak geyik bölümlerinin kaldırılması halinde sitenin ziyaretçi sayısında hızlı bir düşüş olacağı da açık.Ayrıca hepimiz geyik bölümü sayesinde sitede oldukça uzun zaman geçiriyoruz.Ama bir şekilde paranormal paylaşımların teşvik edilmesi gerekiyor.Bence karma sistemi sadece sitenin amacına uygun olan paranormal,alternatif terapiler,maji vb. bölümlerde aktif olur,diğer bölümlerden kaldırılırsa çok olumlu sonuçlar alınabilir ne diyorsunuz bu hususta?
desteklemiyorum bu konuyu birçok kişiyi ben genel konularda tanıyorum kişilerde kendi fikirlerini gene lkonulardsa daha iy iifade ediyorlar be nkaldırılmasına karşıyım ama zaten çok fazla uğramıycam geyiğede genel konulara da artık keniniz bilirsiniz
evet düşünlebilir böyle bir uygulama.. Gerçi diğer bölümlerin parapsikoloji bölümlerinde konu açılmasını engellediğini çok sanmıyorum, daha çok bir doygunluk söz konusu gibi bu konularda.
bence doygunluktan ziyade yavaş gelişim var...bir insanın paranormal konularda kendini geliştirip bilgisini aktarması zaman alan birşeydir...ama geyik kısmında karma olayında rime katılıyorum
ama şöyle bi yan etki yaratabilir..bilen bilmeyen karma almak için saçmasaçma bilgiler ekleyebilir bilgi seviyesini yükseltelim derken cehalet artmasın? modlara büyük rol düşücek
rimmona bı konuda destekledıgımı solemeliyim eet su son gunlerde ben de kendımı geyıge kaptırdım!geyıgın kapatılması sonrası dıger bolumlere rabetın artacagı kanısındayım!uye kaybının olacagını da pek dusnmuyorum ıısn gercegı!
rimmona bı konuda destekledıgımı solemeliyim eet su son gunlerde ben de kendımı geyıge kaptırdım!geyıgın kapatılması sonrası dıger bolumlere rabetın artacagı kanısındayım!uye kaybının olacagını da pek dusnmuyorum ıısn gercegı!
Paranormal konularla uğraşan kişiler için iyi olacak bir uygulama..
Böylece paranormal konularda yüzünü bile görmediğim kişilerin Karimzlarına bakınca 400-500sayılarını görmemiş olurum