JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 21-06-2008, 05:55   #1
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute
Kadınsı Erkekler (FEMİNEN) ve Erkeksi Kadınlar Hakkındaki Fikirlerimiz....

feminen erkekleri sevmiyorum....bana böyle öğretildiği için değil bu...iki cins yaratılmış..ortasını kabul edemiyorum..

aktır ya da karadır..kadındır ya da erkektir....aksini düşünmek istemiyorum...

orta cins yoktur..bunu kabul etmiyorum......

ve türünün ülkemdeki bildiğiim kadarıyla ilk örneği olan bülent ersoyu da hoş bulmuyorum.

sebebi her ne olursa olsun;ERKEK ERKEKLİĞİNİ KADIN DA KADINLIĞINI BİLİP TERSİNE ÖZENMEMELİ...

fikrim budur...

bu bölümde açıklamak istiyorum.........................kimsey le de tartışmam bu konuyu..herkesin seçimi kendine buna saygı duyarım ama TASVİP etmem.........................
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 06:04   #2

thevale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 thevale henüz daha yolun başında

inanç ve benzeri duyguların bu konularda ne dediği hakkında olmayan bilgimi sizinle paylaşamam ama dunya uzerindde hiçbir bilimsel greçeklik eşcinselliğin genetik oldugunu savunamaz. kalıtılsal değildir. herhangi bir biolojik verisi yoktur.. tamamen psikolojik bir durumun tepkisidir. ve insan herzamanki gibi kendine bir yalanla yol arayarak bunu belli başlıkla halinde masumlaştırmaya çalışır.. bu konuyu her turlu platformda belgeli şekilde tartışırım..

anüs kanallarının ve kılcallarının beyine bir herhngi bir zevk durtusu vermesi mumkun değildir bu durumu zevkli kılan sapkın kişinin hayal gücü ve hisetmek azrusu ile kendisini kandırmasıdır.. bunu örneklemek gerekirse normal bi birey cinel aktivite sırasında hoşnut olmayan partneri nedeni ile zevk almayabilir kişi sapkınsa ölüye bile tecavüz edebilir. sürtünme aynı önemi olan ereksiyonu sağlayan beyindir..
thevale isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 21-06-2008, 06:09   #3
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

yorumunuza katılıyorum......tıbben böyle olduğunu duymuştum..

Konu ChEEkYkiTTy tarafından (21-06-2008 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir..
Sponsored links

Alt 21-06-2008, 14:48   #4
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

insan hissettiği gibi olmalıdır, kimsenin seçimi kimseyi bozmaz. fiziksel yapı da bu seçimleri etkileyebilir.

normal olarak algılanan çok fazla sapkın ilişki var aslında, başkasının cinsel hayatı kimseyi rahatsız etmemeli, bence konu bile edilmemeli, çok saçma başkasının bu yöndeki seçimini eleştirmek, ne faydası var?

benim gözümde de durmadan partner değiştiren günümüz insanı feminen bir erkek veya erkeksi bir kadından daha az kabullenebilir olmalı. ben de aşk kavramının ayağa düşmesini protesto ediyorum.

aşk ölmüş aşk haberimiz var mı?
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 14:53   #5
-YASAKLI-

toplumu kötü yönde etkilediğini,kötü örnek olduklarını ve aile kurmak,evlenmek gibi kavramlara zarar verdiklerini düşünüyorum...

yani resmen 3. bir cins varmışcasına kendilerini kabul ettirmeye çalışmalarını ve bir takım değerlere zarar verirken bunu da benim kişisel tercihimdir sana ne diyerek özele çekmelerini hoş bulmuyorum.

Alt 21-06-2008, 14:58   #6

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Boş laflar,1991 yılında gerek hormonel,gerek psikolojik olarak eşcinselliğin olağan bir durum olduğu tıbben kanıtlanmış.Lütfen araştırma yapalım öyle konuşalım...

Not:Homofobik insanların çoğunda bastırılmış eş cinsel duygular vardır.Bu da aynı belgede dönemin uzmanlar tarafından belirtilmiştir.Kişi artık o kadar bastırmıştır ki bu gerçeği hayatından silmiştir.Kabullenmez,kabullenemez.Ger eği kabullendikten sonra beyin otomatikmen bu gerçeği reddeder.Böyle insanlar şu yazdığım yazıyı okuduğunda bile tepki verir çünkü onu o şekilde kabullenmiş ve uygulamaya sokmuştur,ama gerçek değişmez.Keşke insanlarımız küçük yaşlarda yeterli eğitimi alsalar ve olmaları gerektiği gibi,kendileri olsalar...

Alt 21-06-2008, 14:59   #7
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Şunu unutmayın ki bu fiziksel bir rahatsızlık.Tedavi olmadan düzelmez.Yani hiç kimse aa ben eşcinsel olayım diyerek olmuyor.Ha tedavi olmak gibi bi şansı var ken onlar böyle kalmayı tercih ediyor olabilir bu onların sorunu saygı duyarım...Ama unutmayın kimse isteyeek cinsel tercihini değiştirmez...Kendiliğinden değişir...Sonra yaptıkları şeyleri isteyerek yaparlar doğal olarak
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 21-06-2008, 15:01   #8

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Ben kesinlikle sorgulanmaması gerektiğini düşünüyorum. Erkek olduğum halde erkek gibi hissetmiyor olabilirim. Bu benim suçum mudur peki?(Not: Yazdıklarımdan yanlış bir anlam çıkmasın. Heteroseksüelim..)

Herkesi olduğu gibi, kendi halinde kabullenmek şart.

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 15:09   #9

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Yani şöyle diyelim,bu bir cinsel sapkınlık değildir,evet yaratılanın durumuna aykırıdır ama aykırılıkların da gayet NORMAL olduğunu biliyoruz.Aksini iddia etmeye gerek yok,binlerce örnek sayabiliriz.

Bir söz var "Cinsel sapkınlığın tercihi olmaz,hastalıksa tedavisi olur." diye...Bu konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan,tek işi gücü insanların yataktaki konumunu eleştirmek olan zavallı insanların sözüdür bu arkadaşlar,siz de onlardan biri olmayın...Bu bir sapkınlık değil doğadaki çoğu şeyin içinde var olan bir kavramdır.Sadece cinselliği yaşamak boyutunda ben de karşıyım,ama açıkçası tıpkı normalde olması gerektiği gibi bir evlilik hayatı isteyen ama kendi cinsini tercih edenlere saygı duyuyor ve destekliyorum.Bu da insanoğlunun OLMASI GEREKEN farkı zaten...Hayvanlar mesela,evlilik gibi bir anlayışları yok,köpekler eşcinsel ilişkiye girerler giderler başka tarafta enik yaparlar değil mi?İnsanların olması gereken farkından kastım da bu işte,bu şekilde "hayvani" davranmaktansa tercihleri doğrultusunda evlilikler yapmalarında fayda olduğunu düşünüyorum.Ve bunun da anormal bir durum olmadığını tıbbi ve psikolojik belgelere-verilere dayanarak biliyor ve bu durumdaki herkesi destekliyorum.

Başlık şu şekilde düzenlenmeli bence,yetişkin filmlerinde oyunculuk yapan eş cinseller ve gayet masumane şekilde evlilik hayatını yaşayanlar kıyaslanamaz bile.Bu yüzden hepsini karalamak gerçekten büyük bir kayıp olur.

Bu düzenleme olmadan başlık açılmasının sebebinin de ülkemizde gerekli eğitimin-özenin halka sunulmamasına veriyorum...İngiltere'de eşcinsel politikacılar,parklarda özgürce dolaşabilen çiftler varken ülkemizde böyle bir sahne ile karşılaşılsa insanlar linç ediliyor.Biliyoruz...O yüzden dediğim gibi,biraz daha günümüz koşullarına uygun ve doğruluğu ispatlanmış verilere göre konuşalım bence...

Alt 21-06-2008, 15:18   #10

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Benim de eski hamsterlarım gaydi halbuki ikisinide dişi aldım diye düşünüyordum erkek çıktılar ama içlerinde bir dişilik vardı en azından Veterinere tedavisini sorunca yanına dişi al demişti

Alt 21-06-2008, 15:21   #11
-YASAKLI-

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de eski hamsterlarım gaydi halbuki ikisinide dişi aldım diye düşünüyordum erkek çıktılar ama içlerinde bir dişilik vardı en azından Veterinere tedavisini sorunca yanına dişi al demişti
veteriner ne güzel konuşmuş öyle

Alt 21-06-2008, 16:52   #12

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Açıkçası konunun tamamını okumadım belki bunu açıklayan arkadaşlar vardır.Eşcinsellik ayrı bir olgu ama Bülent Ersoy vb. insanların yaşadığı şey daha farklı.Neden diyecek olursanız;
Bu tip insanların hormonal sorunları cinsiyet değiştirme eğiliminin ortaya çıkmasına sebep oluyor.Dişilik hormonu bir erkekte olması gerekenden fazla salgılanırsa bu durumda erkek bireyin dişil özelliklerinin gelişmesi kaçınılmazdır.Eğer östrojen ve diğer dişil özelliği tetikleyen hormonların vücuttaki seviyesi normal standartların fazlasıyla üstündeyse tıp genellikle bu tür bireylerde cinsiyet değiştirme ameliyatı uygulamayı uygun buluyor.
Diğer bir lginç olguysa hermafroditzim.Bu bireyler çift cinsel organla -hem dişi cinsel organıyla hem de erkek cinsel organıyla- doğuyorlar ve gerekli tetkikler sonucunda -yine horon seviyeleri vb.- uygun oldukları cinsiyete ait organ bırakılıyor,diğeri alınıyor.
Ayrıca eşcinselliği tasvip edip etmemeniz-etmememiz- tabii ki sizin-bizim- seçiniz.Ancak onların haklarına,onların yaşam biçimlerine,onların görüşlerine de saygı duymalıyız.Bu gün aramızdaki bir çok eşcinsel birey tutucu yaklaşımlar ve toplum baskısından korktuğu için bunu yıllarca içinde bastırıyor.Hatta bazıları sırf bu baskılardan çekindikleri için karşı cinsten bir bireyle evlilik yapmak zorunda kalıyorlar.Görüşümüz ne olursa olsun,onların hayatını zindana çevirmeye hakkımız yok,bunu aklımızdan çıkartmayalım.
Belirtmek istediğim son nokta da şu arkadaşlar.Toplumumuzda maalesef ahlağın belde olduğu görüşü son derece yaygın,ahlak akla,ruha işlememişse,bireyin cinsel eğilimi ne olursa olsun,ne kadar ahlaklı görünmeye çalışırsa çalışsın,asla ahlak kavramını sindirebilmiş bir birey kadar "doğru" bir yaşantı süremeyecektir.
--------------------
Alıntı:
thevale´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
....anüs kanallarının ve kılcallarının beyine bir herhngi bir zevk durtusu vermesi mumkun değildir bu durumu zevkli kılan sapkın kişinin hayal gücü ve hisetmek azrusu ile kendisini kandırmasıdır.. bunu örneklemek gerekirse normal bi birey cinel aktivite sırasında hoşnut olmayan partneri nedeni ile zevk almayabilir kişi sapkınsa ölüye bile tecavüz edebilir. sürtünme aynı önemi olan ereksiyonu sağlayan beyindir..
Bu hususta etmek istediğim bir kaç kelam var.Hafızam beni yanıltmıyorsa serbest sinir uçlarının anüs bölgesinde toplandığı ve bu nedenle bu bölgenin uyartılara aşırı hassas olduğunu okumuştum.Bunun sebebi,ana sinir yolu olan omuriliğe,sinir uçlarının girişinin bu bölgede başlıyor olması.Ve bu nedenle de bireylerin bu yolla yaşadıkları cinsel ilişkilerden zevk aldıklarını okumuştum.

Ayrıca eşcinselliğin ele alınması gerekn en son boyutu cinsel ilişkidir bence.Bu güne kadar cinsel saplantılar nedeniyle eşcinsel olan bir insana dair hiçbirşey duymadım.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-

Konu Maverick tarafından (21-06-2008 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 17:11   #13

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

arka arkaya yanlışlıkla iki kez bir homoseksüele aşık olmuştum. (biri tam homoseksüeldi biri de homoseksüel özelliği ağır basan biseksüeldi) ikisinin de ortak özelliği bunu gizlemek için ellerinden geleni yapmalarıydı çünkü kapalı çevrelerden geliyorlardı. birincisi devamlı kızlarla çıkıyordu bu sırada uzun bir ilişkisi vardı, ben hislerimi belli edince çok sert tepkiyle karşılaşmıştım. sonra biz onun homoseksüel olduğunu çok acayip bir tesadüf sonrasında öğrenmiştik. ikincisinde de benzer bir durumla karşılaşmıştım. bu kişilerin kendilerini heteroseksüel gösteren homoseksüel olduklarını değişik tesadüfler sonucu öğrenene kadar boş yere üzülüp ağlamıştım. ve aynı durumu yaşayan başka kız arkadaşlarım da olmuştu. etrafımızda birçok gizli homoseksüel görüyoruz. bazı insanlar ellerinde olmadan karşı cinse soğukluk duyup kendi cinslerinden insanları beğeniyorlar. doğuştan beri bu böyle. bu onlar için zaman zaman onlar için oldukça acı verici olabiliyor. bazı insanlar erkek bedeninde kadın hisleri taşıyorlar ve bunu gizlemeye çalışırken hem kendilerini hem de göstermelik olarak çıktıkları kişileri mutsuz ediyorlar. en azından öyle eğilimler taşıdıklarını açıkça söyleyebilselerdi hem buna bir çare aramak ve bulmak için gerekli imkanlara sahip olurlardı, hem tıbben bunun tedavisinin bulunması için (eğer tedavi görmek isterlerse) gerekli araştırmalar daha kolay yapılırdı hem de göstermelik olarak heteroseksüel görünmeye çalışmaz, kendilerine ve etrafındakilere yalanlarla dolu bir dünya kurmak mecburiyetinde kalmazlardı.
not: homoseksüellik sadece insanlara mı özgü yoksa doğada başka canlılarda hayvanlarda var mı? biri bu konuda bilgi verirse sevinirim.
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 21-06-2008, 17:21   #14

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Doğada bir çok canlı türünde görülen bir olgu eşcinsellik
(Keskel alaka olucak ama devekuşlarında olduğunu biliyorum mesela)

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 21-06-2008, 17:33   #15

Evet.Maverick'e katılıyorum.Bireylerin yaşamlarında karşılaştıkları sıkıntıları,kendi arzularıyla ve hayalleriyle verdiği mücadeleyi bir kenara bırakıp kullanmak ve yataktaki durumlarını eleştirmek çok yersiz.Dünya üzerinde hala daha tam olarak kabullenememiş bu zavallılarla uğraşmaktansa,tek taraflı düşünmektense destekleyip,onların hem kendilerini hem de insanları tanıyıp,hem kendilerine hem de insanlara güvenmelerini sağlayıp doğru yolu bulmalarında yardımcı olmak daha yerinde.Kimsenin yatakta ne yaptığı başkasını ilgilendirmez,insanlar bunu kavrayabilse zaten problem çözülüyor.Sosyal yaşam içerisindeki problemler çözülmeli önce.İnsanların yataktaki rolüne göre karakteri ve yaşamı hakkında kimse karar verip kendi kararı doğrultusunda hareket edemez...

Alt 21-06-2008, 18:39   #16

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Açıkçası bazı konular beni de rahatsız ediyor. Bir erkeğin kadın kıyafetleriyle ya da o tarzda sokakta yürümesi benim estetik zevkimi bozuyor. Sonuçta birilerinin eşcinselliği hoş bulma hakkı varsa diğerlerininde sevmeme hakkı vardır.Bu bir hastalıktır. Hormonal dengenin bozulmasıyla alakalıdır. Ve hastalıklarda doğal değildir doğal olanın bozulmasıyla açığa çıkar. Sonuç olarak bu durumu hoş görmeyenlere gizli eşcinsel sıfatı takmak çok saçma. Psikoloji genel doğruları olan bir bilim değildir kişinin psikolojik durumuna göre değişiklikler gösterebilir. Eğer bir erkek kendini kadın gibi hissediyorsa ve hissettiği gibi yaşamak istiyorsa çıkıp sokağa kıvırtarak yürüyorsa banada ona karışamazsın burası özgür bir ülke diyorsanız o zaman benim özgürlüğüme ne oluyor ? Özel hayatlarında evlerinde istedikleri gibi davranabilirler fakat toplum içersinde ben kendime hakim oluyorsam o da kendine hakim olmalıdır. Sonuçta sokakta ve televizyonlarda gördüklerinden etkilenebilecek bir nesil vardır. Bunun normal olarak gösterilmesi hastalığın yayılmasına sebebiyet verir. Hormonal ve psikolojik tedaviyle düzelen arkadaşım oldu. Tedavi imkansızdır demeyin önemli olan hastalığı tedavisi imkansızlaşacak boyutlara getirmemektir.

