JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Site Kullanımı

Seçenekler Arama
Alt 28-05-2007, 16:39   #21

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

ben şu an bakıyorum eksi seçeneği var, isterseniz deneyeyim birinizin üzerinde sonra telafi ederiz şaka bir yana cidden ben de hala görünüyor o seçenek.

Alt 28-05-2007, 16:48   #22

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

ben de uzun zamandır yok.mescalin'e duyrulur.yalnız böyle şeyler de hep beni buluyor galiba.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-05-2007, 16:48   #23

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

bende de o seçenek yok

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-05-2007, 18:02   #24

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

aslında farklı skinlrde var ama genelde tek tasarım kullanmayı tercih ediyorum.

- karma olayına gelince ise, bu seçeneği kapattık çünkü uygunsuz kullanılıyordu. Canı sıkılan hoşlanmayan alakasız mesajlara - karma verip duruyordu biz de kaldırdık..

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-05-2007, 21:19   #25

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Verdiğin bilgi için sağolasın mescalin.

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-06-2007, 18:48   #26
esmanur
Guest

slm ozelede yazdim fakat yanit alamadim...profildeki arkadaslariniz bolumunde ben karisiklik yaptim iki resimden baska almiyor nasil duzenliyebilirim....bir sey degil yanlis anliyacaklar
Sponsored links

Alt 17-06-2007, 21:40   #27

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Alıntı:
esmanur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm ozelede yazdim fakat yanit alamadim...profildeki arkadaslariniz bolumunde ben karisiklik yaptim iki resimden baska almiyor nasil duzenliyebilirim....bir sey degil yanlis anliyacaklar
merhaba,

eğer özel mesajı bana gönderdiyseniz elime geçmedi, yada şehir dışındaydım çok sayıda mesaj birikmişti arada görmemiş olabilirim.

sorunu tam olarak anlayamadım, profilinize de baktım bir aksaklık yok gibi, tam olarak problem nedir?

Alt 19-06-2007, 01:19   #28
esmanur
Guest

s.a mescalin, sorun sanirim haloldu...sanirim..profil ayarlarina bakarken istemeden arkadaslari yasakli yapmisim...coktteknik bilgim olmamasindan kaynaklaniyor...uamrim sorun halolmustur....ilgin icin tesekkur ederim...guzel zamanlarda huzurla kalasin

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-06-2008, 13:26   #29

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

ya avatar için resm yukluyorum hepsi kaydediliyo napacz nasıl silcem onlalr yrdm eden

Alt 27-06-2008, 13:29   #30

Carmelita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Carmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerli

Anasayfa'da Yönetim Paneli'nde Resim Yükle/Düzenle seçeneği var, oradan kolayca halledebilirsin

Your face it haunts my once pleasant dreams
Now I'm bound by the life you left behind
Carmelita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 16:40   #31

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

Alıntı:
Carmelita´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anasayfa'da Yönetim Paneli'nde Resim Yükle/Düzenle seçeneği var, oradan kolayca halledebilirsin
saolun oldduuuu

Seçenekler Arama