JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2007, 11:28   #1
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute
Rusya’da bir kadın 7,75 kilogram bebek doğurdu.

Nadya adı verilen bebek, Siberya’nın Altay bölgesindeki bir hastanenin sezaryen bölümünde dünyaya geldi. Annesi Tatyana Barabanova, Nadya’yı görünce şoka uğradığını söyledi. Tatyana Barabanova babasının da Nadya’yı görünce bir süre öylece bakakaldığını anlattı.

helal yani. çocuk 7.5 doğdu , anası 9 doğurdu
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 16:36   #2

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Bu camış gibi bebeği doğurabilmesi bile bir mucizedir herhalde.Helal olsun anneye.Allah(C.C) bağışlasın demekten başka bir şey de gelmiyor aklıma...

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 16:48   #3

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

camış gibi bebek nasıl bişey yaw..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-09-2007, 16:54   #4

selina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

çok tombiş nan

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 17:26   #5

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

yuh. Kadın nasıl taşımış onca zaman karnında? dokuz aylıkm ı doğmuş bu bebek kadın yarma gibi olmuştur yahu ikiz doğursa daha hafif olurdu...şok oldum.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 17:38   #6

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
camış gibi bebek nasıl bişey yaw..
Evet yoğun istek üzerine "camış" kelimesinin türkçe mealini yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayım.
"camış" kelimesi, gürbüz manasına da gelen iri yapılı veyahut da çok fazla vb. anlamlardadır.Bu kelimeyi ben de ilk defa Adana taraflarında ikamet eden arkadaşlardan duymuş bulunmaktayım.Herhalde biraz argoya kaçan bir tabir olacak.

Sponsored links

Alt 28-09-2007, 17:40   #7

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

vay camış vay :d

Alt 28-09-2007, 17:43   #8

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

yoğun istek? alın diye söylemedim zaten garip geldi bebeğe camış demek sadece öle yazdım yani

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 17:48   #9

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

o yaştakı bebegın dizini dirsegını yarı bükmüş vazıyatte durması lazımmasallah dıyorum..

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-09-2007, 17:54   #10

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yoğun istek? alın diye söylemedim zaten garip geldi bebeğe camış demek sadece öle yazdım yani
Alınma mı?
Nora sen ters tarafından kalktın herhalde.Bu gün sana fazla bulaşmayalım yoksa siteden şutlarsın hemen
Sadece maksat gırgır olsun diye yazdım yoğun istek lafını...

Alt 28-09-2007, 17:57   #11

yok gayet güzel tarafımdan kalktım bi an laf çarptım sanabilirsin diye öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın diye. amma çok açıklama yaptık yaw neyse konu boğulmasın

Alt 28-09-2007, 18:22   #12

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Deejay henüz daha yolun başında

"helal yani. çocuk 7.5 doğdu , anası 9 doğurdu"

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2007, 19:09   #13

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Tatyana Barabanova babasının da Nadya’yı görünce bir süre öylece bakakaldığını anlattı.
Zuhahahha
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 21:37   #14

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

hayret o bebek dogmus annenın kuruması hatta doguma kısa bır sure kala bebegın annesı bebegı besleyememe ve bebegın anneyı ıcerden tuketme durumu olması muhtemeldı ama allahın hıkmetı vatana mıllete hayırlı olsun
danny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 21:41   #15

damonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 damonen henüz daha yolun başında

tatyana keklemis bunlari o kadar camis mi olur...

Alt 28-09-2007, 21:56   #16

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

kızmıymış bu nurtopu gibi yavrucak

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama