JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Videolar

Seçenekler Arama
Alt 14-08-2007, 00:16   #1

efemera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 efemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to behold
İStiklal Marşımıza resmen hakaret

İşte acı bir Türkiye gerçeği daha.içimizden seçim bizi yönetsin dediklerimiz O şanı büyük İstiklal marşımızı nasıl söylüyorlar.Bide elin gavuruna bakın.

Bu da Milletvekilimizin söylediği İstiklal Marşımız

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler;Ama sağlıklarını almak içinde para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar.
Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler

Ne anlatırsan anlat;anlattığın karşındakinin anladığı kadardır
efemera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 00:22   #2
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ne yorum yapılabilir kiYöneticilerin en bilgili,en üst sınıf olması gerekirken kendi milli marşını okuma yetisinden yoksun insanlar bürokrat-milletvekili olmaya devam ederse biz daha çoook ne olcak bu memleketin hali diye sorarız....
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2007, 00:23   #3

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

helal olsun ilk videodaki adama.. ayaga falan kaldirmis super.. ilginctir demek ki ayakta soyleniyor olmasi bize ozgu bi durummus.. bunu da yeni ogrendim tesekkur ederim..

obur hayvanlar da kanon mu yapmis s.cmis mi belli degil.. cok ayip ya..

not: herkesten ozur dilerim bu sitedeki ilk ve muhtemelen son agir postum olacak..

Alt 14-08-2007, 00:29   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

zaten ntv de yorumsuz olarak yayınlandı.. gercekten yorumsuz... benligimize sahip cıkamıyoruz ki bunlar yönetici sınıfı... yazıklar olsun..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2007, 02:04   #5

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

yorumsuz olmamali bu.. en fenasindan yorumlarimizi yapmaliyiz bence.. yaziklar olsun..

Alt 14-08-2007, 02:15   #6
piinar
Guest

Bu video yu ilk izlediğimde küfür basmıştım ne yalan söleyim..
böyle birine Türk bile demem hatta insan bile olamazlar!
Nasıl senin marşını bilmezsin ya bu nasıl bi zihin yapısıdır
Sponsored links

Alt 15-08-2007, 01:26   #7

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ikinci videoya küfür ettim açık açık söyleyeyim. sonra baktım birinci videoda ki duyarlılık ikinci videoya küfredenlerde de yok..

türk milli marşı ayakta dinlenir! ayakta alkışlıyorum ve efemeranın elin gavuru dediği insanı alnının çatından öpmek istiyorum
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-08-2007, 02:30   #8

evet orda elin adami tabiri daha guzel olabilirdi..

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-08-2007, 03:45   #9

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Gavur demişsinde o İsviçreli eli öpülesi adam birçok Türk'ten daha Türk dahası daha insan,önünde saygıyla eğiliyorum,o milletvekili denilen yaratıklarsa benim gözümde hiçbirşey!
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama