JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2006, 14:11   #1

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

bu fotografa bakabilen biri olarak ne kadar şanslı oldugumuzu yaşamak hayata tutunmak için ne kadar çok nedenimiz oldugunu hatırlatır cinsten..

bu fotograf kaybolmaya yuz tutmus insani duyguların bir karede hepsini birden barındıran bir an...

bu fotograf kimilerinin (bizim) uzuntu, ibret, huzun, acıma, kısacası sayılamayacak birçok duyguyu barındran bir fotograf,

ama bu fotograf uzakta birilerinin de gerçegi, hayatı...
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2006, 16:19   #2

duygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 duygu yakında ünlü olacak gibi

bu resim kimsenin ilgisini çekmemiş belliki ya da gözden kaçmış.ya da .. bilemiyorum.oysaki başlıktaki gibi konuşulacak çok konu vardı bu resim hakkında..

Alt 11-09-2006, 16:24   #3

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

bu resim afrikadaki insanların açlığını göstermekle beraber aynı zamanda insanlarında ne kadar duyarsız olduklarının kanıtı o adam fotoğrafı çektikten sonra çocuğa yardım edebilirdi ama hayır çektiği fotoğrafı bi an önce maddi bi hale getirmek onun için o an çocuğun hayatından çok daha önemliydi. sonra pişman oldu ama ne fayda
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-09-2006, 16:26   #4

ben maddi anlamda düşündüğünü sanmıyorum.çünkü o bir sanatçıydı.Fotoğraf sanatçısı.Bir sanatçı 'an'da sadece sanatını düşünür.maddiyatı da aynı anda düşüneceğini sanmıyorum.

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2006, 16:33   #5

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ben maddiata dönüştürme derken para anlamında bahsetmedim elle tutulur gözle görünür madde hline dönüştürmeden bahsettim maddiat sadece para anlamına gelmez yani söölemek istediğim şey şu fotoğrafçı bi an önce filmleri banyo yapıp fotoğraf haline getirmek istiyordu

Alt 11-09-2006, 16:41   #6

anladım parasal değil.ben de senin dediğine katılıyorum zaten.sadece an'ı yakalamaktır isteği.çünkü o bir sanatçıdır.

Alt 11-09-2006, 16:49   #7

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli

her işin kuralları oldugu gibi bu işinde vardır. sanırım adamın mudahale etmemesinin nedeni de odur. kaldı ki çocugun akbaba tarafından yendigine dir birşey yok ortada .. belgesel çeken bilimadamları bile dogal hayata dokunamazlar gözlerinin önunde bi canlı ölmek uzere olsa bile kurtarma imkanı olsa bile dokunmazlar... haa pisman olurlar tabi ama kuraldır bu dogal hayata mudahale edemezler...

ama bu fotografa her baktıgımda benden birşeyler göturuyor...
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2006, 16:54   #8

yaw abi bi insanın akbaba tarafından yenmesi doğal hayat değildirki adam işini gayet güsel yapmış ortada fotoğraf çektikten sonra yardım edebilirdi oda bunun farkında olduğu için intahar etmiş zaten

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2006, 17:00   #9

<div class='quotetop'>ALINTI(ErSt_QuEr @ 11 09 2006, 15:49 ) [snapback]11495[/snapback]</div>
Alıntı:
her işin kuralları oldugu gibi bu işinde vardır. sanırım adamın mudahale etmemesinin nedeni de odur. kaldı ki çocugun akbaba tarafından yendigine dir birşey yok ortada .. belgesel çeken bilimadamları bile dogal hayata dokunamazlar gözlerinin önunde bi canlı ölmek uzere olsa bile kurtarma imkanı olsa bile dokunmazlar... haa pisman olurlar tabi ama kuraldır bu dogal hayata mudahale edemezler...

ama bu fotografa her baktıgımda benden birşeyler göturuyor...
[/b]
güzel yazmışsın da keşke öyle olsaydı.
her canlı ölmeden birkaç dakika önce ölüm kokusu diye birşey yayar vücudundan.eğer bu çocuk bu kokuyu yaymamışsa akbabanın orda bi işinin olmadığını rahatça söyleyebilirdim.bu resme bakınca benim de içimden birşeyler kayıp gidiyor.keşke gerçeği bilmeseydim ya da bu resmi hiç görmeseydim.

Alt 11-09-2006, 17:03   #10
Eftalya
Guest

GÜÇLÜ olan kazanır.
yerim doğal hayatını mayatını,böyle doğal hayatmı olur
biri ölümü diliyor.
biri öldürmeyi bekliyor.

