JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 05-09-2007, 03:57   #1

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute
Exclamation Power Rangers

Bugün eski çizgi filmleri filan görünce çocukluğumun unutulmaz diziside geldi aklıma,delicesine izlerdim akşamüstleri.İngilizce renkleri bu dizi sayesinde ezberlemiştimUltra-saçma bi diziydi ama şimdi olsa yine izlerim
Mighty Morphin Power Rangers

Hatıra Tazelemek İçin

Bi de Yeşil-Beyaz Karışıklığı Vardı ki Ben Hala Tam Çözemedim Olayı,Özellikle Müziklerdeki Orijinalliğe Dikkat Çekmek İsterim

Hala Sıkılmayıp da Peygamber Sabrı Olanlara Bunların Bin Çeşidini Yapmış Olayın Suyunu Çıkartmışlar,Delirmeye Niyetiniz Varsa Buyurun İzleyin
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2007, 03:59   #2

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Hemen bana özendi komik şeyler açtı bak Güzel paylaşımlar teşekkürler xy
Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 04:02   #3

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Bi kere Seven'a özendim tamam mı xx
Sponsored links

Alt 05-09-2007, 04:03   #4

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

sana özenti diyelim o zaman xy Yok yok xy iyidir alışkanlık güzel olmuş videolr..
Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2007, 04:04   #5

Ace of Spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Ace of Spades yakında ünlü olacak gibiAce of Spades yakında ünlü olacak gibi

hakkatten ne izlerdik ya yeni versiyonu çıktı gidip bide onları izledik.. ama eskisi daha güzel daha orjinalmiş..
Ace of Spades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 04:10   #6

Yeni nesil biliyo bak o yeni versiyonlardan da benim haberim yoktu konuyu açarken öğrendim,hala yayınlanıyo mu bunlar yiğenim
Not:Bişey değil Silent Corpse(Bak Silent Corpse diyorum,XX filan değil)
Sponsored links

Alt 05-09-2007, 04:15   #7

Ace of Spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Ace of Spades yakında ünlü olacak gibiAce of Spades yakında ünlü olacak gibi

he()yayınlıyolar jetixte..ama biraz yandan yemişler
Ace of Spades isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 06:44   #8

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

amma tartisirdik ya..

-pembe pavir rencir mi olur olm..
-kirmizisi var ama
-o kirmizi.. o ayri..

hey gidi.. bi de cok tutusunca bi dinozoru mu ne vardi.. onu cagirirdi bas eleman.. aha derdim kotulere.. yediniz simdi ayvayi.. ..

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2007, 10:12   #9

animagus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 animagus henüz daha yolun başında

ahhhh ne günlerdi ya ders çalışmayıp bunu izlerdim müzik acayip ga zaten trint ye hastaydım o zamanlar bunun devamı da manyaktı 2.sezon zortlar yok olunca yenileri geliyordu ahhh billy nin mavi kurtu ya bir hayvan robot bu kadar mı karizmatik olur
animagus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-09-2007, 10:59   #10

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Birzamanlar kacırmazdım hiç hasret giderdim ozamanki bakıs acımla şimdiki bakıs acım cok farklı oldu ama

Alt 05-09-2007, 11:27   #11

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

patiler vardı böyle gri gri bi ton sopa yerlerdi her bölüm neşeli şeylerdi....

hiç bitmezlerdi....

ondan sonra goosebumps diye bir dizi vardı...

aslında onu daha cok severdim...

teşekkurler...

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 13:39   #12

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

son günlerde gnoxis sayesinde nostalji yapıyorum çocuklugumun çizgi filmleri vay bee

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2007, 13:44   #13

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

hic sevmezdim bunlari ben...

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 13:59   #14

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Harikaydı

Eline sağlııık...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2007, 16:36   #15
-YASAKLI-

True - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 True is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to allTrue is a name known to all

nefret ederdim ben bu diziden. Transformes vardı onları izlerdim
True isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama