Beni büyük bi evim,süper bi arabam ve yakacak kadar param olduğu için bekliosa daha çok beklerBunlar olsa da beni sırf bunlar için isteyen bi hatun zaten asla elde edemezAslolan aşktır...En azından ben hala buna inanıyorum...
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ben gerçek aşkın olduğunu biliyorum sudemBence içinizde az da olsa gerçek aşkın peşine düşme isteği warsa,gözünüzü kapatıp yola düşün derim...Ama sonra çekme ihtimaliniz oldukça yüksek olan acıların ihalesini bana bırakmayın...En ufak duvara çarpmada ağlanıp sızlanacaksanız ve bırakacaksanız gerçek aşkın peşini;zaten ona asla ulaşamayacaksınız...
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!