ben bir noktayı biliyorum sadece çine giden iş adamları ucuzun ucuzunu istiyorlar çinlilerden ve çinlilerin en sevmediği işadamı tipi türkler çünkü diyorlarki siz insanınıza değer vermiyorsunuz ondan ucuzun ucuzunu alıyorsunuz... sana katılıyorum ametist
ben insana verilen değer bakımından Çin ve Türkiye'deki politikayı çok farklı görmüorum.Nüfus oranında değer biçilen işçiler sözkonusu her iki ülkedede.Ama Çin zenginleşiyor,onların gelişmişlik hızına ulaşamıyoruz
evet ama bunun bir nedenide zaten insan politikaları beğenip beğenmemek tabiiki senin insiyatifinde ancak adamlar her şeyi insan için yapıyorlar evet çoğu zaman beslenme biçimleride davranış biçimleride iğrenç ama bu bize göre öyle .... değilmi
çok kısa bir süre önce herşey devlet içindi Çin'de adamlar dünyaya açılınca dünya yerinden oynadı..Eskiden insan sayısı fazla ise bir ülkede savaş kazanma ihtimalleri daha fazlaydı şimdi de ekonomisini kalkındıran bir nüfus sözkonusu..davranış biçimleri çok kötüymüş evet hiç bir bayan yolda rahat yürüyemiyormuş,yerlere tüküren kavga eden turistleri sıkıştıran hırsızlık yapan insanlarla doluymuş Çin..aslında Türklere benzemiyor değiller
Tabii yolcular bunalmasın.. Canları istediğinde kafalarını sürtsünler falan İşte böyle de düşüncelidirler. Sağolsunlar
--------------------
Bu arada çin liler işini biliyo cidden. Yapınca adam gibi yapıyolar.
Konu Manje_Loa tarafından (06-05-2008 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Hava aLsınLar falan demişsin ama cidden Ankara metrosunun havalandırması süper o yuzden amaç sadece şöförün yolculara tam bir korku treni macerası yaşatmak istemesi