arkadaşlar forumda verilen konular hakkında hepinizden bir ricam olacak.hepimiz konu acıyoruz ,paylaşıyoruz, yorum yapıyoruz veya okuyoruz..eger acılan konular daha önce forumda verilmişse lütfen link verelim.''daha önce vardı sanki'' ya da ''vardı bu forum da galiba'' gibi cümleler kullanarak şevk kırmayalım. acıkcası ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.en azından benim paylaştığım konularda buna özen gösterirseniz sevinirim..
Şevk kırmakla ilgili birşey değil sadece konuları açarken arama yapmaya teşvik etmek için yapılıyor bu.Aynı konunun 4 defa açıldığı bile oluyor forumda.Bu tekrar tekrar aynı konuların açılması durumu kirlilik yaratıyor.Tabii ki çok güzel paylaşımlar ve tabii ki amacımız paylaşıml şevkini kırmak değil.
kimse verilmiş bir konuyu vermek istemez. dolayısıyla ben herkesin arama yaptığına inanıyorum.aynı konunun 4 defa verilmesi arama motoruyla ve konuların farklı başlıklar altında olmasından dolayıdır.konu verildikten sonra yapılan bu tarz yorumun da bir manası kalmıyor bana göre.link verildiği zaman kişi daha dikkatli olur diye düşünüyorum.ilginiz icin tesekkurler
Birkaç kez açılan konular çoğunlukla insanların birbirine linkini gönderdiği veya e-posta yoluyla ulaştırdığı metin, resim ve videolardan oluşuyor.
Eğer kopyala-yapıştır metinlerden oluşan başlıklar birden fazla kez açılıyorsa bunun nedeni üyelerin iyi niyet eksikliği değildir eminim.
Sanırım "arama" kısmında başlığı değil de yapıştırılacak metinden bir bölümü aratmak çözüm olabilir. Ne de olsa "Dalgakıranda bir Sabah" ve "Mendirekte Gün Doğarken" başlıkları arasında ortak kelime yok, ama ikisinin de sonuna yapıştırılan metin aynı. Bu yüzden metnin içinden aratılacak birkaç kelime çok daha garantili sonuç verir.
Ne dersiniz?
Ha, bu arada "bu konu vardı" yorumlarının sonuna link ekleme önerisine de sonuna kadar destek veriyorum, o ayrı. Yok öyle sade suya "ben bunu görmüştüm" yorumu. Bul, göster, inanalım di mi ama?
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.
Yeni üyeLeRde daha çok oLuyoR sanıRım bu...tabi önce biR arama yapmak en iyisi..aynı konuyu biR daha okumak sıkıcı hem bo$una yeR kapLıyoR . .SCARRED fikrin güzel