JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > İstek, Öneri, Şikayet

Seçenekler Arama
Alt 16-08-2007, 16:44   #1

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute
Red face Bir isteğim var..

arkadaşlar forumda verilen konular hakkında hepinizden bir ricam olacak.hepimiz konu acıyoruz ,paylaşıyoruz, yorum yapıyoruz veya okuyoruz..eger acılan konular daha önce forumda verilmişse lütfen link verelim.''daha önce vardı sanki'' ya da ''vardı bu forum da galiba'' gibi cümleler kullanarak şevk kırmayalım. acıkcası ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.en azından benim paylaştığım konularda buna özen gösterirseniz sevinirim..

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-08-2007, 16:48   #2
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Şevk kırmakla ilgili birşey değil sadece konuları açarken arama yapmaya teşvik etmek için yapılıyor bu.Aynı konunun 4 defa açıldığı bile oluyor forumda.Bu tekrar tekrar aynı konuların açılması durumu kirlilik yaratıyor.Tabii ki çok güzel paylaşımlar ve tabii ki amacımız paylaşıml şevkini kırmak değil.
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-08-2007, 16:55   #3

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

kimse verilmiş bir konuyu vermek istemez. dolayısıyla ben herkesin arama yaptığına inanıyorum.aynı konunun 4 defa verilmesi arama motoruyla ve konuların farklı başlıklar altında olmasından dolayıdır.konu verildikten sonra yapılan bu tarz yorumun da bir manası kalmıyor bana göre.link verildiği zaman kişi daha dikkatli olur diye düşünüyorum.ilginiz icin tesekkurler
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-08-2007, 16:56   #4
star67
Guest

sen eski konuları bile yeniden açsan ben okurum kırma şevkini aç açabildiğin kadar

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-08-2007, 17:21   #5

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Belki basit bir çözüm önerilebilir:

Birkaç kez açılan konular çoğunlukla insanların birbirine linkini gönderdiği veya e-posta yoluyla ulaştırdığı metin, resim ve videolardan oluşuyor.

Eğer kopyala-yapıştır metinlerden oluşan başlıklar birden fazla kez açılıyorsa bunun nedeni üyelerin iyi niyet eksikliği değildir eminim.

Sanırım "arama" kısmında başlığı değil de yapıştırılacak metinden bir bölümü aratmak çözüm olabilir. Ne de olsa "Dalgakıranda bir Sabah" ve "Mendirekte Gün Doğarken" başlıkları arasında ortak kelime yok, ama ikisinin de sonuna yapıştırılan metin aynı. Bu yüzden metnin içinden aratılacak birkaç kelime çok daha garantili sonuç verir.

Ne dersiniz?

Ha, bu arada "bu konu vardı" yorumlarının sonuna link ekleme önerisine de sonuna kadar destek veriyorum, o ayrı. Yok öyle sade suya "ben bunu görmüştüm" yorumu. Bul, göster, inanalım di mi ama?

Alt 16-08-2007, 18:10   #6

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 75 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Yeni üyeLeRde daha çok oLuyoR sanıRım bu...tabi önce biR arama yapmak en iyisi..aynı konuyu biR daha okumak sıkıcı hem bo$una yeR kapLıyoR . .SCARRED fikrin güzel

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-08-2007, 02:18   #7

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Gayet güzel bir öneri Ensiferum13'e katılıyorum,şevk kırmaktan başka birşey değil...
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-08-2007, 02:20   #8

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

bu oneri daha once yapilmisti sanki..

saka bi yana sonuna kadar haklisin hocam..

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-08-2007, 02:26   #9

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
seven of spades´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu oneri daha once yapilmisti sanki..

hocam..
o yaptı dıe cesaret edıom ben ona uydum

az önce ben de nım nım fun club saygıyla sevgıyle kabul eder dıcektım ama mes var

demedım

saka bi yana sonuna kadar haklisin ben yapıorum öle ama dırek sölemek kırar dıe dusunuodum..tam tersıymıs

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-08-2007, 02:37   #10

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

ona uymak derken.. ..
yanlis bisi mi yaptim ..
seven of spades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama