JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 24-01-2008, 22:04   #1

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute
Cesaret gerektiren yemek :)

--------------------

--------------------

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

Konu serenadaschizophrana tarafından (24-01-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-01-2008, 22:12   #2
-YASAKLI-

MaaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaaT is just really niceMaaT is just really niceMaaT is just really niceMaaT is just really niceMaaT is just really nice

ama muhteşem bişe olurdu ben yemeği fln bırakır aşşağıyı seyrederdim
MaaT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 22:16   #3

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

toplanın kadıköydeki balona gidiyoruz
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-01-2008, 22:23   #4

necrophilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 necrophilia henüz daha yolun başında

ben orda yemeği sunanlara acıyorum..
necrophilia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-01-2008, 22:48   #5

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

ben korkardım ayrıca yükseklik korkum var benim üstüne para vermeleri lazım bana

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 23:12   #6

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

hobaa supermiş...yemegi bitenler parasutle hadi görüşürüz die atladıklarını dusune mıorum yada "a aa sigaram bitmiş bi kosu alayım"die atlayanları...bende böle atraksion istıom...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-01-2008, 23:24   #7

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

ohh be sonunda
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 23:32   #8

satanicWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 satanicWitch henüz daha yolun başında

bu adamların derdi ne ya

ben dudaklarımı ölüme terkettiğimde
yeniden doğumu reddeden soğuk bir öpücük
son dileğim kaderle isteyerek ayrılmak olduğu halde
güzelliğim görünmeden kalacak
beni ruhumu barış için veya cehenneme
almaya gelen ikiz siyah gözleri koru...
satanicWitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-01-2008, 23:35   #9

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

süper bişi keşke ordaki kişilerden birinin yerinde olsaydım Xd
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-01-2008, 23:35   #10

Alıntı:
Depressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ohh be sonunda
hadi gözün aydın da konuya da yorum yapsaydın

Alt 25-01-2008, 06:12   #11

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

süper ya yerim ben öyle yemeği harika olağan üstü

mezzaluna isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-01-2008, 13:34   #12

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

tuvaleti gelen ne yapıyor acaba? hmm pardon sandalye altında delik varmış

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-01-2008, 14:50   #13

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

yaw fotolara bakarken bile basım dondu benim bırak yemek yemegi

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-01-2008, 18:27   #14

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

anaaaaam supermıs yhaaakeske burda da bole bısıler yapsalarılk gıden ben olurdum heralde ama sonra ılk kusan da
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-01-2008, 18:46   #15

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Orada yemek yemesi de zevkli olur tabii ama ben daha çok o vinçi kullanmakla ilgiliyim

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-01-2008, 19:14   #16

GynandeR_MagiciaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 GynandeR_MagiciaN dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGynandeR_MagiciaN dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

olMyck Bşi deiL SaDece ceSart geRekTirio
GynandeR_MagiciaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama