JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 14-08-2007, 00:48   #1

efemera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 efemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to behold
İnanılmaz bir şey adam uçuyor resmen:)

Chriss Angel uçuyor.Bence bu adama yardım eden şeytani güçler var.

İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler;Ama sağlıklarını almak içinde para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar.
Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler

Ne anlatırsan anlat;anlattığın karşındakinin anladığı kadardır
efemera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 00:50   #2

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

cok ucmus gorunmuyor.. .. linke bi bakabilir misiniz..

Alt 14-08-2007, 00:52   #3

selina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

lınkı göremıorm ben

Alt 14-08-2007, 00:52   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

degilmş.. güzel video saol efemera..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 00:52   #5

efemera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 efemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to behold
Pardon

Linki eklemiştim ama çıkmamış tekrar ekliyorum

İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler;Ama sağlıklarını almak içinde para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar.
Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler

Ne anlatırsan anlat;anlattığın karşındakinin anladığı kadardır
efemera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2007, 00:56   #6

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

baska bi baslikta daha soylemistim yine soyliym yeri geldikce.. criss angel bir rockstardir.. karizmasi ve satis yetenegi sayesinde illuzyon olayinda da basarili oluyor.. ama nasil.. video hileleriyle.. ilgilenenlerle ozelden tartisalim begenmek isteyenler adina olayin buyusu kacmasin ama bunlar hep tv hileleri.. o yuzden seytani gucleri falan bence bu islere karistirmayalim.. .. cunku onlar karismiyor..

Alt 14-08-2007, 01:02   #7

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

bende efemeranın dedıgıne katılıorum bı bu yok cunku ben havuzun ustunde yurudugu vıdeoyuda ızlemıstım

Alt 14-08-2007, 01:06   #8

ben bolundugu videoyu da izledim .. baska bi kadini boldugu videoyu da izledim .. gokdelene dik ciktigi videoyu da izledim .. alevlerin icinde kaybolup dumanlarin icinden ciktigi videoyu da izledim .. bi varilin icinde kaybolup baska bi catinin tepesinde olustugu videoyu da izledim.. mcdonalds in ortasinda yukseldigi videoyu da izledim.. hatta onu yaptim.. .. teknik imkan ve sov meselesi..

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 01:08   #9

Alıntı:
seven of spades´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bolundugu videoyu da izledim .. baska bi kadini boldugu videoyu da izledim .. gokdelene dik ciktigi videoyu da izledim .. alevlerin icinde kaybolup dumanlarin icinden ciktigi videoyu da izledim .. bi varilin icinde kaybolup baska bi catinin tepesinde olustugu videoyu da izledim.. mcdonalds in ortasinda yukseldigi videoyu da izledim.. hatta onu yaptim.. .. teknik imkan ve sov meselesi..
bence ona varlıklar yardım edıyo bu hıcte sahteye benzemıo

Alt 14-08-2007, 01:10   #10

peki.. zorlamicam dedigim gibi.. haklisiniz tadini cikarin.. varliklarin yardim etmesi daha hosunuza gidicekse varliklar yardim ediyo olsun efenim sizi mi kiricam.. ..

bence de varliklar yardim ediyo ama vinc denen varlik.. o da varlik degil mi sonucta..beni de o mutlu ediyo..

Alt 18-08-2007, 14:39   #11

Karma gücü: 4 wampir henüz daha yolun başında

neyi tartışıosunz ki ... herksin görüşü kendne bnce de ii bi video aldatmacası
wampir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-08-2007, 16:01   #12

alkislarim senin icin wampir.. avuclarim yaniyor o derece.. ..

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-08-2007, 21:04   #13

darkpisces - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 darkpisces henüz daha yolun başında

keşke benim saçlarımda onun gibi olsa

Alt 18-08-2007, 21:16   #14

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Hadi video Aldatmacası diyelim o kadaR insanın içinde yapıyoR onLarın yoRumLaRı da bunu doğRuLuyoR ..NasıL bir aLdatmacadıR bu :S

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-08-2007, 21:34   #15

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

criss angel için, psisik, majikal, eğitimler aldığını duymuştum.
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-08-2007, 21:41   #16

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Bu videoya bakıLıRsa aLıyoR gibi...

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-08-2007, 21:47   #17

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Bir çok sihirbazlığını izledim çoğunun hilesini görmüştüm ancak bunu bilmiyorum..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-08-2007, 23:12   #18

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Bir de David Blaine var...
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-08-2007, 04:02   #19

Alıntı:
ngtfdnklm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi video Aldatmacası diyelim o kadaR insanın içinde yapıyoR onLarın yoRumLaRı da bunu doğRuLuyoR ..NasıL bir aLdatmacadıR bu :S
valla ben de yapicam bunu en yakin zmanda.. .. buyuksehir belediyesiyle anlastim.. bir vinc 15 tane de belediye calisani tahsis edicekler.. "voe.. vaadaa.. obaa.. lalala ucuyooo.." diye bagirmak uzere .. spawn dan da rica edicem insallah beni kirmayip celik halatlari silicek photoshopla.. .. sonra bi iki forumda da ders aliyomus diye yazi yazicam o da kendi kendine dagilicak zaten.. ..

kizmayin bna ama.. eglenelim diye yaziyorum.. ..

Alt 19-08-2007, 04:06   #20

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

abi inanmıom sana ya göster türkün gücünü tüm dünyaya
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar