yok bunlar direk prize takılıyorlar,
bende konuyu dağıtmış olmayayım ama, bu videoyu izleyenin puanı düşüyor,bu sayede o denizdekii varlıklara enerji yükleniyor....
- puan + enerji...
yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba
Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol...
__________________ Aklımdan Çıkarırsam Bu Acıyı Durdurabilirim
yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba
Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol...
bunlar gerçek olur mu hiç,,oyuncakçılarda satılıyor bunlar ama belgesel izlemediğin kesin,,,
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
bunlara elektrik faturası ne kadar geliyor acep?Eger az ise bunlardan 1 akvaryum da ben alayım
(bu arada resim bende gozukmuyor sadece bos beyaz bir sayfa gozuluyor, yazdıklarınıza gore yorum yaptım, haberiniz ola )
valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunlarınçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunlarınçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi