JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Haber ve Duyurular

Seçenekler Arama
Alt 21-02-2008, 00:05   #1

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice
Dünyayı Koruma ve Şifalandırma için Toplu meditasyon- ÖNEMLİ

Enerjilerle iç içe yaşayan, dünya kardeşleri,

Dünyamız son zamanlarda böylesine zor günler yaşarken, hepimizin paylaştığımız bu güzel küreye iyilikte, yararda bulunması mümkün. Bu zorlukların çözümlerinin de daha kolay bulunması ve dünyanın iyiye doğru yönelmesi dileklerimizle, hepinizi sevgi, neşe ve dünyanın korunması, şifası için enerji göndermeye çağırıyoruz.
Hep beraber, ne kadar fazla olursak, ne kadar birlik olursak, o kadar güçlü oluruz. Reiki veya diğer enerji sistemlerini kullanan kişiler veya hiçbir uygulamayı kullanmasa bile bize katılmak isteyenler;
Reiki veya diğer enerji kullanma yöntemleriyle bize katılın,
Bir uygulama kullanmasanızda dünyayı zihninizde koruyucu ve şifalı, beyaz bir ışıkla doldurup sarmalayın.

21 ŞUBAT 2008 DE SAAT 23:00 DE HEPİMİZ BU İYİ NİYETLİ VE YARARLI UYGULAMAYA BAŞLAYALIM.
VE ŞÜKREDELİM.

Sevgiyle Kalın.

Not: Reiki vb. enerjilere inisiye olmayalar için: önce rahatça gevşeyin. Derin derin nefes alın. Sonra gözünüzün önüne dünyayı getirin.Ve parlak şifa veren ve koruyan, dünyayı aydınlatan beyaz bir ışıkla tüm dünyayı aydınlatın ışık dünyaynın her yerine dolsun türkiye ye amerika ya afrikaya avrupaya tüm dünya ışıkla dolsun ve sonra bu beyaz parlak ışıkla dünyayı çevreleyin ve bu ışığın dünyayı negatiflikten koruduğunu düşünün. Bunu uzun bir süreçte iyice konsantre olarak yapın. Sonra isterseniz dünyaya yaptığınız şeyi kendinize de yapabilrisiniz. Bu çalışma bile katılmanız için yeterli.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-02-2008, 02:53   #2

AnDMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 AnDMe henüz daha yolun başında

paylaşım için teşekkürler hep beraber daha güzel bir dünya için çalışmaya devam
Yedi Kere Dolup Boşalan Dünya Değilmisin...
(Yunus EMRE)
AnDMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-02-2008, 18:58   #3
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

tarihi kaydettim.. benim içinde bişeyler düşünmeyi unutmayın(hep arada kaynarımda)
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-02-2008, 21:21   #4
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

bir buçuk saat sonra daha iyi bi dünya için...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-02-2008, 23:15   #5

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Daha erken bir zamanda açmalıydın sirius,neyse "iyi" hepimizle olsun...
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 03:25   #6

naturewitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ben de katkıda bulunmak isterdim; fakat keşki daha önce açılsaydı bu konu... Geç kalmışım...

Alt 22-02-2008, 09:23   #7

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bana saçma geldi şu yönden 1 bu kadar az kişiyle bir şey olucağını sanmıyorum 2
biz daha kendimizi koruyamıyoruz ... bu kadar zarar böle önlenseydi bence çoktan yapılmıştı.. tüm dünya insanlarının birleşmesi lazım ki meditasyon ve baskı işe yarasın bence öle olmalı ama yapalım bir şey olucak mı?
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 17:10   #8
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 SecretShadow henüz daha yolun başında

Bakın, siz bu mesajı 1 hafta önceden görseniz o saat bu meditasyonu hatırlayacağınıza dair garanti verebilir myidiniz? Kaçınız bu garantiyi verirdi?
İstendi ki, herkes gördüğü zaman unutmasın, hafızasında kalsın. Böyle bir oluşuma kararı veren yine bizken neden unutulmasını yada az kişiyle yapılmasını isteyelim?

@Mystick bilimsel olarak 1 pozitif in 40 katı negatif enerjiyi nötrleme gücü olduğu kanıtlanmış birşeydir ki biz bunu iyi niyet ile yaptık. Kendimize koruyamıyoruz diyorsun? Böyle birşey söylemek için kendini korumayı denemeye epeyce vakit ayırmış olman lazım ki, üzerinde yaşadığın dünyayı, bütünün içinde yaşamanı sağlayan küreyi korumak için 10 dk - 15 dk ayırsan yeterdi. Bu mu saçmalık?

İyi günler herkese.
SecretShadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 18:06   #9

KARAMANLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 KARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really nice

SecretShadow Reikiciler ( ileri ve master seviyesindekiler ) bildiğim kadarıyla her cumartesi saat 2'de gündüz 1 saat dünyanın en yüce hayrına Reiki veriyorlar . Senkronize olmak bağlamında haberin/niz olsun .
KARAMANLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 19:20   #10

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

ben o banada sölemedim..
ayrıca işe yarasada kendi çevreni pozitif enerji doldura biliyorsun
zaten dünyayı korumak için başta yapmamız gerekn farklı şeyler var..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama