arkadaşlar ABD'yi yıkmak elimizde.Eğer bu gün (TC dahil) ülkeler dolar stoklarını eritir ve dolar stoklamaktan vazgeçerse,yürürlükteki antlaşmalarını dolar üzeriden yapmazlarsa,petrol sahibi ülkeler diğer ülkelerce abd'ne karşı korunursa milliyetçilikten yoksun bu devlet yok olmaya mahkumdur.ABD şişirilmiş ve şişirilmeye dewam eden bir balondur.Bu gün 220 milyonluk ABD'nin 50 milyonu açtır,evsizdir sefildir.....
sermaye'nin şerefi yoktur.
Ne sanmıştık
Sermaye uğruna,onun tarafından ve onun için girişilen katliamlardan,ve bunların şerefsiz yüzünden ufak bir örnek.
Afganistanda da alman askerleri öldürdükleri afganların kuru kafaları ile foto çektirmişti
Karma gücü: 119
Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ABD'yi yıkmak elimizde.Eğer bu gün (TC dahil) ülkeler dolar stoklarını eritir ve dolar stoklamaktan vazgeçerse,yürürlükteki antlaşmalarını dolar üzeriden yapmazlarsa,petrol sahibi ülkeler diğer ülkelerce abd'ne karşı korunursa milliyetçilikten yoksun bu devlet yok olmaya mahkumdur.ABD şişirilmiş ve şişirilmeye dewam eden bir balondur.Bu gün 220 milyonluk ABD'nin 50 milyonu açtır,evsizdir sefildir.....
ama maalesef israil destekli bu ülkeye karsı bunları yapacak ülke sayısı cok az.. nerdeyse 1 elin parmagını gecmez...
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Yanlış anlaşılmak istemem ama o resim fake. Yabancı bir sitede görmüştüm. Resmin orjinalinde kağıtta hiçbir şey yazmıyor. Siz, alttaki metin kutusuna birşeyler yazıp "stamp" tuşuna bastığınızda yazınızı o resimle birleştiriyor. İnternette online text generation hizmeti veren siteler çok... Bulursam size linkini de göndereyim; ama dedim ya. Sadece fake...