JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 22-11-2007, 17:33   #1
-YASAKLI-

TheMafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 TheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Post sapıklıkta son nokta..

Konu TheMafia tarafından (22-11-2007 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir..
TheMafia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 20:27   #2
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

mafia bence sen bu işlere meraklı gibisin alıntı fotoları bırakta kendi cektiklerini görelim yaaahem gercek sapık fotosu görürüz hem gercekten güleriz
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 20:39   #3

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

önüme çıksa acımadan paralarım...

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 21:04   #4

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

erkek o erkek

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 21:28   #5

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

belkı en başarılı transeksuel yarısmasıdır adamda zaten meymelet yok hatunda hiç ses etmemeiş o geldı aklıma
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 21:33   #6

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Başlığa takıldım ben. Neden k yerine q kullanıyosun ki.Yapmayın etmeyin ya

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 21:36   #7
-YASAKLI-

TheMafia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 TheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTheMafia dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

"k" yerine "q" yazmamın nedeni ilk başta sapık kelimesi insanın beyninde kötü bir yere sahip böyle hemen bir ön yargı oluşuo onun için biraz masumsu kaçsın die şey ettimdi ama düzelttim uyarın üzerine Türkçemize sahip çıkalım çıkmayanları silah zoruyla uyduralım "Ünlü Düşünür TheMafia":P
TheMafia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 21:38   #8
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

bence o avrat transsexüel gibi duruyor.. o kadar kalın bacaktan olsa olsa sobamıza boru olur..
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 21:42   #9
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

cok ayıp izu çirkinde olsa avrat denmez o bayan aaa biber sürcem bak şimdi agzına
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 21:49   #10

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Bence o kızda bi taraflarına sahip çıksın.Adam için diyecek laf, sarfedicek küfür pardon kelime bulamıyorum.Al birini vur ötekine.

Alt 22-11-2007, 21:54   #11

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

Alıntı:
Manje-Loa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence o kızda bi taraflarına sahip çıksın.Adam için diyecek laf, sarfedicek küfür pardon kelime bulamıyorum.Al birini vur ötekine.
dur ya bu ne acele bütün erkek milletini bir resme bakarak katlettin

Alt 22-11-2007, 21:58   #12

İftira Yapmadım öyle bişey

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 22:14   #13

Alıntı:
İftira Yapmadım öyle bişey
benide iftira atmakla suçladın tam oldu sen düşmansın bize belli

Alt 22-11-2007, 22:19   #14

Hepinize değil ama seni düşman liseteme ekledim ENDLESS. Tenhalarda gezme, tek başına ortalıkta dolanma.E mi? =)

Alt 22-11-2007, 22:25   #15

Alıntı:
Hepinize değil ama seni düşman liseteme ekledim ENDLESS. Tenhalarda gezme, tek başına ortalıkta dolanma.E mi? =)
ee şey aslında öyle demek istememiştim manje-loa sen beni yanlış anladın öhöm ehem
şeyy neyse ilk fırsatta yurt dışına kaçıyorum ozmn
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 22:34   #16

......

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-11-2007, 23:06   #17

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Biri bana bu konuda neyi eğlenceli yada enteresan buldu açıklayabilir mi acaba ? Yok bi espri var da ben mi kaçırıyorum iki sayfa olmuş konu...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-11-2007, 23:38   #18

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biri bana bu konuda neyi eğlenceli yada enteresan buldu açıklayabilir mi acaba ? Yok bi espri var da ben mi kaçırıyorum iki sayfa olmuş konu...
benim de öyle arada oluyo esprisini kaçırdığım şeyler.. ..

insanlar eğlenmek için ne yapacaklarını şaşırdılar zira şu aralar.. ..

Alt 23-11-2007, 00:41   #19

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

ikiside birbirini bulmuş bırakın biri sergilemek istiyo biri de izlemek sorun yok
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-11-2007, 03:20   #20

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

foto çok tanıdık geldi bi ara mtv de yarışma programları vardı paralı aynı bu şeleri giymiş bi kız o giydiği şeyin içine hamam böcekleriyle dolduruyodu bu o kareden alıntı galba
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama