JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > İlginç ve Komik Resimler

Seçenekler Arama
Alt 27-09-2007, 01:00   #1

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute
Unhappy Bu Oyuncakları Hatırladınız Mı?

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2007, 01:14   #2

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Eveeet,hatırlıyorum,eskiden milliyet yayınlardan çıkan zilyon tane velet dergisi bulunurdu(netekim hala da var) onlardan bunları verirlerdi.Bebelere balon kıvamında...
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-09-2007, 01:16   #3

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Nerden buldun bunları dostum çok güzeller
Benim vampir dişim olmamıştı hiç
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-09-2007, 01:24   #4

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

anaa super yaf...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2007, 01:39   #5

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

benim hepsiyle bir geçmiliğim hayatımdan bi bölüm paylaşmışlığım var vallahi duygulandım be keşke hep çocuk kalsaydımmm...hele o fırıldak manyak ederdi beni bi çekerdim babamın burnuna fırlardı...milleti manyak ederdim...
çok teşekkürler çocukluğumun en tatlı anılarıyla beni buluşturduğun için...

Alt 27-09-2007, 01:44   #6

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Alıntı:
Elesis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim vardı,kaybettim malefes...(rep için teşekkürler efem)
Sponsored links

Alt 27-09-2007, 04:29   #7

sacrifice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 sacrifice dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsacrifice dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hatırlanmaz mı ben cocukken vardıı hala var mı bilmiyorum

Alt 27-09-2007, 04:58   #8

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Bende hepsi duruyo ensi süpersin

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2007, 13:04   #9

demonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 demonic henüz daha yolun başında

yav o vampir dişleri benim ağzıma hiç uymazdı hep yara yapardı ama ben inatla gene de takardım
demonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-09-2007, 16:06   #10

Ben o dişlerle az mı adam korkutmuştum(büyükler dahil)Gayet masum bir şekilde yaklaşırdım,sonra boyun kaslarımı sıkıp damarları çıkartıp ağzımı ısıracakmış gibi açardım.İlk yaptığım herkes çığlık atmıştı

Alt 27-09-2007, 19:03   #11

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

of ya ben çocukluğumu özledim
bu arada o değerli hazineleri sakladığın için seni tebrik ediyorum nora...bende saklıyodum ama 1995'teki büyük izmir sel'inde gitti bütün oyuncaklarım

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-09-2007, 19:09   #12

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
of ya ben çocukluğumu özledim
bu arada o değerli hazineleri sakladığın için seni tebrik ediyorum nora...bende saklıyodum ama 1995'teki büyük izmir sel'inde gitti bütün oyuncaklarım

gecmiş olsun...aslında tekrar toparlayabilirsin...bende sadece topac duruyo...bbbbbööööööööööööö öööeeeeeeee...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2007, 19:57   #13

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

ayyy o elimizde döndürdüğümüz şeye ve uçan şeye bayılırdım

Alt 27-09-2007, 22:21   #14

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

bende cok özledim gercekten...hiçbiri durmuyor şimdi..bazen yeğenlerimin elinde göryorum bi garip oluyorum teşekkur ederim arkadaşlar..

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2007, 12:33   #15

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

sondan bi onceki ilkokul yillarimin anlamiydi be.. ..

"en yuksege ben attim".. "olm ben tavanda gezdiriyorum onu sen ne diyosun"..

sanirim bi cikolatanin yaninda falan verilmisti ilk.. hey gidi.. ..

Alt 29-09-2007, 18:50   #16

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

amanıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gençliğimiz geçti bunlarla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-09-2007, 18:56   #17

yolgezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 yolgezer kısacası herkes için çok değerliyolgezer kısacası herkes için çok değerliyolgezer kısacası herkes için çok değerli

sanırım en guzel cocukluğu biz yasadık hem bunlarla oynadık hem bilgisayar cağına yetiştik tarihe tanıklık yapmak güzel birşey şimdiki cocuklar ne meşeyi biliyor(şap,çivi) ne futbolcu kağıtlarını ne gazoz kapaklarını ne laklakı ne de tüftüfü şanslıyızz derim ben

Alt 29-09-2007, 19:35   #18

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

içindeki çocuğa sarıl sana insanı anlatır.......
unutulur mu hiç....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-03-2008, 17:41   #19

anti-bush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 anti-bush ne işi var bunun burada

Alıntı:
Elesis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
katlıyom benimde vampir dişim olmadı
anti-bush isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-03-2008, 18:29   #20

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute