JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 12-07-2008, 03:08   #1

Parapisisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Parapisisik yakında ünlü olacak gibi
Uyku Pozisyonu Kişiliği Belirliyor ..

Forumda arattım bulamadım , verildiyse özür ..

Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışardan sert görünüp aslında hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

Kollar yanda dik yatış..
Bu şekilde uyuyunlar rahat, kalabalıkta rahat eden, yabancılara güvenen, sosyal insanlardır.. Buna rağmen, bazen kolay aldanabilirler..

Yaşlı duruşunda yatış..
Yan yatış posizyonunda her iki kolunu öne uzatan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Karar vermekte zorlanırlar ancak karar verdiklerinde bunu değiştirdikleri nadirdir.

Asker yatışı..
Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, kişilerdir. Gereksiz yere konuşanlardan, yaygaradan hoşlanmazlar. Kendileri ve diğerleri için yüksek standartlar koyarlar.

Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış..
Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın etrafında olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, arkadaş canlısı ve girgin kişilerdir. Bunun yanında sinirli ve kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.

Deniz yıldızı yatışı..
Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açıkbiçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar çünkü her zaman başkalarını dinlemeye hazırdırlar ve ihtiyacı olanlara yardıma koşarlar. Genellikle ilgi odağı olmaktan hoşlanmazlar.

Alıntıdır ..
Parapisisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 03:52   #2
-YASAKLI-

IBRUUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 IBRUUM henüz daha yolun başında

Ohhhh,rahatladık yaw...Nihayet kim olduğumuz ortaya çıktı...Süper tesbitle bunlar,kafa yoranları tebrik ediyorum..
IBRUUM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 10:28   #3

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Süper ya teşekkürler.

Alt 12-07-2008, 11:07   #4

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

bende tüm anlatılanlar var ozman herşekilde yatarım ben
Emeğine sağlık

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 11:08   #5

berzah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 berzah ne işi var bunun burada

sAGOL güzel paylasım
berzah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 12:04   #6

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

Deniz yıldızı yatışı
Yüzü koyun
Cenin şeklinde

paylasım için tesekkurler . )

Alt 12-07-2008, 12:56   #7

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

ben çok deli yatarım nolcak şimdi
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 13:07   #8

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Yaşlı duruşunda yatış..
Yan yatış posizyonunda her iki kolunu öne uzatan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Karar vermekte zorlanırlar ancak karar verdiklerinde bunu değiştirdikleri nadirdir.

sanırım doğruemeğine sağlık
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 14:33   #9

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Ben de cenin pozisyonunda uyuyanlardanım. Yorumlarda tutuyor. Sevgili Parapsişiğe konu için teşekkürler!
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-07-2008, 14:37   #10

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 83 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Ben şimdi yastığı iki bacagımın arasına alıyorum ve cenin pozisyonunda yatıyorum benim içinde geçerli olur mu o

Alt 12-07-2008, 14:56   #11

Hepinize yorumlar için teşekkür ederim ..
greatdeath : senin uyku şekli çözülemedi daha
Geceyuruyen : Ufak tefek hareketler yorumları bozmaz .. Ana yatış şekli önemli .

Alt 12-07-2008, 15:16   #12

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 cgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to all

Yaff ben kışın cenin gibi, yazın şekilden şekile girerek yatıyorum. Ne olabilirim ki acaba? Yazın ayrı, kışın ayrı kişiiliklere mi bürünüyorum? :derisive : Paylaşım için teşekkürler.

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 15:54   #13

yazın sıcaktan şekilden şekilde giriyorsundur ..çünkü bende öyleyim ordan biliyorum ..
önemli olan çok yorgun olduğunda kendini yatağa atar atmaz hangi pozisyonda yattığındır ..
sen kışın olanı yani ceneni varsay bence

Alt 12-07-2008, 16:11   #14

doomedloverxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 doomedloverxxx is a name known to alldoomedloverxxx is a name known to alldoomedloverxxx is a name known to alldoomedloverxxx is a name known to alldoomedloverxxx is a name known to alldoomedloverxxx is a name known to all

Ben çok kişilikliyim o zaman
doomedloverxxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama