JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 10-02-2008, 00:36   #1

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute
Eve geldiniz bi baktınız....

manzara bu..ne yapardınız??

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-02-2008, 00:44   #2
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

eve geldim ve ekran boyalı.. sonunu tahmin bile edemem
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-02-2008, 02:30   #3

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

ıyyy aman allam bide çocuun suratındaki sırıtış yokmu.aklıma ilk gelen şey gider çocuklarımın odasını daha beter yapıp çocukları odaya tıkmak Xd
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-02-2008, 02:55   #4

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

onlara öyle boyalı boyalı sarılırdım. iş işten geçmiş zaten ne yapsan boş. bari birlikte tadını çıkaralım iyice

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-02-2008, 03:33   #5

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

Bu resmi çeken ne yaptıysa bende onu yaparım, yani resim çekerim çünkü onlarda büyüdüklerinde evlerini aynı şekilde görücekler.. hatırlamamazlık yapmasınlar diye...

Alt 10-02-2008, 03:38   #6

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

evde bu manzarayla karşılaşsam

aa sehpa , televizyon ve koltuğu değiştirmişsiniz.. Bu beyaza boyanmış veletler kim? yaa derim.
Mutfağa koşar bir sandviç hazırlarım.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-02-2008, 04:41   #7

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

ne kadar rahatsın locked tabi eşi temizlicek nede olsa

Alt 10-02-2008, 05:37   #8

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Alıntı:
VictoRia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar rahatsın locked tabi eşi temizlicek nede olsa
işi ne

şaka bir yana çok tatlı bakıyorlar ya

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-02-2008, 07:00   #9

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Kabahat o boyayı ulaşıp açabilecekleri biçimde ortalıkta bırakanındır Çocukları bırakıp insan ne yaparsa kendine yapmalı

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-02-2008, 08:08   #10

evet ya. iyi ki içmemişler diye sevinmek lazım.

Alt 10-02-2008, 13:50   #11

turkuaz75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 turkuaz75 yakında ünlü olacak gibi

önce boş boş bakardım etrafa...çocuklarada tabiki....bi süre sessiz kalıp manzaraya doya doya bakardım.....sonra ağlamaya başlar,çocuklarrrrr çabukkkk banyoyaaaaa diye avaz avaz bağırırdım çok sevimlide dursalar o manzaranın içinde bu minikler,sevimlilik de, biyere kadar dimi)
turkuaz75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-02-2008, 15:34   #12

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Benim ilk tepkim hep gülerek olur. Gülme krizine girerdim kesin. Sonrada fotoğraflarını çekerdim yada kameraya alırdım ve ardından banyo yaptırırdım çocuklara. Gerisi mühim değil. Bi de keşke beyaz değilde mor olsaydı boya diye düşünürdüm gibime geliyo. Mor daha bi hoş olurdu.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-02-2008, 16:59   #13

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

önce o beyaz tutkalmı yoksa boyamı dıye bakarım .. tutkalsa daha fena .. sonra yıyıp yemedıklerını sorarım .. yemedılerse sorun yok.. ondan sonra hadi banyoya bakııym weletler sizi dıye şirin baba replıklerı yapar yıkadıktan sonra onları ellerıne bı bez masayı we tv ekranını onlara sıldırırm .. tabı beceremeyınce popolarına saplak atıp odanıza bakyım der herseyı ben temızlerım .. of ne zor işmiş baba olmak dıyede aklımdan gecırırım
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-02-2008, 17:06   #14

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

yanlarına iki kutu boya bide elleirne fırca verip boyayın ulen duvarları derdim nasılsa yarısı boyanmıs bari işe yarasınlar badana masrafınıda aradan cıkartmıs oluruz bölece hem meslek ögrensinler buyuduklerinde lazım olur

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-02-2008, 18:06   #15

blackdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 blackdream yakında ünlü olacak gibiblackdream yakında ünlü olacak gibi

çocuklara saldırma ihtimalim çok yüksek..şiddete evet:P
blackdream isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-06-2008, 00:45   #16

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

o yerdeki sopala onları bir güzel morartırdım
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-06-2008, 01:49   #17

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Tengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to all

hass...der eşime ayvayı yedin derdim

Tengri isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 02:01   #18

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

"Lütfen un olsun" şeklinde bir tepki verirdim. Boya olduğunu anlayınca o anlık sinirle "Sizi bana sayıyla mı verdiler lan?" derdim. "Olum yatın kalkın, yarın çocuk esirgeme kurumuna bağışlıyorum sizi" şeklindeki demeçlerle sinirli olduğumu iyice belli ederdim. Ancak sonrasında "Evlat be! Atsan atılmaz, satsan satılmaz." moduna girerdim

Alt 27-06-2008, 02:09   #19

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Çocukları sevmiyorum bu durumla karşılaşsam ne yapardım bilmiyorum bu nedenle çocuk istemiyorum hem daha 15 yaşındayım cık olmaz

Alt 29-06-2008, 00:25   #20

unzurna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 unzurna yakında ünlü olacak gibi

Kesinlikle 2 kutu tiner almayı düşünürdüm. ve sonra temizlik.

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama