JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 14-04-2007, 20:58   #1

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute
Talking Askerde imzalatılan bir belge imiş.

Askerde imzalatılan bir belge imiş.
Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg askerde1gi.jpg (218,9 KB (Kilobyte), 45x kez indirilmiştir)

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-04-2007, 21:59   #2

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

sadece o değil. sayfalarca imzalattıkları uzun versiyonu var. onda daha komikleri var. askerdeyken yazayım nete atayım demiştim ama sonra unuttum. onu edinelim

Alt 14-04-2007, 22:09   #3

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Önüme bunlar gibi , sayfalarca yazı konuldu herkes imzaladı kağıtları ne yazıyor bakmadık bile nereye imza atacağımız söylendi oraya attık geçtik
Birde acemi birliğinde isterseniz 12 ytl'ye sizi oyak bank'tan sigortalı yapalım , ölürseniz ailenize para gider demişlerdi puhaha anlatış şekli koparmıştı beni
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-04-2007, 22:11   #4

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

ben şaka sanıyordum fakat gerçekten bu doğru ise son iki madde gerçekten komik(tabi doğal yaş 16)

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-04-2007, 22:14   #5

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Winston´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben şaka sanıyordum fakat gerçekten bu doğru ise son iki madde gerçekten komik(tabi doğal yaş 16)
Yok ne şakası daha neler var neler ,
Sen birde ceza verilen silah ve tank'ların acı hallerini görseydin kışla içerisinde.. Başlarına'da birer nöbetci dikmişler kaçmasınlar diye sanırım
Komutan : Tank iyi ateş edemedin sana 2 yıl ceza
Tank : Komutan'ım yapmayın çoluk çocuğum var bana bu cezayı vermeyin puhahahaha , aklıma böyle diyaloglar geliyor ya..
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-04-2007, 14:21   #6
arman
Guest

terli terli su icmeyecegim evet bence sarjorden daha onemli
Sponsored links

Alt 15-04-2007, 14:26   #7

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

param olmadığı zamn amirimden isteyeceğim çok ilginç talimatlar var...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-04-2007, 17:04   #8

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

param olmadığı zaman amirimden isteyeceğim talimatı aslında çok güzel bir uygulama
Neden derseniz, bir türk asker olarak doğar,asker olarak yaşar ve de asker olarak ölür pirensibini benimsersek her türk istediği zaman gidip çavuş, uzman çavuş, astsubay ve/veya subay sınıfına giren askerden istediği zaman para isteyebilecek

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-04-2007, 17:10   #9

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

evet hepsi gerçek,bizzat gördüm
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-04-2007, 17:11   #10

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

hadi cnm nerde gördün...kaç kez askere gittin... ?

Alt 15-04-2007, 17:19   #11

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

görmem için askere mi gitmem lazım
abim gösterdi bana

Alt 15-04-2007, 17:39   #12

hadi ya bende abimin belgelerine bi bakıyım... merak ettim...

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-04-2007, 17:42   #13

kopyasını aldıysa yada varsa bak yani,süper valla
hem senin için daha zevkli olur,sen gitmeyeceksin,sonuçta ben daha gitmedim ve ben de imzalıcam o belgeyi

Alt 15-04-2007, 18:15   #14

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Askeri mahkemede yazılı olarak imza atmadığınız her husus için itiraz etme hakkına sahipsiniz. Mesela siz buna imza atmaz da bu işlerden başınıza geleceklerden dolayı TSK'i mahkemeye verirseniz, TSK dan tazminat alırsınız.

TSK da size bu imzayı attırmakla mükellef olan bölük astsubayından başlayarak yukarı doğru bölük komutanı, tabur komutanı (ya da grup komutanı vs) sırayla oyarlar. size bişey olmaz.

Sizin bu itiraz hakkınızı elinizden almak için imzalatılıyor. Geçmişte bu tip olaylar olmuş o yüzden eklemişler o maddeleri.

mesela çarşı izninden döndüğünde ağzı içki koktuğu için bir arkadaşımı askeri mahkemeye verdiler.

askeri kanunlara göre dışarıdaki cafe/bar'larda oturup bira vs. içmek veya askeriye sınırları içerisinde içki içmek yasaktır. ve buna imza atarız.

çocuğun savunması ise şuydu
"ben büfeden 2 bira aldım. elimde sokakta yürürken içtim"

ve beraat etti.

olay bundan ibaret.

Alt 15-04-2007, 21:50   #15

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

kardaşımm geldi aklıma ne yapıyordur kii şimdii

Alt 15-04-2007, 23:03   #16

kardeşin için tez tezkereler sudem

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-04-2007, 23:06   #17

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

saol canım arkadaşım.. çok tşk ettim
özledim ya keratayııı

Alt 16-04-2007, 11:05   #18

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

yok ben de duymuştum böyle bişey gerçekmiş ya
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama