Konu başlıklarında yer alan kelimelerin sadece baş harflerinin büyük olması görümün açısından daha hoş olmaz mı? Yani bir harfi büyük bir harfi küçük başlıkların, konularla hiç alakası olmayan başlıkların, baştan savma bir şekilde dikkatsizce yanlış yazılan başlıkların forumu görsel açıdan zedelediğini düşünüyorum...
Başlık, açılan konunun okunması için belki de en gerekli unsurdur... Konu ilgi çekici olmasa bile, yaratıcı ve güzel yazılmış bir başlıkla ilgi çekilebilir..
evet katılıyorum vherc e kesinlikle ben mesela açtığım bütün konularda başlığa çok dikkat ediyorum.. bilinçli olarak açtığım tüm konuların başlıkları düzgün bir de benm açmadıklarım ama başıma kalanlar var bkz: Murathan Mungan şiirleri diye br konu 1 saat kadar önce farkettim ben sadece cvp yazmıştım ama ilk mesajlar silindiği için konu bana kalmış kesinlikle benm konum değildir başlıktan muaf tutulmayı istirham ediyorum.. ısrarla söylüyorum benm değildir Nora da şahidimdir
__________________ Fakirliğimiz kadar mesut ve ya mesut olduğumuz kadar fakirdik...