"""Safkan Himalayan ;01.10.2005 doğumlu,erkek;iç parazit,dış parazit ,kist aşısı yapılmış, kısırlaştırılmış,beyaz tüylü ,mavi gözlü ,çok tatlı bir kediş...O'nu bakamayan sahibinin elinden kurtardım..şimdi oğluşa sıcacık ve ona ilgi gösterecek,onu sokağa atmayacak;her daim iyi ve kötü gününde yanında olacak bir aile istiyorum.En önemlisi de ona hayvan gözüyle değilde evlat gözüyle bakabilecek bir aileye sahiplendireceğim.İstanbul içi olması şarttır ve ailenin B.çekmeceye gelip sahiplenmeleri gerekecektir. Lütfen iran kedisi bakımından anlayanlar bu ilana cevap versin.. ben öğrenci olduğum için bakabilecek durumda değilim.
Tüylerini şuanda tıraş ettirdim uzamayacak diye korkmayın.kedişin çok güzel tüyleri varmış ama çok keçeydi kedi postu gibiydi kestirmek zorunda kaldım.ÜCRETSİZ sahiplendireceğim, helal hoş olsun ona her şey..tek istedigim iyi biri insan evladıyla karşılaşması.. Başak YAVUZ
0212 881 31 50
0538 499 43 25
Bu minige maddi durumu yerinde olan ve yüregi hayvan sevgisiyle dolup taşan bir hayvanseverin sahip çıkmasını umuyoruz..

"
Arkadaşlar bu şirin kediye eski günlerini unutturacak bir sahip aranıyor.Şuanki durumuna bakmayın.Sahibinin ona bakmaması sonucu bir deri hastalığı geçirmiş ve tüm tüyleri kesilmek zorunda kalmış.Bir sorunu yok en kısa zamanda uzayacak tüyleri.Sahiplenemiyecekseniz bile çevrenizdeki ona iyi bakacak insanlara haber verebilirsiniz sanırım.