__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
soruyorum ve öğrenmek istiyorum,bolsoru
ekranlarda hiç bir şey yok resmen beyaz bir perde,üzerine tıkladığımda ise hiç biri açılmıyor yada başlamıyor ne olduğunu da anlamış değilim video mu fotomu.
ne ki bunlar cok merak ettim wallaha sasi bakinca bisiy mi cikiyo bunlardan ya da bu resimlerde bisiy gormek icin 250 IQ ya mi sahip olmamiz gerekiyo ???
güzel espriydi cambaz güldüm valla ama kesin bir sorun var umarım ilgileniyordur benim bacaksız dostum.bu arada orada neler olduğunu ben de merak ettim.
evet olduk ca sanatsal bır derınlık var bana beyazın sadelıgını anlatıyo gıbı geldi içindeki saflığı ve notr olmayı hedefler gıbısın aslında doğadakı yansımalrı kullanmak ıstedıiğin her halınden belli ama uygulama hatası var gıbı sankı yıne calışmandakı basarı göz ardı edilemez gercekten cok basarılı bır boşluk bence devam et ama hırs yapma ve sadelıkten uzaklaşma
ne dıyosuuun ben anlamadım cunku bır sey goremıyorum sıte yonetıcılerınden yardım almaya calış merak ettık
bolsoru >>> BURAYA <<< bir gözatarsan iyi olur. Yazdığın mesajın kodlarına baktım. Ufak bir hata yapmışsın videoları koyarken. [ youtube] İlgili video kodu [ /youtube] şeklinde koyarken ilgili videonun kodu = (eşittir) den sonrasıdır. Yani = dahil değil
Buyrun
Konu iibfli tarafından (06-11-2006 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir..
Şimdi görüyorum teşekkürler. Dün sadece altalta suralanmış bembeyaz, köşeli dikdötgenimsi, anlamsız boş kareler vardı.....
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”