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 18:50   #17

Alıntı:
Açıkçası bazı konular beni de rahatsız ediyor. Bir erkeğin kadın kıyafetleriyle ya da o tarzda sokakta yürümesi benim estetik zevkimi bozuyor. Sonuçta birilerinin eşcinselliği hoş bulma hakkı varsa diğerlerininde sevmeme hakkı vardır.Bu bir hastalıktır. Hormonal dengenin bozulmasıyla alakalıdır. Ve hastalıklarda doğal değildir doğal olanın bozulmasıyla açığa çıkar. Sonuç olarak bu durumu hoş görmeyenlere gizli eşcinsel sıfatı takmak çok saçma. Psikoloji genel doğruları olan bir bilim değildir kişinin psikolojik durumuna göre değişiklikler gösterebilir. Eğer bir erkek kendini kadın gibi hissediyorsa ve hissettiği gibi yaşamak istiyorsa çıkıp sokağa kıvırtarak yürüyorsa banada ona karışamazsın burası özgür bir ülke diyorsanız o zaman benim özgürlüğüme ne oluyor ? Özel hayatlarında evlerinde istedikleri gibi davranabilirler fakat toplum içersinde ben kendime hakim oluyorsam o da kendine hakim olmalıdır. Sonuçta sokakta ve televizyonlarda gördüklerinden etkilenebilecek bir nesil vardır. Bunun normal olarak gösterilmesi hastalığın yayılmasına sebebiyet verir. Hormonal ve psikolojik tedaviyle düzelen arkadaşım oldu. Tedavi imkansızdır demeyin önemli olan hastalığı tedavisi imkansızlaşacak boyutlara getirmemektir.
Senin bahsettiğin durumun ismi eşcinsellik değil,tabiri caiz ise "travesti" denilen kişilerin durumudur bu.Her iki uzuvu da bulunan ve hiçbirinden vazgeçmeyen sapık insanlardır.Bu konuda haklısınız evet,beni de rahatsız eder.Ben ve destekleyen birkaç kişi gay-lezbiyen durumlardan,yani kişinin hem cinslerini tercih etmelerinden bahsediyorduk.

Alt 21-06-2008, 19:00   #18

Cinsel tercih beni ilgilendirmez saygı duyarım fakat burada bahsedilen cinsel tercihini içinde yaşayanlar değil dışa vuranlar. Kadınsı ve erkeksi sıfatları onları anlatmak için yeterli olmuş başlıkta bence.

Alt 21-06-2008, 19:07   #19

Alıntı:
Cinsel tercih beni ilgilendirmez saygı duyarım fakat burada bahsedilen cinsel tercihini içinde yaşayanlar değil dışa vuranlar. Kadınsı ve erkeksi sıfatları onları anlatmak için yeterli olmuş başlıkta bence.
Cinsel tercihini dışa vurmuş ve kadın kıyafeti giyinen kimseyi tanımıyorum.Adını unuttuğum politikacı,hemcinsi birisiyle evli.Ve adam gayet normal,kendini dışa vurmuyor mu?Vuruyor,istediği gibi davranıyor eşiyle sokak ortasında öpüşüyor ama kadın kıyafeti giyinmiyor.Yani bahsettiğimiz eşcinsel insanların istekleri bu yönde değil.Lütfen yanlış lanse etmeyelim.Tercihini dışa vuranlar değil bahsettiğin kişiler,sapkınlık örneği olarak verebileceğimiz embesil travestiler.

Alt 21-06-2008, 19:19   #20