JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 13-07-2008, 17:10   #1

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future
Thumbs up Vicdanınız mı ağır basıyor yoksa aklınız mı?

Vicdanınız mı daha ağır basıyor yoksa aklınız mı? Ve neden diğerinden daha ağır basıyor?
Typhon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2008, 02:24   #2

AnathemaAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 AnathemaAngel ne işi var bunun burada

Vicdanım..
Mesela bana öldür deseler yapamam.O'na acırım çünkü.
Ama mantıken öldürmem lazımda diyorum.
AnathemaAngel isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 02:45   #3

SiLeNTDeaTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 SiLeNTDeaTH ne işi var bunun burada

Aklım daha ağır basıyor mesela birisi çok özür dilesede aynı şeyi bir daha yapabileceğini düşünerek affetmiyorum
SiLeNTDeaTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-09-2008, 02:55   #4
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

vicdanın sınırlarını belirleyeninde aklımız olduğunu düşünürsek tabiki akıl ağır basar..
duygusallıkla mantığı yargılayabilliriz ama akıl ile vicdan ı yargılayamayız..çünkü vicdanın sınırını akıl bellirler
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-09-2008, 20:39   #5

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Vicdanın yolu akıldan geçer. Yani mantığıma aykırı gelen birşey vicdanımı rahatsız edebilir. Tabii vicdanımı rahatsız etmesi için benim bir konuda suçlu olmam gerek. Bu durumda mantığıma aykırı gelen birşeyi yaparak birine yada birşeye zarar vermiş olmalıyım. O bakımdan şu şuna göre ağır basıyo diyemem şahsen.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-09-2008, 20:44   #6

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

vicdanım..bazen mantığım izne çıkıp devreye girmeyebiliyor...
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-09-2008, 21:17   #7

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Vicdanımın sınırlarını mantığımın çizmesi gerekirken,mantığımın sınırlarını vicdanım çiziyor...

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-09-2008, 21:49   #8

Ricco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Ricco ne işi var bunun burada

Vicdanın doğru bir yol gösterici olduğunu düşünmüyorum. Genelde mantığım ağır basar yalnız vicdanımı koyduğum konu/olaylar da oluyor elbet.
sıksıkı sevdalıyken hayata...
Ricco isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 01:47   #9

Lair_of_Lizbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibiLair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibi

Tabii ki aklım ağır basıyor.Adım bayan mantığa çıktı zaten.Vicdansızım ,kalpizim.Sadece zulme uğrayan acize acırım vicdan yaparım.Ama zulmü ben yapıyorsam hiç de acımam ölsün bitsin umursamam...
Lair_of_Lizbeth isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 07:38   #10

antares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 antares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışantares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

herkes insanı insan yapanın aklı olduğunu sanır ama aslında insanın en temel özelliği vicdanıdır.olayları tekrar gözünden geçirebilmesi ve kendinide sorgulayabilmesidir ve böylece hatanın sadece dierlerinde olmadığını anlamak idrak etmek ve vicdana sahip olmak insana mahsusdur yoksa hayvandan farkımız kalmazdı.onlar hata yapdığını düşünmezler sadece yaparlar yer içer işer sıçar öldürürler değil mi?
antares isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2008, 12:31   #11

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

bence vicdanda aklın bir parçası vicdanlı olmam gerektiğini bana beynim düşündürüyor ama şöyle demem gerekirse bi olay karşısında vicdanlı davranmayı aklıma zıt olsa bile tercih ederim yaptığım aptallık beni çok sarsmaz ama vicdansızlık uykularımı kaçırır

mezzaluna isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2008, 13:43   #12

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

Alıntı:
mezzaluna´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence vicdanda aklın bir parçası vicdanlı olmam gerektiğini bana beynim düşündürüyor ama şöyle demem gerekirse bi olay karşısında vicdanlı davranmayı aklıma zıt olsa bile tercih ederim yaptığım aptallık beni çok sarsmaz ama vicdansızlık uykularımı kaçırır
aynen ama beni yaptığım aptallık soradan rahatsız edio kendime gıcık oluıyorum we çok kızıyrm iyi niyetten yararlanmak isteyen insanları öldürmek istiorum direk ölseler o an vicdanım tınlamaz sanırım

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 13:47   #13

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

boşver ne demişler iyilik yap denize at halik bilmezse balik bilir

Alt 25-09-2008, 14:08   #14

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

Alıntı:
boşver ne demişler iyilik yap denize at halik bilmezse balik bilir
artık boşwerdim zaten boşwermesem böle insanlar adamı delirtir kendi kalitelerini göstermiş oluyolar böyle yapıp sadece ben bişey kaybetmiyorum aksine kazanıyrm sanırım

Alt 25-09-2008, 14:52   #15

bende son iki aydır bunu yoğun yaşadım hiç beklemeyeceğim insanlar tarafıdan ama oluyor yapacak birşey yok ne yazıkki ne diyelim kalan sağlar bizimdir

Sponsored links

Alt 25-09-2008, 17:28   #16

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

eskiden vicdanımdı şimdi ise mantığım
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 22:20   #17

Alıntı:
bende son iki aydır bunu yoğun yaşadım hiç beklemeyeceğim insanlar tarafıdan ama oluyor yapacak birşey yok ne yazıkki ne diyelim kalan sağlar bizimdir
kalan sağlar bizimdir

Alt 25-09-2008, 22:44   #18

aynen

Sponsored links

Alt 25-09-2008, 22:50   #19

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

ben birzamanlar hep vicdanımı dinlerdim ama hep ezildim gelen vurdu giden vurdu bundan sonrada iyilik yapmıcam dedim artık mantığımla hareket ediyorum hayat konusunda daha gerçekçiyim ama hala vicdanımıda dinliyorumm
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-09-2008, 20:53   #20

blonde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 blonde henüz daha yolun başında

Alıntı:
kanka senin kesinlikle vicdanın
blonde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama