ilk tabakdakini bende anlamadın ama anlamakta istemem. şmdi bide ' olurmu protein deposu bunlar' derler. olmaz olsun. 2 haftadır mide problemim vardı, bir kaç ay hiç geçmez artık..
aaa evet ya singapurlu bir aile yanında kalmıştım. bide değişik baharatları var. günlerce kokuları hiç gitmiyor. onlara menemen yapmıştım da burun kıvırmıştı zevksizler.
__________________ Kağıda Dokunan Kalem Bin Yangın Çıkarır
ilk tabakdakini bende anlamadın ama anlamakta istemem. şmdi bide ' olurmu protein deposu bunlar' derler. olmaz olsun. 2 haftadır mide problemim vardı, bir kaç ay hiç geçmez artık..
aaa evet ya singapurlu bir aile yanında kalmıştım. bide değişik baharatları var. günlerce kokuları hiç gitmiyor. onlara menemen yapmıştım da burun kıvırmıştı zevksizler.
[/b]
Tamam böcek yemiyor olabiliriz de bizimde kellemiz var paçamız var. Onlarda gayet korkunç görünüyor bana kalırsa. Gel gör ki lezzetli ,sevilen şeylerdir.. En azından ben bayılırım
bence mide değil (çöplük) gerçekten bizim yemekler bunların yanında nur nimet...dolma sarma kelle paça...(bide üzerine tereyağ döktür birazda sarımsak eşkisi)...acıktım be...
__________________ "dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından!!!"