Alt 11-09-2006, 17:44   #11

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

buna sebeb insanların duyarsızlıından baska bişe deil suç sadece fotografı çeken adamdamı yoksa o küçük çocuun o hale gelmesini izleyenlerdemi buna sebeb olanlardamı

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2006, 17:49   #12

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Doğal hayatı, fotoğrafçının ne yapması gerektiğini vs. yargılamak yerine insan kendini yargılamalı bu fotoğrafı görünce. Meselesini yaptığımız konular üzerinde düşünme fırsatıdır...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2006, 17:51   #13

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

kendimizi aşmamız ve dünyaya farklı bi gözle bakamamızı sağlayacak bi kare...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2006, 18:27   #14

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

<div class='quotetop'>ALINTI(Nora @ 11 09 2006, 16:49 ) [snapback]11536[/snapback]</div>
Alıntı:
Doğal hayatı, fotoğrafçının ne yapması gerektiğini vs. yargılamak yerine insan kendini yargılamalı bu fotoğrafı görünce. Meselesini yaptığımız konular üzerinde düşünme fırsatıdır...
[/b]
forumdaki biçok konuda yüzlerce msj olurkan burda sadece bikaç kişi yorum yaptı kimsenin kendini yargılayacaıını zannetmiyorum

Alt 11-09-2006, 18:30   #15

<div class='quotetop'>ALINTI(blaze @ 11 09 2006, 17:27 ) [snapback]11544[/snapback]</div>
Alıntı:
forumdaki biçok konuda yüzlerce msj olurkan burda sadece bikaç kişi yorum yaptı kimsenin kendini yargılayacaıını zannetmiyorum
[/b]
haklısın.zaten kaybolup gittiğinde çıkarmak istedim.ama o çocuğun akbaba tarafından yenmesi üzücü.ben yüzde doksandakuzdan daha fazla bi oranla buna inanıyorum.daha önce de attığım mesajda yazıyor.ya keşke bilmeseydim ya da bu resmi görmeseydim.

Alt 11-09-2006, 18:33   #16

<div class='quotetop'>ALINTI(duygu @ 11 09 2006, 17:30 ) [snapback]11545[/snapback]</div>
Alıntı:
haklısın.zaten kaybolup gittiğinde çıkarmak istedim.ama o çocuğun akbaba tarafından yenmesi üzücü.ben yüzde doksandakuzdan daha fazla bi oranla buna inanıyorum.daha önce de attığım mesajda yazıyor.ya keşke bilmeseydim ya da bu resmi görmeseydim.
[/b]
belkide haklısın ama herşeyden habersiz yasamakda iyi bişey deil etrafımızda olup bitenleri görmeliyiz çaba harcamalıız o çocuun yerinde bizde olabilirdik

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2006, 18:36   #17

bilmeseydim dediğim şey şu aslında.ölecek canlıların ölmeden önce o kokuyu yaydıklarını bilmeseydim.ama gerçek ne kadar üzücü de olsa öğrenmek gerekiyor.eğer onu bilmeseydim öldüğü gerçeğini de bilmeyecektim.taş kalpli oldum galiba..

Alt 11-09-2006, 18:42   #18

pek bişe farketmeyecekti sadece sen onun öldüünü bilmeyecektin ama yinede böyle bişe olmus olacaktı.
senin yaptıınında tas kalplilikle pek alakası yok bence

Sponsored links

Alt 11-09-2006, 18:44   #19

<div class='quotetop'>ALINTI(blaze @ 11 09 2006, 17:42 ) [snapback]11550[/snapback]</div>
Alıntı:
pek bişe farketmeyecekti sadece sen onun öldüünü bilmeyecektin ama yinede böyle bişe olmus olacaktı.
senin yaptıınında tas kalplilikle pek alakası yok bence
[/b]
ölmemiştir deyip mutlu olacaktım.içim rahat olacaktı.ama yine de bilgi çok öenmli bir kavramdır.haddinden çok belgesel izlerim de.

Alt 11-09-2006, 18:51   #20

<div class='quotetop'>ALINTI(duygu @ 11 09 2006, 17:44 ) [snapback]11551[/snapback]</div>
Alıntı:
ölmemiştir deyip mutlu olacaktım.içim rahat olacaktı.ama yine de bilgi çok öenmli bir kavramdır.haddinden çok belgesel izlerim de.
[/b]
sen haklısın bu resimi görmeseydim bende üzülmeyecektim sonuçta bieyerlerde böyle birşeylerin olduunu hepimiz biliyoruz ama onlar aklımıza bile gelmiyo

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama