angelina aplanın küçüklüünden belliymiş zaten taş olcaaa ne şirin şeymiş o öyle küçükken elton amca da belliymiş yani küçüklükten sanatçıyım havası var adamın oturuşunda ifadesinde michael jakson bonus reklamından fırlamış gibi laf bulamıyorum favorim kurt ..gelmiş geçmiş en güzel çocuk bence
__________________ Her heart's a bloodstained egg
We didn't handle with care
It's broken and bleeding
and we can never repair
bruce willis in de saclari varmis.. cher in de bu kucukluk fotografi daha.. dusunun artik.. ..
hajım bruce kel mel değil bizzat gördüm..hatta karşılıklı rakı içtik..bruce::--''abi ben kel değilim..acayip iyi oynarım kelleri ..rolüme o kadar kaptırdım ki kendimi 5 10 yıl kel sandım''... dedi valla günahı bruce un boynuna ben onun yalancısıyım cher hakkında ansiklopedi yazarım ama chere söz verdim..cherefim üzerine
It's broken and bleeding
and we can never repair
hajım bruce kel mel değil bizzat gördüm..hatta karşılıklı rakı içtik..bruce::--''abi ben kel değilim..acayip iyi oynarım kelleri ..rolüme o kadar kaptırdım ki kendimi 5 10 yıl kel sandım''... dedi valla günahı bruce un boynuna ben onun yalancısıyım cher hakkında ansiklopedi yazarım ama chere söz verdim..cherefim üzerine
supersin los..
bu arada.. DiCaprio da hic degismemis.. demin ona dikkat ettim.. .. masallah ..
katacım yahu yerinde olsam hiç merak etmezdim benim küçüklük foto.mu çünkü küçükken katil oyuncak bebek chucky gibiymişim..valla hatta rivayet olunur ki o filmi benden esinlenmiş holywood sineması da öyle çekmiş ensi.nin fotosunu gördüm, adeta ömercik o nası bi endam hal tavır poz vermedir o öyle küçükken..adamın elf olacağı küçüklük fotosundan belli..
It's broken and bleeding
and we can never repair