JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2007, 11:37   #1
NAZLI97
Guest

ünlülerin Son Sözleri

ünlülerin Son Sözler

--------------------------------------------------------------------------------

Ünlü Rus yazar Gogol'un son sözü;Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin.

-Hayatı boyunca bir megaloman olarak yaşayan ve gözünü kırpmadan Roma'yı cayır cayır yakan adam olarak tarihegeçen imparator Neron'un son sözü hayat felsefesini tamamlayıcı bir cümle olarak zihinlerde kalmıştır.'Dünya büyük sanatkarı kaybediyor.'

- Prusya Kralı Frederic'in son sözü ne :'Beni köpeklerimin yanına gömün'

-Büyük matematikçi Wilhelm Theodor'un son sözü;''Cenaze merasimimde papaz sözü fazla uzatmasın.''

-Suyun kaldırma kuvvetini bulan fizikçi Arşimed,son söylediklerinin son sözleri olacağını bilemezdi tabii,Siraküza şehrinde yaşayan Arşimed,şehri işgal eden Romalı bir askerin,toprağa çizdiği şekillere bastığını görünce bağırır:''Şekillerimi bozma

-Yatağının başucundaki kandil alev alan Voltaire: Ne, daha şimdiden alevler ha?
-İç savaşta siperden düşmanı gözetlerken vurularak ölen General Sedgewick: Bu mesafeden bir fili bile vurama...
-Winston Churchill: Her şeyden öyle sıkıldım ki...
-Rus ruleti oynayan Rock yıldızı Terry Kath: Merak etme, dolu değil.
-Fransız dilbilimci Dominique Bouhours: Ölmek üzereyim veya ölüyorum. Her iki ifade de doğrudur.
-Karl Marx: Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir.
-Yazar George Orwell: Ellisine gelen herkes hak ettiğini bulacaktır.
-Kafka (Max Brod'dan bütün eserlerini yok etmesini isteyerek): Ortada yazar olduğuma dair hiçbir kanıt kalmasın.
-Sağır besteci Ludwig Von Beethoven: Cennette duyacağım.
-Canlı gömülmekten korkan besteci Chopin: Beni kesip içimi açmalarını sağlayacağına yemin et. Böylece canlı canlı gömülmekten kurtulurum.
-Franklin Roosevelt: Korkunç bir baş ağrım var.
-Asılmadan önce son bir içki içmek isteyen katil Neville Heath: Tüh, bunu duble yapsaydınız keşke...
-George Bernard Shaw: Bu da benim için yeni bir deneyim olacak.
-Oscar Wilde: Duvar kâğıtlarım ve ben ölümle düello yapıyoruz. Birimizden biri yolcu.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 12:03   #2

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

-Yatağının başucundaki kandil alev alan Voltaire: Ne, daha şimdiden alevler ha?

Alt 11-09-2007, 12:17   #3

Hedef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Hedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
-Oscar Wilde: ''Duvar kâğıtlarım ve ben ölümle düello yapıyoruz. Birimizden biri yolcu.''
Alıntı:
-Büyük matematikçi Wilhelm Theodor'un son sözü;''Cenaze merasimimde papaz sözü fazla uzatmasın.''
Güzel söylemiş

Alt 11-09-2007, 12:19   #4

selina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

- Prusya Kralı Frederic'in son sözü ne :'Beni köpeklerimin yanına gömün' HAHA

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 15:12   #5

simya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 simya henüz daha yolun başında

Canlı gömülmekten korkan besteci Chopin: Beni kesip içimi açmalarını sağlayacağına yemin et. Böylece canlı canlı gömülmekten kurtulurum.

Bu değişik geldi.
simya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2007, 15:26   #6

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Alıntı:
-Rus ruleti oynayan Rock yıldızı Terry Kath: Merak etme, dolu değil.
hıııı belli dolu olmadığı

Alıntı:
ölürken bunu akıledebilmiş merasimleri sevmiyor demekki.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-09-2007, 19:56   #7

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Arşimed bana çok şirin geldi

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2007, 21:30   #8

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

Sağır besteci Ludwig Von Beethoven: Cennette duyacağım.

inş dediği gibi olmuştr.. güzel paylaşm
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-09-2007, 06:47   #9

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Alıntı:
Manje-Loa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arşimed bana çok şirin geldi
Arşimed cok acaip bi adam zaten bi arastır istersen

Alt 12-09-2007, 13:28   #10

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

İç savaşta siperden düşmanı gözetlerken vurularak ölen General Sedgewick: Bu mesafeden bir fili bile vurama

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-09-2007, 19:27   #11
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 LasT DaY henüz daha yolun başında

komik olmuş
LasT DaY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama