JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 11-12-2007, 14:52   #1

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute
Cool Turk Zekasi:P

ADANA Numune Hastanesi Acil Servis girişinde kolundaki seramu rağmen sigara içmeye çalışan genel cerrahi servisinde tedavi gören hasta gencin çabası, görenleri şaşkına çevirdi.
Numune Hastanesi, genel cerrahi servisinde tedavi gören ve kimliğini açıklamayan 20 yaşlarındaki bir genç, hava alma bahanesiyle servis görevlilerinden özel izin alarak acil sevrise indi. Bahçeye çıkan genç, sağ kolunda takılı olan seruma rağmen cebinden çıkardığı sigarayı yakarak içmeye başladı. İlk nefesi çektikten sonra elinde tuttuğu serum torbasını bırakacak yer araştıran genç, sonunda çareyi buldu. Yarısı boşalmış olan serum torbasını başının üstüne yerleştiren genç, oluşturduğu ilginç görüntüyle, kendisini şaşkınlık içinde izleyenlere aldırış etmeden sigarasını içti. Sigaradan derin derin nefes çekip bitiren genç daha sonra tedavi gördüğü servise döndü.
Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg turk zekasi.jpg (14,1 KB (Kilobyte), 42x kez indirilmiştir)
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-12-2007, 00:34   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

azim süper taktir etmek gerek
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-12-2007, 09:14   #3

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

opuhhahhahaaa...mukemmel...super...soylu cek kelime bulaıyorum...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-12-2007, 14:05   #4

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

bu da ayrı bir zeka küpü

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-12-2007, 14:41   #5

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute
eylençelere gidilir

canım memleketimin canım insanı

eyelençelere gidilir!!

nine'ye bakın siz hele bi

Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg eglencelere.JPG (17,8 KB (Kilobyte), 9x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg nine.JPG (14,1 KB (Kilobyte), 5x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg yaz modasi.JPG (22,1 KB (Kilobyte), 4x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg no command.JPG (26,7 KB (Kilobyte), 11x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg romantizim.JPG (36,5 KB (Kilobyte), 7x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg medyum.JPG (45,9 KB (Kilobyte), 11x kez indirilmiştir)

Alt 12-12-2007, 16:35   #6

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

bari omzuna koysa... bu millet nereye doğru gidiyor.??

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-12-2007, 17:08   #7

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

böyle türk zekası, türk fikirleri türk hede hödöleri gibi başlık kitap we benzeri şeylere gıcık olurum.Bunları hazırlayanlar kendilerininde türk olduklarını unutuolar saınırm!
greyhuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-12-2007, 23:56   #8

Karma gücü: 3 laleli henüz daha yolun başında

evet sana katılıyorum. ne yani türk olmayanlar harika işlermi yapıyor.onların rezillikleri ortada.fıkraları bile fıkraya benzemiyor.
laleli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-12-2007, 00:42   #9

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

böyle türk zekası, türk fikirleri türk hede hödöleri gibi başlık kitap we

ben türkçeden w harfi olduğunu bilmiyordum mesela.. anlamanız gereken olay şudur: bir emek var ve önce emeğe saygınızı dile getirir arkasından eleştirinizi yaparsınız...
Sponsored links

Alt 13-12-2007, 02:12   #10

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

ensi foto. süper balık ızgara anlayışına devrim çözüm getirmiş amcam

ilk foto da garipsenecek birşey görmedim ben de olsam yapardım aynısını helal

biggang o nine benim ninem yahu aynısının tıpkısı...nur yüzlü ninem ne de güzel gözümüze gözümüze sokmuş o nah işaretinipek bi sevimli moruk o nah işareti çeken parmaklarını öpüp alnıma koyasım geldi ninemin
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-12-2007, 14:54   #11

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Schezophreniac´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle türk zekası, türk fikirleri türk hede hödöleri gibi başlık kitap we

ben türkçeden w harfi olduğunu bilmiyordum mesela.. anlamanız gereken olay şudur: bir emek var ve önce emeğe saygınızı dile getirir arkasından eleştirinizi yaparsınız...
w harfi türkçede yok demişsinde şuan bu forumda kullandığın alfabe türk alfabesimi çok merak ettim?emek buysa asygıyı hak etmiyor ayrıca
greyhuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-12-2007, 15:33   #12

forumda kullandığım alfabenin tek tek bütün harflerine bakarsan hepsinin Türk alfabesinde olduğunu görürsün istersen yardımcı olmak için sayayım hepsini.. ayrıca şu saygı konusuna gelirsek, emek ne olursa olsun saygıyı hakeder. mesela senin buraya üye olman bir emek ve bunu saygıyla karşılıyorum ama bundan sonrada pek muhatap olcağımı sanmıyorum.. iyi günler.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-12-2007, 22:25   #13

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

zamane gençleri :d

Alt 13-12-2007, 23:45   #14

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

sigara tiryakisi böle bşi olsa gerek
Sponsored links

Seçenekler Arama