JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 26-11-2007, 14:28   #1
-YASAKLI-

CehennemdengeleN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light
Yaşama Sevincine "Sürükleyen" Şarkılar

gıcıklığına biraz intihara sürükleyen şarkılara rakip olmaz belki ama bu şarkılara karşı olarak bende bu toppiciği açıorum

CehennemdengeleN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 14:37   #2

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-11-2007, 15:02   #3
-YASAKLI-

azec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 azec yakında ünlü olacak gibi

ben ne zaman umutsuzluğa kapıldığımda
nev-benmişim
mazhar alanson-benim hala umudum var
bu şarkıları dinleyince silkinip kendime geliyorum kaldığım yerden devam ediyorum.
azec isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-11-2007, 15:06   #4

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

ben ancak saçma sapan ve tempolu şarkılarla biraz neşelenebiliyorum. Yoksa moralim kötüyken sözlerinde ağırlık olmayan bir şarkı bile hüzünlendiriyor. Sadece gökhan kırdar'ın yağmur parçasını dinleyip moralimi sıfırlara indirdiğimi bilirim.

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 15:22   #5
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light

çoğu zmn emalinin a em big big görl şarkısı, ama ben dinnerken hep big big boy olarak çeviririm bulutsuluk özleminin her şarkısı. hüzünlü olanları bile o isyankar ses tonunun alaycılığı ile bende hayatla dalga geçer, uzay heparı gibi dudaklarımda o alaycı gülüş, akıp giden hayatın ve gidennerin peşinden koşmayı bırakır, kendimi hayata karşı daha güçlü ve daha dik gard aldıımı hissederim...

Alt 26-11-2007, 22:38   #6
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

yav valla cok güzel olmus isteyen intihar etsin isteyen sevinsin eline saglık benim canım sıkılınca roman havasından şasmam ohhhhh valla bide kafadengi arkadaş olursa yanımda degme keyfime
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-11-2007, 22:55   #7
-YASAKLI-

bu şarkıyı dostluğu herşeyin üstünde tutan bir gönül dostuma, dert ortağıma gönderiyorum... az önce kendisine MP3ünü gönderdiğim kişi. Okuyosan buraya yazma lehn

ortak olmak her sevince, her derde kedere
ve yürümek bir ömür boyu beraberce elele

olmasın hiç o taa içten gülen gözlerde yaş
yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş...

evet arkadaş kim olduğumu, ne olduğumu nereden gelip nereye gittiğimi sen öğrettin bana ellerimden tutup karanlıktan aydınlığa sen çıkarttın bana yürümeyi öğrettin yeniden elele ve daima ileriye

bir gün, bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile biliyorum hiçbir zaman ayrı değil yollarımız ve aynı yolda yürüdükçe gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir ayrılsak bile kopamayız.

Alt 27-11-2007, 03:48   #8

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

yaşama sevıncınden zıyade teselllı ya da güç verebılen hiç degılse salla dedirten...

-bulutsuzluk özlemı-yaşamaya mecbursun
adını hatırlamıyorum bir de özgürlük emek ister sözleri olan bir parcası vardı ya aslında cok vardı ama uzun zamandır dınlemıyorum
-the gathering-monsters
-pentagram-sonsuzluk,lion ın the cage
ve burçak tarlası
-dead can dance- american dreaming,saltarello
-nirvana-rape me
-alanis morissette - ironic
-kesmeşeker-acıların kralı,istanbul istanbul,henüz onlar bunu bilmiyor,Maria,yoksulluk

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-11-2007, 20:45   #9

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

hardrock çoşturur beni sadece hüzünlü dakikalarda
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-11-2007, 00:31   #10

Karma gücü: 3 baranoztug ne işi var bunun burada

Alıntı:
Locked´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bence buda intihara sürüklüyo
baranoztug isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-11-2007, 00:52   #11
-YASAKLI-

Nedrim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Nedrim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNedrim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Nedrim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-11-2007, 18:12   #12

Alıntı:
baranoztug´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence buda intihara sürüklüyo
bir kuşu , kelebeği , bir taşı sevin yeter
--------------------
Alıntı:
Nedrim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Amon Amarth dinleyerek çiçek bahçelerine koşalım

versus the world daha bir uyardı şimdi

Konu Locked tarafından (28-11-2007 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-11-2007, 18:33   #13

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

şebnem ferah_sil baştan_perdeler

Alt 29-11-2007, 22:35   #14

akrep_ve_su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 akrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışakrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Fazla duygusal olmayan birçok modern punk şarkısını bu kategoride sayabiliriz.

Alt 30-11-2007, 05:55   #15
elacayib
Guest

Böyle ani bir misillemeyi beklemiyordum doğrusu.
Sponsored links

Alt 16-12-2007, 22:58   #16

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

betray my secrets- from the godness
dark moor - memories
lacuna coil- senzafine
nightwish-amaranth
HIM-Killing Loneliness

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-12-2007, 23:51   #17

Oktober - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Oktober henüz daha yolun başında

esmeray - unutma beni

hüzünlü bir şarkı ama ben her dinlediğimde bıyığımın altında gülümsüyorum
Oktober isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-12-2007, 01:33   #18

ArchangeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 ArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud of

The Gathering bütün şarkıları

Seven Eyes To See
Seven Eyes To Bleed...
ArchangeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama