Nadya adı verilen bebek, Siberya’nın Altay bölgesindeki bir hastanenin sezaryen bölümünde dünyaya geldi. Annesi Tatyana Barabanova, Nadya’yı görünce şoka uğradığını söyledi. Tatyana Barabanova babasının da Nadya’yı görünce bir süre öylece bakakaldığını anlattı.
yuh. Kadın nasıl taşımış onca zaman karnında? dokuz aylıkm ı doğmuş bu bebek kadın yarma gibi olmuştur yahu ikiz doğursa daha hafif olurdu...şok oldum.
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Evet yoğun istek üzerine "camış" kelimesinin türkçe mealini yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayım.
"camış" kelimesi, gürbüz manasına da gelen iri yapılı veyahut da çok fazla vb. anlamlardadır.Bu kelimeyi ben de ilk defa Adana taraflarında ikamet eden arkadaşlardan duymuş bulunmaktayım.Herhalde biraz argoya kaçan bir tabir olacak.
__________________ Seni düşündüğüm her zamanda sana dokunduğum o anılarda iç çekerek ağlıyorum yıllarca
yoğun istek? alın diye söylemedim zaten garip geldi bebeğe camış demek sadece öle yazdım yani
Alınma mı?
Nora sen ters tarafından kalktın herhalde.Bu gün sana fazla bulaşmayalım yoksa siteden şutlarsın hemen
Sadece maksat gırgır olsun diye yazdım yoğun istek lafını...
__________________ Seni düşündüğüm her zamanda sana dokunduğum o anılarda iç çekerek ağlıyorum yıllarca
yok gayet güzel tarafımdan kalktım bi an laf çarptım sanabilirsin diye öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın diye. amma çok açıklama yaptık yaw neyse konu boğulmasın
hayret o bebek dogmus annenın kuruması hatta doguma kısa bır sure kala bebegın annesı bebegı besleyememe ve bebegın anneyı ıcerden tuketme durumu olması muhtemeldı ama allahın hıkmetı vatana mıllete hayırlı olsun