JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 08-05-2008, 12:34   #1
-YASAKLI-

AgoniaJoeremi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 AgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really nice
Thumbs down İlginç Bir Satanizm Belgeseli

yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar Düşündüren bir belgesel .
AgoniaJoeremi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-05-2008, 15:04   #2

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

Allah'ın veya ismi önemli olmayan o varlığın bunun gibi hiçbir saçmalğa ihtiyacı olmadığını , ayetlerin ve surelerin bölünmüş konulursa yanlış anlaşılabileceğini ve eğer din nedir anlanmak istiyorsa Kur'an ın tamamını okumaları gerektiğini düşünüyorum. Bağnazca buluyorum şahsen. Bunun gibi gözdağlarıyla değil O'nun doğru yolu doğru şekilde gösterdiği şeylerle tanıyın onu.. Onun meleklerini, onun şeytanını .

Alt 08-05-2008, 15:15   #3
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 AgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really niceAgoniaJoeremi is just really nice

güzel yaklaşım arkadaşım .
Sponsored links

Alt 08-05-2008, 15:58   #4
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

videoyu izledik ne gördük :

Satanizm, Darwinizm ve sonunda Adnanizm

al birini vur ötekine. Bilenler bilir ne kastettiğimi, bilmeyenler de araştırma zahmetine girsinler lütfen. Agonia bu videoyu ne amaçla koydun, bunu belirtir misin, öncelikle. Yorumlarımı ona göre yazmak istiyorum.

Sanırım, amacın satanizme ilgi çekmek değil, asıl mesajın başka, bunu paylaşır mısın açıkça, bu arada çok teşekkürler konuyu açtığın için.
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-05-2008, 16:06   #5
-YASAKLI-

Bu mesajı buraya koymamdaki neden şu Jsuty arkadaşım Bizim milletimiz yani musluman alemi bu tur konulardan çıkar saglamak amacıyla muslumanlıgı baska bir yere çekerek diger insanlara farklı bilgi sunmak buraya satanizem karşı veya muslumanlıga karşı diye koymadım arkadaşım ve şöyleki turkiyede bu tur olaylara çok rastlıyoruz İşte şu bilmem hoca yok titanlar yok bilmem neler gibi Aşırı dinci kişiler tarafından çekilmiş bu belgesel erbakancı gibi grupların gençlerin düşüncesini degiştirmek oda şu oluyor aman kızım açık giyinme aman oglum kufur etme makyaj yapma gunah şunu yapma gunah böyle yapma allah katınd ayer olmaz Demek istedigim gibi bizim ülkemizde insanları dine bu şekilde çagrıştırıyorlar Özgürlükle degil yanlış düşüncelerle burdada oldugu gibi farklı emellerle amaçlarla bu gerçekleşiyor umarım yeterli bilgiyi veya amcımı sunmuşumdur justy. birde benim mesajım neymiş çok merak ediyorum justy ?

Alt 08-05-2008, 16:14   #6
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bu işte mesajın açıklamışsın ya. bunu açıklamanı istedim niye bilmeyenlerin bilmesini de istiyorum ben.
Sponsored links

Alt 08-05-2008, 16:16   #7
-YASAKLI-

konu ikilim kavram ettigi için bu tur düşüncemi buraya yazmak istemedim justy bende arkadaşlarımın düşüncesi istedim .

Alt 08-05-2008, 16:20   #8
-YASAKLI-

lütfen böyle düşünme düşüncenin gerçekliğine inanıyorsan bunu bastırarak söylemekte fayda var. o kadar yanılgıda olan insan var ki, eğitim çevre de farketmiyor. başka türlü uyanırılamazlar.

gerçek her zaman tektir, eminsen sonuna kadar savunmalısın. teşekkürler.

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-05-2008, 16:44   #9
-YASAKLI-

rica ederim justy .
Sponsored links

Alt 17-05-2008, 15:24   #10

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

Alıntı:
AgoniaJoeremi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mesajı buraya koymamdaki neden şu Jsuty arkadaşım Bizim milletimiz yani musluman alemi bu tur konulardan çıkar saglamak amacıyla muslumanlıgı baska bir yere çekerek diger insanlara farklı bilgi sunmak buraya satanizem karşı veya muslumanlıga karşı diye koymadım arkadaşım ve şöyleki turkiyede bu tur olaylara çok rastlıyoruz İşte şu bilmem hoca yok titanlar yok bilmem neler gibi Aşırı dinci kişiler tarafından çekilmiş bu belgesel erbakancı gibi grupların gençlerin düşüncesini degiştirmek oda şu oluyor aman kızım açık giyinme aman oglum kufur etme makyaj yapma gunah şunu yapma gunah böyle yapma allah katınd ayer olmaz Demek istedigim gibi bizim ülkemizde insanları dine bu şekilde çagrıştırıyorlar Özgürlükle degil yanlış düşüncelerle burdada oldugu gibi farklı emellerle amaçlarla bu gerçekleşiyor umarım yeterli bilgiyi veya amcımı sunmuşumdur justy. birde benim mesajım neymiş çok merak ediyorum justy ?

Sayın Agonia;ben ne anlatmak istediğinizi anlayamadım bu yazdıklarınızdan.özetle nedir anlatmak istediğiniz?
xkulkedisix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-05-2008, 15:30   #11

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

şeytanıda yaratan Allah değil mi fazla söze gerek yok bence.şeytancık takılsın kafasına göre

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-05-2008, 15:39   #12

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Videoya baktım ama ses çıkmıyor,kulaklığımda sorun var.
Yanılmıyorsam Harun Yahya denen adama ait bir belgesel. Bir yandan feto çıkar bir şey der,dir yandan adnan bir şey der belgesel yapar,adamlar amaçlarına doğru gidiyor,din sömürüsünü herkes yapmaya başladı,umarım yıkanan beyinler özgür beyin olarak tekrar normale döner...
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 21:18   #13

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Bir Adnan hoca tribi!
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-07-2008, 22:34   #14
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

angojoremi yorumlarımızı istemişsin peki bence taraflı bir video yapmışlar artık şu inançları insanlar özgürce yaşasınlar bence isteyen satanist olur isteyen ataist bence bir insanın sadece yüreğine bakılmalıdır...kendini müslümanların şahı olarak görenleride biliyoruz aşşalık bir durumdalar bence bir insanın eğer yüreğinden kötülük geçmiosa başkası için ister satanizimle ister müslümanlıkla ister ataistlikle kendini ifade etsin tanrı için aynıdır bence insan dır o...bide dinlere değilde ruhaniliğe daha önem verilmesi lazım müslümanlıktada diğer dinlerdede aslında bu böyledir teşekkür ederim paylaşım için...

nerde gerçek nerde yalan sen boşver yürü daima ruha ve aşka...
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-07-2008, 14:19   #15

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

bazı şeyler çok çarpıtılmış videoda
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama