JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 04-05-2008, 19:28   #1

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute
Red face 4 yıl içinde uyuşturucunun yok ettiği hayat

blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-05-2008, 19:56   #2

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

çok yazık

Alt 04-05-2008, 21:25   #3

eponymous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eponymous ne işi var bunun burada

hangi uyuşturucuyla bu hala gelmiş metanfetamin falan mı ?
eponymous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-05-2008, 21:33   #4

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

yazık kaybolan hayatlar biten umutlar ve diğer yanda para kazanan uyuşturucu tacirleri zebgin olan karektesizler inşallah cocuklarıda bole olurr

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-05-2008, 21:37   #5

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

2. resimde daha bir güzelleşmiş gibi. Demekki dozunda bırakmak gerek

Şaka bir yana bilinçlenmek, bilinçlendirmek gerek...

Teşekkürler.

Alt 05-05-2008, 00:48   #6

raspu_tinsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 raspu_tinsel yakında ünlü olacak gibi

üzülmüyorum. nefsine hakim olamayanı gafretle kınıyorum. bilincini ayakta tutamayana, kaybolmayı erdem sanıp savrulana, ölümü bu denli çirkinleştirene bir ağız dolusu gazel kusuyorum. yazıklar olsun sizler gibi aciz yaratıklara...

Alt 05-05-2008, 10:13   #7

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

güzel başlayan herşeyin mutlaka kötü bir sonu vardır

Alt 06-05-2008, 11:31   #8

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 69 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Alıntı:
xl_xxy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazık kaybolan hayatlar biten umutlar ve diğer yanda para kazanan uyuşturucu tacirleri zebgin olan karektesizler inşallah cocuklarıda bole olurr
İnşallah çocuklarıda böyle olur muu? Yapmayın etmeyin gözünüsü seveyim. O çocukların ne suçu var. Bela okuyacaksanız da doğru kişilere okuyun

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-05-2008, 11:44   #9

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

peki bu resimler nasıl çekilmiş yani gözlemlemişlermi uyuşturucu ne hale getiriyor
yani bir şekilde göz yumuluyor
ben kimseyi anyalayamıyorum insanları ve insanlığı anlayamayacak kadar aptallaştım vurdum duymaz gamsız insanlardan nefret ediyorum
bencillerden nefret ediyorum
şımarık insanlardan nefret ediyorum
ben şimdiki zamandan nefret ediyorum

Alt 06-05-2008, 12:24   #10

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

herşeyin olduğu gibi uyuşturucunun da fazlası zarar.Fakat unutmamak gerekir ki büyük düşünür ve ressamlar da en güzel eserlerini yaratırken afyon ve maruana kullanmışlardır.İşin cılkını çıkartmadığın sürece sorun olmadığını düşünüyorum

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama