JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 05-09-2006, 15:26   #1

amy_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 amy_lee yakında ünlü olacak gibi

You would be here with me
You want me
Come find me
Make up your mind
L0L!+@</span></blockquote>
amy_lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2006, 15:30   #2

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

insan
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2006, 15:33   #3

hadi canım atıyosun ben benzetemedim de ulan benimde kulaklar burun fln delik ama bunlar kdr deil manyak manyak bunlar
You want me
Come find me
Make up your mind
Sponsored links

Alt 05-09-2006, 15:40   #4

canocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 canocan henüz daha yolun başında

ya arkadaşlar ben şu burnundaki koca halkalı arkadaşı ineğe benzettim.sizce

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2006, 15:45   #5

katılıyorum sana görgüsüz bunlar görmemişler bulunca da heryere takmışlar
You want me
Come find me
Make up your mind

Alt 11-09-2006, 16:46   #6

kukla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 kukla henüz daha yolun başında

ya tam manyak bunlar ya
kukla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-10-2006, 20:40   #7

Cehennemindibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Cehennemindibi henüz daha yolun başında

hehe bunlar ne ki yahu ))

Alt 07-10-2006, 21:20   #8

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bunların kafa tasının içi kesin hurdacı gibi aliminyum-bakır-demir-çinko ne ararsan vardır hatda yemek yerine bu türşeyler yer bunlar
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2006, 01:59   #9

Karma gücü: 6 EnTurkTainment henüz daha yolun başında

ya eywallah küpe takıoz piercing de war da bu ne be daiiii harbi oha diorum ve susuyorum...
EnTurkTainment isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-10-2006, 23:59   #10

amy lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 amy lee henüz daha yolun başında

4. resimdeki adam nasıl nefes alıyo acaba çok merak ettim ve hakkaten ineğe benziyo
amy lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-08-2008, 23:20   #11

haykomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 haykomania henüz daha yolun başında

bu ne ya amacları ne ki...
haykomania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-08-2008, 23:41   #12

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 84 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

ilk iki fotoğrafdaki adamın burnundaki şahane ....hatta gayet başarlı olmuş...yakışmış suratındaki bütün pier-cing ler....sonuncununda kulağındakiler gayet iyi....marilyn manson tribindekinin de tribi kendini maymuna çevirmiş.....onun altın dakine de "oha bari yakışsaymış" demek istiyorum....

birde pier-cing yaptırmanın az yada çok fark etmeksizin görgüsüzlükle bir alakası olmadığını düşünüyorum.....zevkler ve renkler kişiden kişiye değişebilir....adamın canı istemiş yaptırmış...sen hoşlanmıyorsan yaptırmazsın bu kadar basit...
bunun görgüyle ne alakası var?
pier-cing yaptırmak görgüsüzlükse bu durumda bu sitede bizzati benim tanıdığım ben dahil olmak üzere 5 tane görgüsüz kesin var daha da vardır elbet....
--------------------
bu arada başlık da son derece saçma
eski kabileleri şeytan basmış zamanında.. ug-ug-ug un satanas* diye takılıyormuş kabile reisleri suratlarında çubuklarla...altlarında palmiye yaprağı bambu çadırlarda....şeytan da elinde baırş çubuğu banine banineeeee nidalarıyla omuz sağa sola dansı yaparak kabile reisine doğru yürüyüp...."ey zaat! sen benim yaşayan silüetimsin ...sana emrediyorum ki pier-cing furya haline gelsin" ...diyormuş haheheha (bence Tanrı gülüyordur tabi bizim forumu takip ediyorsa hatta şeytanın bile güldüğüne eminim haheheha ...)....

Konu felidae tarafından (02-08-2008 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
felidae isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-08-2008, 23:49   #13

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

bende gülüyorum şeytanla birlikte bak bizi savunanlar var diyor oda...kulağıma fısıldadı hatta adamım bak nelerde öğrenmişler diye...
Zendor isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-08-2008, 23:57   #14

Karma gücü: 84 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

Alıntı:
uaral13´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende gülüyorum şeytanla birlikte bak bizi savunanlar var diyor oda...kulağıma fısıldadı hatta adamım bak nelerde öğrenmişler diye...
haheh söyle çok deşifre edio bu aralar kendisini...bak insanlar anlamaya başladı şeytanın piercing li kılığına girdiğini çeki düzen versin biraz kendine ...karda yürüsün izini belli etmesin

Alt 03-08-2008, 00:03   #15

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

İnsan olmaktan sıkılmış varlıklar görüyorum fotoğraflardaVe maalesef ki onlar her yerdeMantar gibiler bu tipler şu dönemlerde

Alt 03-08-2008, 00:11   #16

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

selam da sölim mi felidae?
Zendor isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-08-2008, 00:20   #17

evet ...cinsi sapıklar istismarcılar katiller hortumcular dolandırıcılar insan tacircileri...düşünce suistimalinde en birinciler bitti bi tek bunlar kaldı insan olmaktan sıkılan dimi

diyojen bir sabah vakti sokak da elinde bir fenerle dolaşmaya başlar bunu gören bir meraklı " ne arıyorsun sen ? " diye sorar ve diyojen cevap verir.... "adam arıyorum..."

bence sen onun bunun takısından insanlığını tahlil etmekle uğraşacağına....önce feneri bir söndür...çıplak gözle bak etrafına.... adam olamayanların ..insanlıkdan çıkanların kimler olduğunu iyice gör..... sonra söz ben sana fıçı getirip anektodlarını tüm dünyaya yayıcam....
--------------------
Alıntı:
uaral13´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam da sölim mi felidae?
söyle söyle boş geçmeyelim....

