Merhaba arkadaşlar,
Sitemizde gerek format gerek kurallar bakımından önemli değişiklikler yaptık. Kısaca bu değişikliklerden bahsetmek istiyorum.
1) Doğu ezoterizmi ve islami ezoterizm ile ilgili forumlarımızı http://www.lahuti.com adresine taşımış bulunmaktayız. Lahuti.com sadece doğu ezoterizmi (havas, hüddam, vefk vs..), gnoxis.com ise sadece batı ezoterizmi ile ilgili konu ve tartışmaları barındıracaktır.
Gnoxis.com'daki mevcut üyelerimiz aynı kullanıcı adı ve şifre ile lahuti.com'a giriş yapabilirler. Lahuti.com'a girmeyi tercih etmeyenlerin hesapları 60 gün girmemeleri veya bana mesaj atarak talepte bulunmaları halinde Lauti.com'dan silinecektir.
Lahuti, gnoxis.com'dan farklı bir yönetim kadrosuna sahip olup kendi kurallarını kendi belirleyecektir.
Yani bundan böyle gnoxis.com'da doğu ezoterzmi ele alınmayacak, bu yöndeki konular kapatılıp ilgili mesajlar silinecektir. Bu konuda ısrarcı davranan mesajlarını gördüğümüz üyelerimizin hesapları kapatılacaktır.
2) Avatar olarak kişisel resim kullanımını yasaklamıştık bunun sebebi ise bazı arkadaşların göze hoş gözükmeyen fotoğraflarını avatar olarak kullanmasıydı. Fakat birçok arkadaşımız için bunun haksız bir durum olduğunu düşünmeye başladık. Hoşumuza gitmeyen 4-5 resim yüzünden belki 10 tane oldukça estetik resmi kaldırdık.
Artık dilediğiniz resminizi diler profil galerinize dilerseniz avatarınıza yükleyebilirsiniz. Fakat herhangi bir sebeple avatarınızın site formatına uymadığını düşünmemiz halinde açıklama yapmaksızın avatarınızı kaldırabiliriz.
(Profilinize yüklediğiniz resimlerinizi kimlerin görebileceğini ayarlayabilirsiniz)