gaf değil bunlar....adam bilerek pişkince söylüyor hepsini..yanlışlıkla ağzından kaçırmıyor.....ve bunlar gözler önüne serildiği halde...bu adamlar yine başa getiriliyor artı bir de bir güzel savunuluyor bunları da savunabilir mi acaba yine başa getirenler...bunlara da yanlış anlaşılma diebilirler mi acaba?? teşekkürler arman biraz milletin gözüne sokmak gerekiyor geçmişi...muhtemel geleceği....
__________________ "sanat,ölümsüz evrensel forma ulaşma,yaratma hususunda Tanrı ile rekabet etmektir...........
gaf maf değil...beyefendi bunları bilerek ve istiyerek söylüyor... adamın zihniyeti bu doğrultuda isliyor......aynı zihniyette olanlar onu alkışlıyorlar... aslında söylenebilecek çok fazla şey gerçektende kalmadı...... o kadar açık ve seçik bir şekilde gözler önünde iş çeviriyorlar ki..... tek sorun insanların bunu fark edememesi.....yahu bu adam şehide kelle diyor ...şehit ailelerinden oy çıkıyor bu ....çiftçiye ananıda al git diyor.....köylüden oy çıkıyor....izmire sövüyor..izmirliden oy çıkıyor....islam devleti kuracağım diyor adam açık açık... türk yoktur diyor.....şuanda Türkiyenin başbakanı ...ben Türk üm dememiş bir insandır.... vatan hainine Sayın dedi yahu... daha ötesinde birşey olabilirmi.. adam açık açık ben buyum diyor...
hem laik olup hem müslüman olunmaz ya laik olacaksın ya müslüman..... Başbakan bunu böyle söyleyiverirken artık oy verenlere laiklik karşıtısınız denildiğinde hiçte bi kere biz laik kimseleriz demesinler bir zahmet komik oluyor
hem laik olup hem müslüman olunmaz ya laik olacaksın ya müslüman..... Başbakan bunu böyle söyleyiverirken artık oy verenlere laiklik karşıtısınız denildiğinde hiçte bi kere biz laik kimseleriz demesinler bir zahmet komik oluyor
katılıyorum......ya müslümansındır ya laik dedi yahu adam...hem laikliğin ne demek olduğunu bilmiyor... hemde Atatürk ilkelerine dil uzatıyor..... nora banlayın yahu başbakanı:P
Karma gücü: 116
aaa gaf degil bunlar.. günlk beyin duraklaması sırasında cıkan malzemeler..
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Eğer CUMHURİYETİMİZE sahip çıkmak BİNDİRİLMİŞ KITAlıksa ben sonuna kadar bindirlmiş kıtayım!! Bu ne şuursuzsuzluktur ya bu nasıl bir başbakan zihniyeti..!! Sen bu ülkeyi yücelteceksin ..Bu ülke neyle ayakta CUMHURİYET rejimiyle !! Bir de demiş ki SAYIN (!) tayyip hem Müslüman Hem laik olunmaz..Acaba kendisi laikliğin tanımını biliyor mudur ki ettiği laftaki şuursuzluğu fark etmiyor...Ve bizde tutmuş daha kullandığı ifadelerin anlamını bilmeyen , demokrasi amaçtır ! diyen bir insanı başa getirdik yzık ki ne yzık !! Daha tayyip başımızdayken bu ülke daha çook şuursuzluklara kurban gidecek ! ..
o zırva teorileri pratiğe dönüşemeyek buna eminim....
BİN DİRİLMİŞ KITA olduğumuz konusunda yüzde yüz katılıyorum.....dirilemeyenlerin de biran önce dirilmelerini bekliyorum....