Konu felidae tarafından (03-08-2008 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
felidae isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-08-2008, 00:24   #18

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:
felidae´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet ...cinsi sapıklar istismarcılar katiller hortumcular dolandırıcılar insan tacircileri...düşünce suistimalinde en birinciler bitti bi tek bunlar kaldı insan olmaktan sıkılan dimi

diyojen bir sabah vakti sokak da elinde bir fenerle dolaşmaya başlar bunu gören bir meraklı " ne arıyorsun sen ? " diye sorar ve diyojen cevap verir.... "adam arıyorum..."

bence sen onun bunun takısından insanlığını tahlil etmekle uğraşacağına....önce feneri bir söndür...çıplak gözle bak etrafına.... adam olamayanların ..insanlıkdan çıkanların kimler olduğunu iyice gör..... sonra söz ben sana fıçı getirip anektodlarını tüm dünyaya yayıcam....
İnsanlıktan çıkmış birçok örnek var önümde emin olabilirsinNe ile meşgul olduğum konusunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum..Kaldı ki kendi söylediklerinizle yine kendiniz çelişmektesiniz şu an..Bana kalırsa sizde insanların fikirlerine saldırmak yerine biraz daha ağırbaşlı ve dile getirilen düşüncelere saygılı davranmalısınız..Tanımadığınız biriyle ilgili ne çok fikir sahibisiniz böyle şaşırdım doğrusu

Alt 03-08-2008, 00:31   #19

tanımadığı insanları insan olamamakla suçlayabilecek ki etrafda ciddi anlamda insan sıfatını hak etmeyen bir sürü formel insan* varken gidip de bunu iki üç takı yüzünden ....belkide hiç hak etmeyen insanlara yakıştıracak...her tür zihniyetle bizzat çekişebilirim.... eğer bir fikir beyan ettiysem...ki senin kişiliğinle ilgili birşey de söylemedim...ola ki beyan ettiysem yahut beyan edersem bu senin yansıttığın tablonun sonucunda ortaya çıkan bir fikir olur.... sen insan olmamakla suçladığın o insanlar hakkında ne biliyorsun peki .....mesela fotoğrafdaki birinci adam hakkında ne biliyorsun? belki çok yardım sever bir adam.... belki tanısan saygı duya duya bir hal olacaksın kişiliğine.... ne biliyorsun? ben en azından senin hiç tanımadığın insanları insan olmamakla suçlayabildiğini biliyorum.... buda senin sayende....sana ne söylersem senin önüme sunduğun bilgiden ileri gitmeyecek....ve eklemek isterim ki bu zihniyetde mantar gibi çoğalmakda...

Alt 03-08-2008, 00:49   #20

Alıntı:
felidae´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tanımadığı insanları insan olamamakla suçlayabilecek ki etrafda ciddi anlamda insan sıfatını hak etmeyen bir sürü formel insan* varken gidip de bunu iki üç takı yüzünden ....belkide hiç hak etmeyen insanlara yakıştıracak...her tür zihniyetle bizzat çekişebilirim.... eğer bir fikir beyan ettiysem...ki senin kişiliğinle ilgili birşey de söylemedim...ola ki beyan ettiysem yahut beyan edersem bu senin yansıttığın tablonun sonucunda ortaya çıkan bir fikir olur.... sen insan olmamakla suçladığın o insanlar hakkında ne biliyorsun peki .....mesela fotoğrafdaki birinci adam hakkında ne biliyorsun? belki çok yardım sever bir adam.... belki tanısan saygı duya duya bir hal olacaksın kişiliğine.... ne biliyorsun? ben en azından senin hiç tanımadığın insanları insan olmamakla suçlayabildiğini biliyorum.... buda senin sayende....sana ne söylersem senin önüme sunduğun bilgiden ileri gitmeyecek....ve eklemek isterim ki bu zihniyetde mantar gibi çoğalmakda...
Sanırım bayağı rahatlamış olmalısınızFakat şunu belirtmek isterim ki burada hiçkimse sizin stres topunuz yada kendinizi kanıtlama aracınız değil!Size tekrar ve sonkez söylüyorum,insanlara saldırmaktan vazgeçip o çok geniş bilgi dağarcığınızı kendinize saklayın!Ben bu insanların kişilikleri ile alakalı hiçbir söz söylemedim...Eğer varsa böyle bir cümlem lütfen banada söyleyin...Görüntülerindeki farklılık beni rahatsız etti...Sizi mutlu etmiş olabilir bu beni ilgilendirmez...Beni rahatsız ediyor olması da sizi ilgilendirmiyor doğal olarak..

Sponsor Bağlantılar