Eveeet,hatırlıyorum,eskiden milliyet yayınlardan çıkan zilyon tane velet dergisi bulunurdu(netekim hala da var) onlardan bunları verirlerdi.Bebelere balon kıvamında...
__________________ For I am the answer you seek, the dream in your sleep
You never wanted to awaken
I have the plan that won't fail, a crime without trail
And all I really need right now is you!
benim hepsiyle bir geçmiliğim hayatımdan bi bölüm paylaşmışlığım var vallahi duygulandım be keşke hep çocuk kalsaydımmm...hele o fırıldak manyak ederdi beni bi çekerdim babamın burnuna fırlardı...milleti manyak ederdim...
çok teşekkürler çocukluğumun en tatlı anılarıyla beni buluşturduğun için...
__________________ "dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından!!!"
Nerden buldun bunları dostum çok güzeller
Benim vampir dişim olmamıştı hiç
Benim vardı,kaybettim malefes...(rep için teşekkürler efem)
Ben o dişlerle az mı adam korkutmuştum(büyükler dahil)Gayet masum bir şekilde yaklaşırdım,sonra boyun kaslarımı sıkıp damarları çıkartıp ağzımı ısıracakmış gibi açardım.İlk yaptığım herkes çığlık atmıştı
of ya ben çocukluğumu özledim
bu arada o değerli hazineleri sakladığın için seni tebrik ediyorum nora...bende saklıyodum ama 1995'teki büyük izmir sel'inde gitti bütün oyuncaklarım
of ya ben çocukluğumu özledim
bu arada o değerli hazineleri sakladığın için seni tebrik ediyorum nora...bende saklıyodum ama 1995'teki büyük izmir sel'inde gitti bütün oyuncaklarım
gecmiş olsun...aslında tekrar toparlayabilirsin...bende sadece topac duruyo...bbbbbööööööööööööö öööeeeeeeee...
sanırım en guzel cocukluğu biz yasadık hem bunlarla oynadık hem bilgisayar cağına yetiştik tarihe tanıklık yapmak güzel birşey şimdiki cocuklar ne meşeyi biliyor(şap,çivi) ne futbolcu kağıtlarını ne gazoz kapaklarını ne laklakı ne de tüftüfü şanslıyızz derim ben
__________________ Ayağa kalk,uyumak için önümüzde sonsuzluk var....