ilk iki fotoğrafdaki adamın burnundaki şahane ....hatta gayet başarlı olmuş...yakışmış suratındaki bütün pier-cing ler....sonuncununda kulağındakiler gayet iyi....marilyn manson tribindekinin de tribi kendini maymuna çevirmiş.....onun altın dakine de "oha bari yakışsaymış" demek istiyorum....
birde pier-cing yaptırmanın az yada çok fark etmeksizin görgüsüzlükle bir alakası olmadığını düşünüyorum.....zevkler ve renkler kişiden kişiye değişebilir....adamın canı istemiş yaptırmış...sen hoşlanmıyorsan yaptırmazsın bu kadar basit...
bunun görgüyle ne alakası var?
pier-cing yaptırmak görgüsüzlükse bu durumda bu sitede bizzati benim tanıdığım ben dahil olmak üzere 5 tane görgüsüz kesin var

daha da vardır elbet....
--------------------
bu arada başlık da son derece saçma
eski kabileleri şeytan basmış zamanında..

ug-ug-ug un satanas* diye takılıyormuş kabile reisleri suratlarında çubuklarla

...altlarında palmiye yaprağı bambu çadırlarda....şeytan da elinde baırş çubuğu banine banineeeee nidalarıyla omuz sağa sola dansı yaparak kabile reisine doğru yürüyüp...."ey zaat! sen benim yaşayan silüetimsin ...sana emrediyorum ki pier-cing furya haline gelsin" ...diyormuş haheheha (bence Tanrı gülüyordur tabi bizim forumu takip ediyorsa

hatta şeytanın bile güldüğüne eminim haheheha

...)....