JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 06-02-2007, 05:42   #1
Elit Üye

Ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Ametist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerli
şukadarcık:)

http://www.atasay.com/atasay_reklam.wmv

kız da yüzsüz canım
Ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2007, 05:45   #2

"Lal" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 "Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış"Lal" dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sonra çok sewsek yetmio diosunuz... bakın bayanları "şukadarcık" sewseniz onlar sizi koccaman seweeeer
"Lal" isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2007, 06:08   #3
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

aman eksik olsunlar, biton masrafa gircem sevsinler diye ...
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2007, 11:03   #4

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bunlar reklam arkadaşlar bayanlar böle şeylere önem vermezler sevdiklerinde yürekten sevenler için tabi..ama böle şeylerde mutlu ediyor tabi ama o yüzüğün güzel olduğundan da değil bu sevdiği erkeğin onu sahiplenmesi acısından hoşlarına gider....

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2007, 15:56   #5

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

katılıyorum sensizime.O yüzük tahtadan olsa yine sevinir insan.Mühim olan gönülden bir hediye olması.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2007, 16:46   #6

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

Demek ki siz hic pirlanta gormemissiniz o yuzugu bana versinler anininda evlenirim gozumu kirpmam!! o sukadarcik denilen yuzugun maliyet fiyati oy oy oy... alcam ben kendime bi tane ama kimsye wermicem ben takcam

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2007, 16:57   #7

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

tek taş yüzük takaçann
takma derimm,

Alt 06-02-2007, 17:39   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ehuhaeh bana da alan olsa o yüzüğü bende evlenirimonu alabilen daha neler alabilir dimi _? kaçırılmaz öle bi şans

pşt cambaz bencede verme kimseye sen yüzüğü

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2007, 17:42   #9

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

wermem tabi werirmiyim,manyakmiyim nie veriim

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2007, 17:44   #10

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

verme bencede kimseye yüzükünüama bi al hele sende

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2007, 17:44   #11

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

heralde birisine götürüp tahta yüzük versem basıma monte eder o yüzügü alsam bide götürüp başkasınamı verecem ya

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2007, 18:29   #12

jade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 jade henüz daha yolun başında

hepinize kanlı elmas filmini izlemenizi öneririm.eminim pırlanta,elmas,... hepsinden vazgeçersiniz.
jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2007, 05:38   #13
Elit Üye

Ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Ametist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
cruelty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
heralde birisine götürüp tahta yüzük versem basıma monte eder o yüzügü alsam bide götürüp başkasınamı verecem ya
Alıntı:
cambaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Demek ki siz hic pirlanta gormemissiniz o yuzugu bana versinler anininda evlenirim gozumu kirpmam!! o sukadarcik denilen yuzugun maliyet fiyati oy oy oy... alcam ben kendime bi tane ama kimsye wermicem ben takcam
tahta yüzüğü okdr içten verirsin ve karşındaki senin sevdiğine okdr ikna olur ki pırlantanın "p"si aklına gelmez ama pırlanta alıpta kendine sakladığını hissederse bi kız ozaman kafanda en sert pırlantanın açabilecei türden izler bırakabilir
Ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2007, 08:54   #14

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Niye kafana fırlatsın canım.Kardeşim çocukken kız arkadaşına vermek için tahta bir yüzük buldu.Bildiğin taha halka.Valla kıskandım onun kız arkadaşını ya.Keşke bana verseydi.hiç de kafasına fırlatmazdım.Mühim olan gönülden bir hediye hediyenin pahası değil.

Alt 07-02-2007, 09:26   #15
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

bana bir yüzük hediye edilmişti çok sevinmiştim birde baya romantik bir şekilde insan kendini değerli hiisediyor keyifli birşeydi sonradan öğrendimki eski sevgilisin ona hediye ettiği yüzükmüş buda insanı b.ka ceviriyor böyleside var arkadaşlar bu yüzük kafaya atılmaz yedirilir bile
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-02-2007, 11:13   #16

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Özel günlerde verilen hediyeleri sevmiyorum... ne anlamı var zaten belli bişi vereceği. Biraz kasınç buluyorum hediye olayını. Almaya çalışana da yazık yani bi ton dert Yüzükse hele ah ah... çıkacağı belli yüzükler hiç verilmesin

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2007, 11:39   #17

Ben durduk yere de hediye veriyorum.Ama bence en güzel hediye kelimeler olur.Hele benim gibi züğürtseniz en güzel hediye mektup valla yazıyorum gönlümden gelenleri.Hem hediye seçme derdinden kurtuluyorum hem de alan boynuma atlıyo en güzel hediye diye beni daha çok seviolar ya çok şahane oluyor en yakın arkadaşıma doğumgününde mektupla beraber hediye verdim hediyeyi unutmuş mektubu unutamış kız.

Alt 07-02-2007, 11:47   #18

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Güzel bişi dedin bak Dolunay. Mektup sahiden özel ve güzel bişi bencede. Bana not kağıdına bişi yazsa biri saklarım atmam mektubu nasıl saklamayayım Artık mektup yazanda yok yazsa da yollayanda... Herşeyimiz bi tık uzağımızda olduğu için... ne gerek var dimi postane falan

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-02-2007, 12:00   #19

ben sana yazar yollarım istersen nora.Ben severim böyle şeyleri.Mektup hem kişiye özel oluyor

Alt 07-02-2007, 12:07   #20

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

hediyeleri severim ,kim sevmez kiiiii
artı bir yüzük demek bir bayan için ciddi bir beraberliğe adım atmak iştemesinin belirtisidir ve her bayan sevdiği insandan yüzük bekler..
tabii şukadrçıkk olmasadaaa

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama